tiistai 20. helmikuuta 2018

Mun lemppari Color Clubit ja ajatuksia kynsiblogeista

Siivosin tuossa blogilistaani eli poistin sieltä blogeja jotka eivät ole päivittyneet aikoihin. Surullista huomata että pääosin ne ovat kynsiblogeja ja vieläpä sellaisia joista todella tykkäsin :( kyllä jäi alle kymmeneen sormeen varsinaiset kynsiblogit joita jäljelle jäi ja nämäkin päivittyvät erittäin harvoin. Mitä ihmettä on tapahtunut?!??

Onko kynsiblogien scene todellakin kuolemassa? Mutta pakkohan se on tunnustaa että jos en itsekään olisi aihepiiriäni laajentanut, minulla ei olisi teitä kaikki ihania lukijoita. Osaa kiinnostaa kosmejutut, osaa kynnet. Oli muuten ihan mahtavaa huomata katsellessani tammikuun tilastoja, kynsipostaukset nimittäin olivat luetuimpien joukossa pitkästä aikaa! Eli aihepiirille kyllä on lukijoita mutta ei blogeja? 

Kyllä mä itsekin kaipaan uusia kuolattavia kynsilakkoja, uusia koristeluja ja uusia juttuja kynsipuolelta? Omalla lukulistalla niitä on enää hyvin harvoin! Milloinhan viimeksi olisin innostunut jostain kynsilakasta tai koristelusta niin että olisin siitä minulle uutena juttuna blogista lukenut? Jaa-a! 

Mutta tänään on luvassa kynsifaneille kuolausta aiheuttavia lakkoja :) kyllä mä ainakin aion jatkaa oman aihepiirini parissa vaikka vahvasti muustakin bloggaan. Kynsipostaukset on vaan niin kivoja kirjoittaa :)

Color Clubin uusin kokoelma Retrograde Rising ihastutti vallattomilla ja erikoisilla avaruussävyillään. Kun swatchasin kokoelman lakat, kävin ne läpi ihan pintapuolisesti. Tykkäänkin lakata vähän myöhemmin suosikeillani kokoelmasta, kokosin niitä tähän postaukseen. 

Lunar Logic on hauska harmahtava vaaleanpunainen mustalla hennolla hitulalla. Koostumus on ihan huippuhyvä ja peittää kahdella iisillä kerroksella. Koristelin lakan Blue Sean decaleilla. Rakastan tätä lakkaa ja tykkäsin hempeistä koristeluista. 

Color Club Lunar Logic

Color Club Lunar Logic

Down To Earth oli huisin hyvä cremelakka. Mietin ensin onko liian samanlainen Martian, Martian, Martianin kanssa mutta Martian on selkästi vihreä, DTE siniseen ja harmaaseen taittavampi. Eikö olekin ihana lakka? Peittää tosiaan kahdella kerroksella, uudet Color Clubit ovat tosi pigmenttisiä ja paksuja muutenkin. Levittyvät uusitulla sudilla tosi hyvin. Helppoja ja nopeita lakata, ei ollenkaan sellaisia vetisiä, ohuita ja helposti raidoittuvia. 

Koristelin tämänkin Blue Sean decaleilla ja hopealla Platinum Record glitterlakalla. Näistä kynsistä tykkäsin ja harmitti poistaa! Color Clubin lakat pysyvät muuten hyvin, ehkä neljäntenä-viidentenä päivänä joudun poistamaan kun kärjet alkavat kulua. Riippuu toki miten lotraa, itse lotraan paljon koska siivoan usein kotona. Ilman hanskoja välillä :D

Color Club Down To Earth

Color Club Down To Earth

Color Club Down To Earth

Blue Sea water decals

Element Of Surprise on kokoelman jännälakka. Upea vaaleansininen avaruuslakka joka hohtaa vaaleanpunaista ja kultaa. Koostumuskin on huisin hyvä koska ei raidoitu ja peittää helposti. Kaksi kerrosta. 

Color Club Element Of Surprise

Milv water decals

CesarsShop

Kynsifriikit; hankitteko tästä kokoelmasta mitään? Mikä lakoista/koristeluista oli suosikkisi?

Color Club_CesarsShop

Lakat saatu CesarsShopista.

