torstai 15. helmikuuta 2018

Täydellisen mustan eyelinerin metsästys

Osa tuotteista saatuja. Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä.

Yksi osa-alue josta jaksan valittaa ( olette varmasti huomanneet ) ovat eyelinerit. On niin pirun hankala löytää hyvää! Kaikissa on joku vika! Lumenella oli hyvä Blueberry jota käytin vuosia. Tietysti se piti lopettaa. Olen kokeillut kaikki essencet halvan ja hyvän perässä mutta ei. Kat Vond D:n Tattoo Lineri odottaa vuoroaan, en halua nääs avata liian montaa lineriä kerralla. Koska nyt mä löysin sen neiti täydellisen.

NYX Epic Ink Liner

Ta-Daa, hän on NYX Epic Ink Liner*. Hämärään muistikuvaan on jäänyt Annin kehuminen ja upea jälki hänen meikeissään. Nyt mulla on tämä eyeliner ja se oli rakkautta heti ensi piirrosta. Tällä saa ohutta tai paksua jälkeä. Ja mikä tärkeintä, tämä ei hyydy. Ei siis vaadi pystyssä säilyttämistä eikä käteen hinkkaamista ennen käyttöä. 
Tätä voi ravistaa ja jotkut kuulat(??) siellä helisevät ja sekoittavat nestettä. Näin jälki on koko ajan terävän mustaa eikä kuivu kesken piirron. Sivellinpää vetää hyvin jälkeä jota voi itse säädellä. Eikä tämä ole ikinä levinnyt tai sotkenut. Edullinen ja saa elevenistä*. Pakko ostaa uutta kaksin kappalein kunhan tämä loppuu!

NYX Epic Ink Liner

NYX Epic Ink Liner

NYX Liquid Suede Cream Lipstick* on jännä tapaus. Se on huulirasvamainen, voidemainen mutta antaa hyvin väriä. Se ei ole täysin matta. NYXillä on sikapaljon erilaisia huulimeikkejä joissa on jopa vaikea pysyä mukana. Jos siis inhoaa kuivaa mattakoostumusta niin kannattaa tutustua mieluummin näihin paksuihin ja voidemaisiin puniin. Sävyt Soft-Spoken ja Sandstorm on ne nudeimmat. 

NYX Liquid Suede Cream Lipstick

NYX Soft-spoken

Meikissä NYX Gloomy Days paletti*. Ai että rakastan tätä palettia! Tällä saa nopean työmeikin tai näyttävämmän smokey-meikin! Ja sopii näiden rajausten kanssa hirmu hyvin, huulet voi olla nudenruskeat. 

NYX Gloomy Days

NYX Gloomy Days

Joko sinä olet löytänyt täydellisen mustan eyelinerin vai etsitkö sitä vielä?



NYX Professional Makeup meikit elevenistä*

37 kommenttia:

  1. No en oo löytänyt täydellistä! Useita huonoja ja keskinkertaisia on kyllä löytynyt.
    Se on just niin p:stä kun lineri hyytyy, taas tänä aamuna kirosin sitä. Koita siinä sitten kiireessä saada siistiä jälkeä..
    Toi NYX menee ehdottomasti seuraavaksi kokeiluun. Kiitos taas vinkistä <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä <3 en usko että petyt, mulla tämä ei ole hyytynyt kertaakaan vaan toimii koko ajan!

      Poista
  2. Otsikon luettuani olin jo valmis tyrkyttämään omaa suosikkiani, mutta pian totesin että on kyse samasta. Tykkään kovasti, ei tuhri ja väriä tulee vieläkin kuin vastaostetusta. -HH

    VastaaPoista
  3. Kiitos vinkistä. :) Hyvä eyeliner on aina hakusessa. Mulla on Kat von D:n Tattoo liner, josta tykkään, mutta se ei kestä jos silmät vuotavat.

    Kestävin on tähän mennessä ollut Goshin joku Extreme liner. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole kokeillut tätä silmien vuotamisen aikaan koska olen kokenut ettei edes vedenkestävä pidä silloin!

      Poista
  4. Eyelinereita on vaikka mitä ja minkä tasoisia, huomattu on. Argh.
    Itse löysin uuden lempparin vähän aikaa sitten. Yllättäen taas Essencen ständiltä eli ei hinta ainakaan kirpaissut: https://www.essence.eu/products/eyes/eyeliner-kajal/e/product/liquid-ink-eyeliner/ . Testaahan, jos sattuu osumaan kohdalle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On testattu ja todettu flopiksi, en tykkää ollenkaan tuollaisesta ohuesta päästä :)

      Poista
  5. Jep. Sokoksen We care iconin eyeliner: dipattava eyeliner, jolla saa tarkkaa jälkeä. Eikä maksa paljoa :)

    VastaaPoista
  6. Moikka! Pysyykö tuo eyeliner päivän mittaan semmosena ettei "halkeile" esim. silmän sisänurkasta missä rajaus on ohuempi? Mulla meinaa olla sitä ongelmaa eyelinereiden kanssa. Ja rasvoittuvalla silmäluomella jotkut tahtoo levitä iltaa kohden..

