keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Anastasia Beverly Hills Norvina

Jee vihdoinkin se on mun! Heti kun näin Norvinan ekat kuvat, päätin että paletti on ostettava tyyliin siltä istumalta :D melko nopeasti tämä tulikin Anastasian UK-sivuille myyntiin ja tilasin sen heti. Tuli alle viikossa kotiovelle asti. Ehjänä ja hyvin pakattuna :)

Anastasia Beverly Hills Norvina

Tuntuu etten osaa tästä kertoa kun olen niin täpinöissäni! Se on ihana, kaunis, upea ja ihan superpigmenttinen! 

Anastasia Beverly Hills Norvina

Norvina on Anastasian tytär ja paletti on siis nimetty hänen mukaansa. Norvina sisältää 14 sävyä, upeita soft pastel shimmereita sekä mattaisia värejä. Laatu on jokaisessa napissa kiitettävän hyvä, kermainen suorastaan shimmerien osalta. Paletti maksoi n. 50 euroa ja on kyllä joka pennin arvoinen! Näin upea kokonaisuus on harvassa ja juurikin nuo shimmersävyt tekevät paletista todella kauniin.

Anastasia Beverly Hills Norvina

Anastasia Beverly Hills Norvina

Todellisuudessa paletin värit ovat swatcheja upeampia! Meikkikuvia en vielä tällä ole ottanut koska tämän tosiaan vasta eilen iltapäivällä sain. Mutta eiköhän tällä ole tehty tämän päivän meikki, ei tästä malta pitää näppejään erossa. Paletin mattavärit ovat pigmenttisiä ja ainakin nuo vaaleimmat tuntuvat helpoilta käyttää. Joten tätä voin lämmöllä suositella ihan kaikille, toisinkuin Subculturea joka on kyllä ollut vähiten käytössä ABH:n paleteista. Muutoin kyllä olen käyttänyt kaikkia ahkerasti ja iloinen olen omistaessani nämä kaikki ihanat ABH:t :)

Anastasia Beverly Hills Norvina

Anastasia Beverly Hills Norvina

Anastasia Beverly Hills Norvina

Ihan lempivärejä en ole vielä valinnut mutta kyllähän tuo ylärivi on upea. Mutta ei tosiaan ole mitään valittamista paletin mattaväreissäkään. Tuntuu että kaikki värit sointuvat hyvin yhteen ja palettia olisi helppo käyttää :) Olen kyllä supertyytyväinen uusimpaan ostokseeni ja voin hyvin lämpimästi suositella mikäli vähänkään tätä olet himotellut!

Anastasia Beverly Hills Norvina

Iskeekö Norvina?

33 kommenttia:

  1. Sävyt on kyllä upeat ja mun makuun, varsinkin lilat:)
    Sun meikkikuvia tästä paletista tietysti odotellaan jo kovasti;)

    VastaaPoista
  2. Mun oli tarkoitus odottaa, että tää tulee myyntiin Suomessa mutta enpäs malttanutkaan odottaa, kun näin tämän sun postauksen :) On kyllä ihanat sävyt tässä paletissa, pakko saada! Ennestään mulla on MR ja siinä on kyllä myös niin hyvät sävyt ja loistava pigmentti että tästäkin on suuret odotukset. Noi shimmeriset varsinkin vaikuttaa aivan super upeilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tykkäät MR:stä niin tykkäät tästäkin <3 minäkään en malttanut odottaa suomeen asti, oli pakko tilata heti. Kun kaikki muut Anastasiat olen ostanut jälkijunassa :)

      Poista
  3. Tossa houkuttaa eniten vähän viileämpi kokonaisuus. Lämmintä ja lämmintä on tullu niin paljon et tulee korvista ulos. Äääk pitääkö tää ny hommata?? :-D

    VastaaPoista
  4. Kaunis paletti. :) Testausten (olisiko suomenkielinen vastine swatchille? :D) perusteella oikein pigmenttinen laatu. Minulla huomio kiinnittyi paletin nimeen joka poikkeaa aikaisemmista esittelemistäsi. Kun tietää syyn sille, niin oikein ymmärrettävä. :D
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin pigmenttisiä värejä ovat, helppoja käyttää ja asettuvat yksiin nätisti :)

      Poista
  5. Upea paletti!
    En tilannut mutta varmasti käyn sen ostamassa kun rantautuu lähi-Kicksiin :) Ihania nuo lilan sävyt tässä 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon että rakastut tähän, etenkin noihin shimmersävyihin!

      Poista
  6. Tää on kyllä kaunis paletti, kelpais mullekin! :D Omistan entuudestaan vasta yhden Anastasian paletin, mutta sen laatu vakuutti mut jo aivan täysin!