38 kommenttia:

  1. Miekin tuossa viime vuoden lopulla kävin taas lukulistaa läpi ja poistin kaikki, jotka ei ole max. 6 kk päivittänyt mitään ja osan osoitteet ei enää toimineet tai ne oli kaapattu mainoksille :/ Taisi niitä olla ainakin 10 tai enemmänkin.

    Harmi, sillä uusia, kiinnostavia blogeja on todella vaikea löytää!

    Element of Surprise kiinnostaa, mutta kun vastaava jo löytyy China Glazelta, enkä ole silläkään vielä lakannut! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se China Glazen on koostumukseltaan tosi paljon huonompi ;) mä haluaisin löytää uusia blogeja, ilmiantakaa itsenne!

      Poista
  2. Kaikki sai leuat loksahtamaan, mutta toi eka on ihanin! Miten tyylikkäät koristelut jälleen 👌😍 t. Wannabe kynsifriikki 😂

    VastaaPoista
  3. Näistä kolmista kynsistä nuo ensimmäiset ovat erityisen ihanat! :)
    Olen huomannut myös, että blogit hiljenee vähitellen. Jotenkin itsellä on sellainen kuva, että on helpompi mm. Instasta vaan katsoa kuvia ja tykkäillä niitä. Eikö ihmiset enää jaksa lukea tekstejä? Ja vaikka lukisivat, harvemmin kommentoivat. Kyllä siinä bloggaajan innostus vähenee, kun ei saa mitään palautetta?
    Hienoa, että sinä jatkat näitä monipuolisia postauksia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Itse en ikinä siirtyisi Instaan koska se on vaan tykkää ja eteenpäin, ei siellä jää sen pitempää aikaa kuvia katsomaan. Blogit on kivoja, niitä lukee ajan kanssa ja niissä on sitä asiaa mitä Instasta puuttuu :)

      Poista
  4. Ihanuuksia! <3 mulla on pari näistä, tosin vielä kutkuttaisi tuo Lunar Logic :)

    Se on kyllä tosi ikävää, että kynsiblogit kuihtuvat niin vauhdilla olemattomiin. Kun aloitin oman blogin, oli muita kynsibloggaajia mieletön määrä ja päivittäin sai postauksiakin lukea tuntikausia! Ja mähän en mitään muuta lukenutkaan, kuin kynsiblogeja. Jos nykyään en lukisi myös kosmea, olisi lukulista aika tyhjänä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, eipä ollut taas montaa kynsipostausta listalla...

      Poista
  5. Itsekin tässä jokunen tovi sitten siivoilin lukulistaani ja harmittelin kuinka monta blogia sieltä joutui poistamaan kun ne näyttivät vaienneen tyystin :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai sitten piilotettuja, aina jää miettimään että mikä blogi on taas kadonnut..

      Poista
  6. Mä en ole koskaan seurannut yhtään kynsiblogia, jossa olisi juttua nimenomaan vain niistä kynsistä. Tykkään kyllä lukea esimerkiksi just sun blogista näitä kynsiin liittyviä postauksia, mutta kyllä se kaikki muu kosmetiikka siinä rinnalla on tehnyt sen, että oon sun blogista näin paljon kiinnostunut :) Mä kun en voi itse kynsilleni tehdä töiden takia yhtään mitään muuta kuin pitää ne lyhyinä ja lakattomina niin ei aihe sillä tavalla innosta. Tykkään kyllä aina ihastella noita upeita luomuksia, mitä säkin kynsillesi teet, mutta niin paljon ne kynnet ei kiinnosta, että jaksaisin lukea pelkästään kynsiblogeja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siksi onkin mahtavaa blogata muustakin kosmesta, on sitten kaikille lukijoille jotain :) minua kiinnostaisi nimenomaan kynnet mutta luen toki kaikesta muustakin bloggaavia, muuten se lukulista tosiaan olisi aika hiljainen aina ;)

      Poista
  7. Kun aloitin blogien lukemisen säännöllisesti joskus 8-9 vuotta sitten, muistan että kynsiblogeja oli silloin hurjasti. Itsekin olen huomannut tuon, että moni seuraamani blogi ei enää päivitä. Joukossa todellisia kynsitaitureita. Lunar Logic on näistä mun ehdoton suosikki, näyttää jotenkin hennolta sileältä hiekalta kynsissä, ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LL on ihanuuslakka <3 ennen oli useampia kynsipostauksia luettavana, enää ei. Onneksi on hyviä kosmetiikkablogeja!