    -Milla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei halkeile! Mä pohjustan luomet aina hyvin ja käytän luomiväriä, ilman niitä mulla ei eyeliner pysy koska on raskaat luomet :)

      Poista
  7. Saman eyeliner-löydön olen tehnyt. Paras! 😍
    Uusi onkin jo jemmassa, vaan ei entinen ota loppuakseen. 5 kk olen käyttänyt sitä lähes päivittäin.
    t.marie

    VastaaPoista
  8. Onpas skarpin näköstä jälkeä! Noita huopapäisiä löytyy niin huonosti jotka ei kuiva välittömästi :|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin löytyy, tämä on niin paras tällä hetkellä <3

      Poista
  9. Mulla on Guerlainin ja tykkään siitä tosi paljon, pysyvyys sais olla vaan hieman parempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole Guerlainia kokeillut, aika vähän käytän selejä ;)

      Poista
  10. Oi kiitos vinkistä! Tollaset tussimaiset eyelinerit tuppaa mulla kuivumaan älyttömän nopeasti, mutta kiva jos tää ei tee niin :) Mäkin metsästän tällä hetkellä täydellistä eyelineria, kun en pysty enää käyttämään H&M:n diplineria mikä oli mun ehdoton suosikkini. Täytyy testata tää NYX!

    VastaaPoista
  11. Hyvältä näyttää! Tätä rajausväriä voisin joskus kokeilla, sitten kun mun KVD-varastot ehtyy. On nimittäin muutama jemmassa :) Se on toistaiseksi paras, mitä olen löytänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti pitää sitten verrata kun KVD:n avaan. Uskon kyllä että tykkäät tästä koska tämä on todella hyvä ja minä olen tosi nirso linereiden kanssa :)

      Poista
  12. Ei tarvitse olla hetkeen huolissaan sinun linereista. ;) Hyvä, kun löytyi sopiva tuote. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
  13. Piti vielä lisätä muutama juttu kun luin kommentteja :)
    -tää on vedenkestävä
    -tätä sanotaan KVD:n tattoo linerin dupeksi ja
    -tämän pää on enemmän kuin sivellin, ei niinkään huopamainen tussi.
    Niin hyvä! :D
    t.marie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiinnolla vertaan KVD lineriin, mulla kun on yksi avaamaton jemmassa :)

      Poista
  14. Laitanpa tämän korvantaakse. Nyxin värillinen rajaus pysyy kanssa tosi ällistyttävästi. Mulla on kauheen vaikea saada niitä pysymään. Gosh merkillä on hyviä myös. Yks ylläri oli avonin rajaus.

    VastaaPoista
  15. Oih, kiitos vinkistä, vaikuttaa hyvälle, joten kokeiluun menee :) Oon rakastunut Sensain sivellinmäiseen kärkeen ja rajausjälkeen, lähin vastine on ollut koreasta tilatun Clion Brush liner, mutta saahan tätä NYXiä varmaan huomattavasti helpommin :D Hintaluokkakin näissä aika sama :) Ja huomattavasti Sensaita edullisempi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole Sensaita kokeillut koska en tosiaan käytä selejä, tämän hintaluokkaiset on yleensä sopivia mun kukkarolle ;)

      Poista
  16. Minä oon luovuttanut näiden suhteen. Oon kuvitellut että vika on minussa, mutta näköjään muutkin painiskelee samojen ongelmien kanssa. Tämä kynä pääsee ehdottomasti kokeiluun, kun vaan saan sen jostain käsiini. :

    VastaaPoista
  17. Siis tää menee niiiin testiin! Mä olen viimeaikoina tykännyt käyttää Sensain rajausta, ihan vaan, koska sen sivellinpää on niin älyttömän tarkka ja hyvä. Se ei kuitenkaan ole mikään tornadonkestävä, vaan haalistuu ikävästi päivän mittaan. Siksipä innostuinkin tästä heti, kun tuon sivellinpään näin! Näyttää juuri täydelliseltä, pakko hankkia <3

    VastaaPoista
  18. Kiitos vinkistä. :) Etsin hajusteetonta suolasuihketta, sillä Biozellin oli liian voimakas minulle. Minulla on lievä hajusteherkkyys ja siitä johtuen Cutrinin hajusteetonta muotoilusarjaa on tullut käytettyä monta vuotta. Silmät eikä nenä tykkää liian voimakkaista tuoksuista hiuksissa.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä voisivat siis sopia myös sulle, ilmeisesti piti kommentoida Sim -postaukseen ;) ?

      Poista
  19. Täytyykin ostaa tätä seuraavaks! Viimeksi ostin Smashboxin eyelinerin ja se ei kestänyt kauaa, kun tarttui jo luomivakoon ja levisi muutenkin silmien nurkista.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3