keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Päivän meikki - Violetti Hal(o)o

Kaipasin hieman kepeämpää mutta värikästä meikkiä. Mun pitäisi meikata useammin tähän tyyliin mutta mitenkähän se on niin vaikeaa? Sitä aina tuhraa siihen omaan tuttuun tyyliin kun pitäisi kokeilla muutakin ;)

Halo makeup

Pidän Halo-meikistä eli tyylistä jossa keskellä luomea on väripilkku. Näin olen minä Halon käsittänyt. Luomen sisä- ja ulkonurkka tehdään eri värillä. Ja minä käytin vielä raskaan luomen varjostuksessa mattasävyä. Ja varjostukset ovat kevyemmät luomen ulkonurkasta, oikeastaan lähes olemattomat!

MAC Stars´n´Rocket

Sisä- ja ulkonurkan hohtava violetti on MAC Stars´n´Rocket. Yksi vanhimmista MAC luomiväreistäni. Kovastihan tuota olen käyttänytkin, on paletissa keskellä oikealla. Ylärivistä laitoin MAC Lucky Green nappia, hohtavaa hieman kultaista vihreää. Varjostuksessa käytin pienen propaletin MAC Shock-a-Holic mattaviolettia joka on oikealla ylhäällä.

P1150024.ORF

Alaluomen meikkasin samoilla violeteilla sekä IsaDoran Lavender kajalilla. Ylärajaus on essencen You´re Mermazing, luomen pohjustus NYX Lavender kynä. Ripsari on Too Faced Better Than Sex ja kulmissa juuri laitettu musta kestoväri.  

P1150064.ORF

Voi kun minä muistaisin nyt tämän tyylin. Luomelle kevyt meikki, rajaus ylhäällä ja alhaalla voi olla värikkäämpää. Se on myös nopea tapa meikata aamuisin. Myös halomeikki näyttää kivalta, kokeilen seuraavaksi hieman näyttävämpää versiota ;)

24 kommenttia:

  1. Huisin nätti, meikki ja sinä 😍

    VastaaPoista
  2. Upeat väriyhdistelmät ja meikki! :)

    VastaaPoista
  3. Jihuu, iso peukku uudenlaisen tyylin kokeilulle, hyvältä näyttää! Kummasti sitä itsekin tuppaa aina jämähtämään samanlaiseen meikkaustyyliin. Vaikka värit vähän vaihtelisivat niin peruslook pysyy samana. Vaihtelu kuitenkin ehdottomasti virkistää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä ja pitäisi vaan muistaa aina kokeilla eri tapoja :)

      Poista
  4. Sulle kyllä sopii hyvin violetin ja vihreän sävyt :)

    VastaaPoista
  5. Hirmuisen nätit sävyt!
    Mä just eilen mietin että ois kivaa tehdä meikki omenanvihreällä ja violetin sävyillä ja nyt sulla on sellainen :) Ihanan raikas väricombo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on aika keväinen, keväällä alkaa tehdä mieli vihreätä meikkiä :)

      Poista
  6. Ah, ihanaa violettia <3 Mullakin taitaa olla Stars'n'Rockets.. tai jotain MACin violetteja. Täytyykin kaivaa ne vaikka huomenna esille ^_^

    PS. Vinkki aivan ihanasta, pehmeästi ja edullisesta violetista rajauskynästä: H&Mn Colour Essence Eye Pencil "Behind The Curtain"..!

    -Martina

    VastaaPoista
  7. Ihan huikean hieno! Teet aina niin nättejä meikkejä :)

    VastaaPoista
  8. Ihanan sävyinen tuo vihreä ja sopii hyvin violetin kanssa! :)

    VastaaPoista
  9. Hieno meikki. Nätit värit. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
  10. On se kaunis ja hienot väriyhdistelmät<3 Sulla on värisilmää:)

    VastaaPoista
  11. Oi, juuri tuo vihreä tekee kevään 💚

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tekee <3 oon meikannut vihreillä useampana päivänä tällä viikolla!

      Poista

Kiitos kommentista <3