lauantai 10. helmikuuta 2018

Mitä käytän kynsillä nyt?

Osa tuotteista pr-näytteitä. Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä.

Pakkaset tulivat ja käsien iho kuivuu. Kynsien kunto on heikentynyt ja koko ajan saa etsiä sitä parempaa tuotetta. Kokosin tähän postaukseen apujoukot pakkasen kuivattamiin räpylöihin. 

Kaikki lähtee kynsilakanpoistoaineesta, etenkin jos olet tälläinen suuremman luokan lakkailija kuin minä. Asetonipohjainen kynsilakanpoistoaine on nou-nou koska sehän se juuri kuivattaa kynnet ja sitten ne liuskoittuvat. Tuntuu että kaikki erikoisemmat ja hellävaraisemmat maksavat mutta hei, nyt on löytynyt hyvä ja halpa!

Picture Polishin vesipohjainen kynsilakanpoistoaine That Remover sisältää e-vitamiinia sekä aloeta. Myrkkyjä siinä ei ole eikä se kuivata kynsiä. On todella hellävarainen! Tämä on erityisen hyvä punaisten lakkojen kanssa koska ei sotke kuten esim. X-tra. Punainen lakka lähtee siististi sormia värjäämättä pois. 
Eikä tämä ole kamalan hidas, kaadat vanulappuun, painat kynttä vasten ja annat vaikuttaa hetken. Kynsilakka liukenee pois eikä ainakaan mulla ole mennyt hermot tämän kanssa. Ei ole yhtä nopea kuin perinteinen asetonipohjainen mutta se on se pikku hinta joka on maksettava hellävaraisuudesta. 125 ml / 5,90 e. Ei minusta paha!

Picture Polish That Remover

Tunnustan, en jaksa öljytä kynsiä aina ennen lakkaamista. Siihen ei ole aina aikaa! Tällöin haluan kynsilleni jotain nopeasti kosteuttavaa ja sellaista, minkä päälle voi lakata heti! Laveran Intense Nail gel toimii Trindin Nail Balsamin tavoin.  Geeli sisältää luomu aloe veraa ja -ananas uutetta. Sipaisu, hierominen kynsille sekä kynsinauhoille ja kynnet ovat kosteutetut. Ja lakan voi laittaa heti päälle. Loistava tuote!

Lavera Intense Nail Gel

Mutta sitten kun on enemmän aikaa...rakastan lotrata eri tuotteilla! Mulla on tosi paljon erilaisia kynsiöljyjä ja jokunen aina aktiivikäytössä. Että niitä saisi joskus loppumaankin ;) 
Kynsinauhoille käytän CND Cuticle Eraseria. Ihanasti kosteuttava AHA-hedelmähappopohjainen kynsinauhavoide mikrokuorii kynsinauhojen ihoa ja hoitaa repeämiä. Hieron kynsille ja kynsinauhoille silloin kun on aikaa, mutta toki tätä voi käyttää kynsien ollessa lakatutkin.&nbsp
Öljyjä mulla on tosiaan monenlaisia. Kaikista ihanimmat ovat NCLA Thin Mint -minttutuoksuinen kynsiöljy. Ja essencen ihana kolmifaasinen öljy joka on vaan niin söppänä! Kynsiöljyä laitan joka ilta kynsien alapuolella ja hieron siitä yli valuvat kynsinauhoille. 

CND Cuticle Eraser

Jos sinulla on todella kuivat ja repeilevät kynsinauhat tai halkeilevat sormenpäät, kokeile yöksi laitettavaa Mario Badescun tehokynsinauhavoidetta. Tämä on topakkaa tavaraa ja harvemmin käytän tätä ennen lakkausta. Sitruksinen voide imeytyy pitkään ja kosteuttaa pitkäkestoisesti. Voitelee kuivat kohdat kuntoon. 
Lisäksi tämä on hullun edullista, iso purkki 6,80 e elevenillä*. Sisältää glyseriiniä ja salisyylihappoa jotka auttavat irrottamaan kiinnikasvaneita kynsinauhoja. 

Mario Badescu Cuticle Cream

Minulla on erilaisia käsirasvoja, osaa käytän päivällä ja osaa illalla. Crabtree & Evelyn* on lempparimerkkejäni ihanien pakkausten ja hyvien tuoksujen takia. Kulttimaineessa olevalta merkiltä löytyy toinen toistaan ihanampia käsivoiteita. Jojobaöljyä sisältä rasva jättää tassut tahmeiksi mutta ihanan tuoksuiseksi. Imeytyy nopeasti joten käytän päivällä. Neal´s Yardin minttu & bergamot* käsivoide syväkosteuttaa joten se sopii käytettäväksi yöllä. Merkki on lähes joka tuotteeltaan vegaaninen ja Niiloltakin löytyy erilaisia rasvoja sekä tuoksuja. Purkit ovat erityisen kauniita värimaailmaltaan. Niin, silläkin on minulle väliä ;)

vegaani kosmetiikka

Minulla on yksi kynnenkovettaja josta en luovu ikinä. Kuulin tästä Trind Nail Repairista aikoinani suositteluja ja jaan nyt ilosanomaa mielelläni eteenpäin. Ainut kynnenkovettaja jonka avulla olen päässyt eroon liuskoittumista ja tämän avulla minä saan pidettyä kynteni pitkinä. 

