tiistai 13. helmikuuta 2018

Essie Spring Collection 2018

Lakat saatu maahantuojalta.

Essie Spring 2018

Olette varmaan huomanneet että kynsipostauksia on ollut viimeaikoina normaalia vähemmän. Siihen on ollut ihan yksinkertainen syy, kiire ja kynsieni pituus. Kynteni ovat ottaneet talvesta itseensä jonkun verran mutta mikään katastrofaalista ei ole tapahtunut. Yksikään ei ole katkennut, olen halunnut vaan itse pitää ne lyhyinä.  

Lyhyitä kynsiä ei ole tehnyt mieli esitellä. Eipä niissä esiteltävää ole ollutkaan, en ole koristellut kynsiäni varmaan kahteen viikkoon. Ei vaan ehdi, ei vaan kiinnosta. Mietin että ei kai tämä harrastus ole nyt minunkin osaltani hiipumassa...mutta sitten tajusin että ei varmasti, rakastan nimittäin lakata kynsiäni! Ja miten ihana on kokeilla uusia lakkoja, tämä Essien pr-lähetys nimittäin piristi minua ja pääsin pois kynsimasennuksesta! Teki mieli alkaa kuvata swatcheja ja lakata upeilla Essien cremelakoilla.

Tosiaan olen mennyt ihan yksivärisillä kynsillä. Mutta aika usein kynsilleni eksyy joku upea Essie-sävy. Pidän cremelakan laadusta, levittyy ilman raidoittumista ja ohut kerros riittää. Lakka kuivuukin sitten nopeasti eikä tarvitse pikakuivattajaa. 
Essien purjehdus-teemainen Spring 2018 kokoelma tuntuu aika kaukaiselta näin suomen talven keskelle. Moni kokoelman lakoista tuntuu tutun väriseltä, mutta näin käy pakostakin kun kahlaa läpi jokaisen vuosien varrella ilmestyneen Essie kokoelman. Laatu näissä on kyllä kohdillaan ja etenkin vaaleammat sävyt tuntuivat vievän ajatuksia kevättä kohti. 

Essie At The Helm

At the Helm - Lohenpunaisella taitettu oranssi. Vaalea, kevääseen sopiva sävy. Piti verrata heti Playing Koi -lakkaan mutta se on ihan syksyinen, paljon tummempi. Oranssit on mulle hiukka hankalia, ei saa olla yhtään liian lämmin sävy. Tämä on juuri hyvä, ei liian kirkas vaan aikalailla täydellinen kevään odotukseen. Kaksi kerrosta, erinomainen levittää. 

Essie Perfect Mate

Perfect Mate - Korallinpinkki joka on muuten ihan täydellinen viileälle iholle! Miten upea sävy, ihan täydellinen mulle! Mulla ei ehkä ole ihan samanlaista, yhtä hyvin istuvaa nudea "chic" -sävyä :) Kaksi kerrosta, täydellinen levittää ja peittää niin helposti.

Essie Pass-port To Sail

Pass-port To Sail - Pehmeä hiekkainen beige. Yllätyin kun tämä olikin läpikuultava, luulin cream -lakaksi. Kolme kerrosta riittää peittämään kynnet jos kaipaa peittävämpää lopputulosta. 1-2 kerroksella läpikuultava shimmer nude, lakka levittyy ilman raitoja joten on siistin näköinen kynnellä ohuempana kerroksenakin.

Essie Bon-boy Age

Bon Boy-Age - Haalea mintunvihreä. Erittäin kaunis ja keväinen cremelakka. Mun suosikkeja kokoelmasta. Laatukin on niin kohdillaan, kaksi kerrosta riittää hyvin. Tämä taiteilee nuden ja pastellin välillä, tykkään tästä enemmän tälläisenä. Pastellisena muistuttaisi taas liikaa Mint Candy Applea.

Essie Stripes And Sails

Stripes And Sails - Tummanturkoosi creme. Kaksi kerrosta. Värjää kynnet ja sormenpäät poistaessa joten kaksi kerrosta aluslakkaa äläkä päästä tätä kuiville kynsinauhoille. Muistuttaa hieman Essien Garden Variety lakkaa joka on kuitenkin kirkkaampi ja puhtaampi väri kuin tämä. 

Essie Anchor Down

Anchor Down - Harmaalla taitettu tummansininen. Kaksi kerrosta, oikein hyvä lakka levittää ja tämän värisen sinisen olisi laivastokokoelmasta halunnutkin löytää. Essie on julkaissut aiemmin melko samantyyppisiä värejä, ei mennyt pitkään että löysin omasta kokoelmasta vastaavia värejä. Ei siis uniikki mutta kaunis!

Mun mielestä todella kiva kokoelma! Swatchit oli nopea kuvata koska lakat levittyivät kauniisti ja kuivuivat nopeasti. Pidin jokaisesta lakasta mutta suosikeiksi nousivat At The Helm ja Bon-boy Age. Perfect Mate on nimensä mukaisesti täydellinen lakka minulle, se on kyllä kokoelman helmi ja kannattaa ehdottomasti tsekata livenä. Essieltä on tullut tosi paljon vaaleita lakkoja mutta tämä on paras ja cooleimman näköinen pitkään aikaan. 

Mitä tykkäsit swatcheista? Pistikö lakoista erityisesti joku silmään?

16 kommenttia:

 1. Tosi kivoja sävyjä. Mun suosikki oli kanssa toi mate 😊

  VastaaPoista
 2. Anchor Down on niin mun lemppari näistä, nytkin kynsillä. ;)

  VastaaPoista
 3. Tuo haalea minttu on kyllä ihana <3
  Pitääpä katella jossain kaupassa, miltä näyttää livenä :)

  VastaaPoista
 4. Tuo Perfect Mate on upea vaalea! Pakko päästä tsekkaamaan sävy livenäkin 😊

  Ja kauniit kynnet sinulla on, oli pituus mikä hyvänsä 😊

  VastaaPoista
 5. Kiitos esittelystä. :D Aika kiva kevätkokoelma. Ei pastellia tänä keväänä huomaan. Persikka taitaa olla tämän kevään ykkösväri, esim. Isadoran kevätkokoelmasta löytyy myös sitä. Perfect mate on kuvan perusteella kivoin. Bon Boy-Age, onko harmaaseen taittava minttu?
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta se ei taita harmaaseen vaan on haalea pastelli :)

   Poista
 6. Ylläripylläri tuo Perfect Mate. ♥

  VastaaPoista
 7. Varmaan sorrun jos aleen tulee, mutta mitään tykytyksiä ei aiheuta.

  VastaaPoista
 8. Oi, tykkään kaikista! Erityisesti ihastuttaa tuo korallinen Perfect mate <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3