tiistai 13. maaliskuuta 2018

Hypnoottiset kulta-violetti kynnet

Mä rakastan Rock Nail Starin vinyylejä! Ja silti käytän niitä aika harvoin ;) pitkästä aikaa siis vinyylejä kynsien koristelussa! Rock Nail Star vinyylit on minusta aika helppoja käyttää, nämäkin olivat vähän kiireessä tehdyt mutta näistä tuli tosi hyvät. Hypnoottisen hienot oikeastaan :)

Rock Nail Star Cyclone

Tämä spiraalikuvio on mun lemppari vinyyleistä. Se näyttää hyvältä pitkissä kynsissä kun kuvio pääsee kokonaan esiin. Mutta lyhytkyntisten ei kannata masentua, vinyyliarkissa on myös pienempiä spiraaleja :) lakoiksi valitsin kaksi vahempaa OPIa. Luumu glitterillä on Merry Midnight. Onpahan muuten ärhäkkä tuoksu, huh huh. Mietin jo tämän roskiin heittämistä koska en oikein välitä vanhoista myrkkylakoista enää. Mutta tämä on niin ihanan värinen...sellainen luumuinen violetti ja kimalteet erottuvat hyvin. Jospa mä löytäisin jonkun vastaavan paremmalla "free" koostumuksella.

Rock Nail Star Cyclone

Kupariin taittava kulta on OPI suomilakka eli OPI With A Nice Fin-Nish! Näyttää jännän väriseltä luumun kanssa. Olen lakannut tällä silloin tällöin pelkästään mutta jotenkin huonosti osaan pitää pelkkiä kultaisia tai hopeisia kynsiä. Sopi ihanasti näihin kynsiin! Vielä ruusukultaiset niitit ja eräänlainen pikalakkaus oli taas valmis ;)

Rock Nail Star Cyclone

Kaikki upeat Rock Nail Star vinyylit löydät CesarsShopista. Arkista riippuen nämä maksavat 2,60 - 3,90 e ja vinyyleja yhdessä arkissa on kymmenittäin.

Mitä tykkäät näistä kynsistä?

13 kommenttia:

  1. Vautsi! Varpaissa olis muuten siistit noi spiraalit!

    VastaaPoista
  2. Merry Midnight on upea lakka, itse en oikein koskaan innostunut tuosta OPI:n Suomi-lakasta, vaikka se on nätti, mulle ei tule siitä Suomea mieleen muuta kuin nimestä. :D Kauniit kynnet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, nimestä lähinnä vaan :) mutta on se tälläisen OPI-friikin pakko omistaa :)

      Poista
  3. Kylläpä on nätit kynnet. :) Miltä vuodelta tuo merry on, kun kerran haisee? Miten on kinky in Helsinki -lakan laita? ;) Löytyykö PP:ltä korvaajaa tuolle?
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Merry on vuodelta 2015. Ei taida PP:llä ihan vastaavaa olla, voi jos kehittäisivät sellaisen! Kinky In Helsinki haisee myös, onneksi tämä Fin-Nish on kivampi suomilakka, parempi koostumus eikä haise ;)

      Poista
  4. Ihanat värit! Itsekin taisin joskus yhdistää nuo spiraalit kultaiseen ja johonkin hieman violettiin taittavaan lakkaan. Se on tosi kiva väriyhdistelmä! :)

    VastaaPoista
  5. Mä en halua laittaa vanhoja lakkoja pois, vaikka ovatkin aika tujua tavaraa, ei vain raaski. :D Ihanan hypnoottiset kynnet tosiaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mä en halua jemmata, onhan ne tikuilla muistona :)

      Poista
  6. Tosi upeet! Kulta ja violetti sopii kyllä hirmu hyvin yhteen!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3