    VastaaPoista
  7. On kuvissa näyttänyt todella sievältä. Tän paletin juttu on kuitenkin violetit sävyt ja ne on mulle nykyisellään aika vähän käytettyjä/kiinnostavia. Pystyn varmaankin malttamaan mieleni, niin kävi Soft Glaminkin kanssa kun en tarttunut heti ensimmäiseen ongenkoukkuun ensi kertaa palettiin törmätessäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, minä taas tartuin heti koukkuun tämän kanssa. Soft Glamin ja oikeastaan muutkin Anastasiat ostin jälkikäteen, MR:n tosi paljon myöhemmin sen ilmestymisestä :)

      Poista
  8. Meikkasin sillä jo tänään, käytin pinkkejä ja tummempia liloja, ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans, käytin Summeria ja ruskeita. Ihana meikki tuli, vitsit mikä kiilto luomella! Piti aamulla ottaa Insta Story video meikistä mutta tuli niin kiire aamulla etten ehtinyt :)

      Poista
  9. Iskin kans tähän silmäni, mutta muutaman YT-arvion jälkeen alkoi laatu epäilyttämään. Väriä irtoaa/varisee ihan liiaksi (tämä ilmeisesti ABH-tuotteissa yleinen ongelma) ja shimmereistä tuli swatchejä tehdessä paakkuja. Himottaisi hirveästi, mutta ei kyllä viitsi jos on ihan sekundaa. Taidan jäädä odottelemaan sun meikkitestauksia ja pohdin sitten lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole sekundaa, kaukana siitä :) swatcheja tehdessä tuli paakkuja mutta ethän sinä meikatessa hinkkaa sitä väriä samallalailla. Shimmervärit ovat tasoittuneet luomella nätisti ja tänäänkin olen meikannut klo 5.30 ja luomivärit ovat edelleen paikoillaan. Shimmerit eivät siis muussaannu luomella eikä pigmentti hiivu päivän mittaan. Mattavärit pöllyävät mutta niin ne pölyää muissakin Anastasian paleteissa. Niitä pitää osata vaan ottaa varovasti :) mutta paletista tulee vielä meikkikuvia ja tarkempia ajatuksia!

      Poista
    2. Hyvä niin, koska päädyin jo tilaamaan sen ;) Sen verran upeat värit ja hienoja lookeja tuosta on saatu aikaiseksi :D Pistä ihmeessä kuvia/tutoriaaleja mitä olet itse tästä tehnyt :)

      Poista
  10. Osa sävyistä on ihania, siis nuo ylärivin shimmerit, mut sit seassa on myös sävyjä, joista en välitä yhtään, ja joita luultavasti en tulisi käyttäneeksi ollenkaan. Esim. Soul. Base on niin vaalea etten tiedä erottuuko se edes ihostani. Ja paletissa on niin monta ruskeaa, joiden kaikkien sävyt ei edes ole samaa sävymaailmaa, esim alarivin oikealta kolme ensimmäistä. Eli vähän ristiriitaiset fiilikset, toisaalta ihana ja toisaalta ei. Mulle ABH:n paletit on ollu vähän hit and miss, rakastan MR-palettia, mutta Subculture, Prism ja Soft Glam taas ei innostaneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on ihana jos Anastasiasta on tykännyt, monihan vertaa tätä juurikin MR:ään laadun puolesta :) ehkä vähän mistä väreistä itse tykkää, minua kiinnosti nuo pinkit ja violetit :)

      Poista
  11. Heti kun näin tästä kuvia Instagramista, tiesin että sinne menee lomarahat :D Olen kokeillut MR:ää lähi-Kicksissä, haluan sen, mutta sitten vielä tuolla laadulla liiloina, violetteina, kyllä, kylmäsävyinen vihreäsilmäinen haluaa juuri tuon, enkä todellakaan odota, että tulee Suomeen myyntiin, pakko saada heti kun rahat kolahtaa tilille!

    P.s. pitkään aikaan en ole niin kiinnostunut meikkaamisesta, nyt jotenkin oli pakko saada UD:n Backtalk-paletti kun se ilmestyi, nyt sitten MR ja tämä :D Eipä noita paletteja onneksi paljoa ole, joten toteutan nyt nämä hullutukset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, mullakin on se Backtalk mutta en ole vielä kokeillut sitä :) lomarahat kyllä menee aina äkkiä... mutta hyvään tarkoitukseen ;)

      Poista
  12. Tää on vaan niin upea<3 Rakastan noita shimmersävyjä ja erityisesti sitä, että niitä on noin monta :)

    VastaaPoista
  13. Ensimmäinen ABH-paletti joka varmaan menee tilaukseen - yllättäen violetit iskee ;) Innolla odotan sun meikkikuvia..!

    -Martina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sulla ei ole yhtään aiempaa? Tämä on kyllä nätti, tykkäät varmasti :) meikkikuvia tulee kyllä, joka päivä oon tällä meikkaillut mutta viikonloppuisin saan otettua kuvia :)

      Poista
  14. Siis tää on ihan must have!! Tykästyin ensi silmäyksellä. En omista aiempia paletteja ABH:lta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, tosi ihana paletti. Joka päivä meikannut tällä <3

      Poista
  15. Tässä on kyllä kivasti vaihtelua lämpimille sävyille :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3