      Poista
  8. Tämä oli kiva postaus. Aikaisemman postauksen lempparit pääsivät loistamaan uudestaan koristeltuna. :) Kyllä tuo Lunar Logic taas houkutteli. ;) Se on niin nätti!

    Kynsijutuista innostuminenkin on tällä hetkellä ihan oma juttunsa. Vaikka olen peruslakkailija, uusista lakoista innostumista tapahtuu harvakseltaan. Vuosi tai kaksi takaperin pyöri jo nähdyt värit, niin tuli taantuma osaltani. Onneksi viime vuonna oli jo viitteitä muusta. Lisäksi tutustuin muutamaan itselleni uuteen merkkiin paremmin ja löysin mieluisia lakkoja. :) Kynsilakkainnostus jatkuu ja aiheeseen liittyvästä on kiva lukea. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa kuulla :) minäkin tykkäisin lukea pelkistä lakoista, koristeluista tai uutuuksista. Kaikki käy :) onneksi moni kynsibloggaaja bloggaa nykyään myös kosmetiikasta joten on sitä luettavaa. Ja muutenkin tosi paljon erilaisia ja hyviä kosmeblogeja!

      Poista
  9. Mie olen kans surkutellut kynsiblogien lopetuksia :/ Ehkä se on niin, että elämään tulee jotain uusia tuulia/muutoksia jotka sitten "syövät kynnet" :) Itse olen huomannut, että uudet harrastukset vievät miut välillä ihan täysin mukanaan ja kynnet jäävät huomiotta. Mutta missään kohtaa en ole edes miettinyt lopettavani, postaan epäsäännöllisen säännöllisesti :D Olen myös miettinyt aihepiirin laajentamista, mutta koen saavani jo pelkästä ajatuksesta lisää stressiä niin olen päättänyt pitäytyä pelkästään kynsissä ja oman aikataulun mukaan mennään :)
    Kauniita on lakat ♡ Enpä muista milloin olisin viimeksi ostanut CC:n lakkoja tai milloin olisin viimeksi niillä lakannut kynsiä o.O Hups! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos pelkkä ajatus stressaa ja tuntuu että on liian työlästä, pitäydy pelkissä kynsissä. Kyllä niillekin lukijakuntansa on :) ainakin mä tykkään katsella sun kynsiä! Voi olla että monille on tullut muuta elämään, onhan itsellekin. Mutta kun tahtoo edelleen lakata ja koristella ;)

      Poista
  10. Down To Earth on tosi nätti, ja ihanan lakkauksenkin olet luonut sillä :) Sattuneista syistä ei oo taas tullut kynsiä lakkailtua kuukausiin, mutta nyt odotan innokkaan että toinen yritykseni IBX hoidosta tuottaisi tulosta, ja saisin taas kynnet mitä lakata. Vähälle on jäänyt myös blogien luku/kommentointi, mutta tässä yritän ryhdistäytyä tän asian suhteen :D

    VastaaPoista
  11. Kovin on kyllä harvaksi mennyt se joukko, joka kynsistä bloggaa. Ennen sitä ei välttämättä ehtinyt lukea listaa päivässä läpi, mutta nyt on vain muutamalta uusi postaus päivässä. Harmi, mutta eipä sille mitään voi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei niin, onneksi listalla on vielä monia hyviä blogeja kuten teikäläisen <3

      Poista
  12. Tykkään lukea blogiasi juurikin siitä syystä että tämä on monipuolinen, on kynsiä, kosmetiikkaa ja pari kissaakin välillä. Kiva että jaksat meille kirjoitella! Toivottavasti Karkkipäiväkin vielä palailee kuvioihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sannia on niin ikävä, kyllä hän varmasti palaa <3 Yritän kirjoitella monipuolisesti kaikesta joten ihana kuulla että siitä on tykätty <3

      Poista
  13. Ensimmäiset kynnet on ihan hurjan kauniit! En siltikään tarvitse näitä. Mulla alkaa ilmeisesti joku allergia tai muu nostaa pätään, jonka takia lakkausväliä on pitänyt pidentää kiduttavan pitkään pariin viikkoon. Tästä syystä innostus uusia lakkoja kohtaan ei ole kovin suuri, ellei kyseessä ole joku veret seisauttava yksilö. Välillä ei huvita lukea blogejakaan. Mutta ne puuskat menee onneksi nopeasti ohi, ja löydän itseni tältä taas. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :( onpa ikävä kuulla! Tuleeko siis kynsilakoista jotain oiretta iholle?