Ja ehkä tärkein juttu on pitää lakkaus aina moitteettomana. Aina se ei onnistu vaikka haluaisi, joskus joudun pitämään lakkoja monta päivää ja ne kuluvat kärjistä. Tämä saattaa aiheuttaa liuskoittumia ja jos lakka lohkeaa, se lohkaisee mukanaan kynttä :/ ainakin mulla käy aina näin. Muutenkin talvella kynnet ovat hiukan huonommassa kunnossa, kuivemmat ja helpommat lohkeamaan. Vaikka miten pitäisi huolta ja hoitaisi!

PC020335.ORF

Koska kynsistä on huolta pidettävä, sitä aina tutustuu mielellään uusiin tuotteisiin ja kokeilee kaikkea uutta ;) en käytä kynnenkovettajaa jokaikinen päivä. Haluan käyttää myös hellävaraisempia tuotteita joista ei ainakaan imeydy kynnen läpi mitään verenkiertoon. Vegaanisia kynsilakkoja edustaaa Treat Collection* jolta olen käyttänyt alus- sekä hoitolakkaa.

Super Smoot -aluslakka tuo kynnelle kaunistavan ja korjaavan pinnan. Sen kaunis nudesävy sopii myös nudelakan alle tai yksinään käytettäväksi. Kevyen satiininen koostumus täyttää kynnen uurteet ja epätasaisuudet. Tasoittaa kynnen pinnan ja värilakka kiinnittyy paremmin jolloin lakkaus on virheettömämpi ja pidempikestoisempi. 

Miracle Elixir -hoitolakka korjaa ja virkistää kynsiäsi. Loistava tuote jos ei halua kynnenkovettajaa mutta haluaa parantaa kynsiensä kuntoa. Keratiinimaiset peptidit, aminohapot, e-vitamiini, orvokkiuute sekä öljyt ovat tämän aluslakan salaisuus. Kosteuttava aluslakka on hyvä tuote pitämään myös hyväkuntoisten kynsien kuntoa yllä. 

Treat Collection_vegaani kynsilakka

Tulipa pitkä postaus, taas vähän innostuin ;) postaus sisältää mainoslinkkejä mikäli innostut jotakin tuotetta ostamaan :)

Kiinnostuitko mistään vai ovatko kynsien hoitotuotteesi ajan tasalla?

14 kommenttia:

  1. No nyt tuli hyviä vinkkejä! Toi kynsilakanpoistoaine kuulostaa hyvältä, kun en itsekään käytä asetonipitoisia poistoaineita. Mulla on ollut Maybellinen poistoaine, sellainen vihreä purkki, joka maksaa joku 7,90€. Tuota Picture Polishia vois kokeilla seuraavana :) Laveran Intense Gel kuulostaa myös hyvältä, Mario Badescu myös. Täytyypä laittaa noi listalle :D

    VastaaPoista
  2. Mie innostuin tuosta Laveran Intense Nail gel:stä, aion kyllä ostaa kokeiluun kun tulee vastaan :)

    VastaaPoista
  3. Hyvä vinkki lakanpoistoaineesta. :) Ollaksemme tarkkoja Neal's Yard ei ole joka tuotteeltaan vegaaninen merkki. ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun korjasit :) lisään tuohon tekstiin niin en levitä väärää tietoa ;)

      Poista
  4. Voi että mitä tuotteita! Kärsin ympäri vuoden kuivista käsistä ja pahana tapana vielä kynsinauhojen nyppiminen :D Käsiä ja kynsiä pitäis ehdottomasti hoita enemmän!

    VastaaPoista
  5. Ncla minttuöljy on ihana ❤😘
    Montaa hyvää vinkkiä oli, hyvä kirjoitus!

    VastaaPoista
  6. Hyviä vinkkejä. Ajattelin ostaa myös tuon Laveran kokeiluun. Käytän Dependin vihreää kynsilakanpoistoainetta ja se on hellävarainen eikä haise pahalle. Nyt käytössä Laveran intense nail cream. Huomaa kyllä näillä ilmoilla heti, jos kynsien öljyäminen unohtuu.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dependin vihreä kynsilakanpoistoaine on huippuhyvä!! Joo minunkin on öljyttävä ja rasvattava jokaikinen päivä, ihan älyttömän kuivat kädet koko ajan...

      Poista
  7. Nyt tuli hyödyllinen postaus!

    Mulla on yksi NCLAn kynsiöljy, ja se on superhyvä. Mun mielestä heittämällä parempi kuin SolarOil. Vielä kun sitä muistais/jaksais käyttää.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit :) laita yöpöydälle niin tulisi aina illalla laitettua, mullakin on!

      Poista

Kiitos kommentista <3