      Poista
    2. Ei, mutta ainakin yksi kynsi alkaa irrota kynsipedistä kärjestä päin. Sitten kun en lakkaa, se kasvaa takaisin normaaliksi. Kynnet siis pysyy kiinni, kun lakkaa harvakseltaan. :/

      Poista
    3. Kuulostaa tosi ikävältä ja kipeältä :(

      Poista
    4. Ei onneksi ole kipeä. Paitsi jos taittuu.

      Poista
  14. Minunkin on tarkoitus tässä jossain vaiheessa kynsipuolella aktivoitua nyt kun olisi ihan työnkin puolesta kirjoitettavaa. Kunhan saan kynnet ja aikataulun kuntoon niin eiköhän niitä postauksiakin ala jossain vaiheessa ilmestyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä ihmeessä katoa mihinkään, sulla on aina niin hyviä ja asiantuntevia postauksia <3

      Poista
  15. Noista kolmesta color clubista kyllä ainakin kaksi voisi mennä heti ostoslistalleni! :D Ehkä olisi taas aika ostaa color clubin lakkoja...

    VastaaPoista
  16. Insta on niin suosittu ja sinne on siirtynyt tai sieltä aloittanut monta. Pelkkä kynsibloggaaminen ei sinänsä ole kovin kiitollista, kun lukijakunta jää suht vähäiseksi. Kynsistä on kiva kirjoittaa mutta se on vaan väistämättä semmoinen osa-alue elämästä että joskus se harrastus vähän hyytyy ja luovuus ehtyy, niin helposti tuntuu ettei ole mitään annettavaa blogille. Pakkolakkauksia ja itsensä toistamista. Jos olisi aina ehtymätön luovuuden virtaus, olisi kiva kirjoitella kynsistä useammin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en enää edes postaa tänne kaikkia kynsiä, just sellaisia arkilakkauksia tai muuten vaan tylsiä kynsiä joista on ehkä vähän huonot kuvatkin :)

      Poista
  17. Kynsiblogien nykyinen vähäisyys on kyllä kurja juttu :/ Tosin, tunsin piston sydämessä mitä tulee päivitystahtiin - alkuvuosi on ollut mullakin blogin suhteen normaalia hiljaisempaa ja kyllähän se harmittaa. Kohdallani kyse on ollut lomasta ja sitä edeltävästä sairastelusta, mutta luulen että monilla insta menee blogin ohi. Blogin kirjoittaminen pelkästään kynsistä ei ole kovinkaan interaktiivista ja siten kiitollista hommaa. Siinä missä blogit, myös lukijat ovat vähissä ja se vaikuttanee monen intoon kirjoitella blogia.

    Mä tykkään edelleen blogata ja aionkin sitä jatkaa. Joskus useammin ja joskus sitten harvemmin, jos eteen osuu esim. elämä :D

    Kiitos sulle Taina ihanasta blogistasi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole muuten edes huomannut että sulla olisi ihmeemmin tahti hiipunut. Sulla onkin yksi inspiroivimmista ja upeimmista kynsiblogeista jossa on aina toinen toistaan upeampia koristeluja :) joten kiitos myös sulla kun jaksat blogata ja koristella kynsiäsi :) Mulle tuo Insta ei ole ikinä blogien korvike, eikä tule olemaankaan. Pitäisi aina muistaa kiittää ja jättää kommentti kun vierailee toisen blogissa, ne kommentit kuitenkin auttavat jaksamaan kun huomaa että kyllä tätä joku vielä lukee :)

      Poista
  18. Kauniita lakkauksia! Joku muutama vuosi sitten mun lukulistalla oli ihan valtava määrä kynsiblogeja, mut pikkuhiljaa niitä lopetti. Välillä käyn listaa läpi ja poistan sieltä blogeja mitkä ei ole päivittynyt useampaan kuukauteen. Nyt listalla on enää ihan pieni osa siitä mitä muutamia vuosia sitten oli. Tosi harmi, koska kyl mä ainakin tykkään lukea blogeja.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3