maanantai 26. helmikuuta 2018

Helmikuun kosmetiikkaostokset

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä. 

Aika taas keventää sydäntä ja tehdä kuukauden synninpäästö...tässä taas onkin tunnustettavaa :DD

P1270013.ORF

Aloitetaan Tammikuun lopusta. Tein silloin Dermosilin tilauksen, kiitos Sannin. Minun osuuteni oli 35 euroa. Näistä on tulossa postausta! Otin jalkapuikon ( toisen äidille ), puuvillasukat, 2x suosikki käsivoidettani ja sen hehkutetun kanervaseerumin :)

P1270021.ORF

P1270016.ORF

Tammikuun lopulla hain myös Kicksin* tilaukseni. Tässä riittääkin ihasteltavaa...alekoodin turvin pulitin näistä vain 110 euroa. Näistäkin on tulossa omaa postausta jossa kerron MAC meikkipohjista enemmän. Myös Anastasian Prism käydään meikkikuvien kera läpi ;) se on kyllä ihana paletti, näistä ostoksista olin tosi onnessani koska MAC meikkipohjat + nuo muut tuotteet ovat olleet pitkään himotuslistallani!

P1270010.ORF

Huuto.netistä ostin kaksi Clarinsin huippuhyvää käsivoidetta 9 eurolla. 

Yves Rocherin ystävänpäiväkampanja tulee hyödynnettyä joka vuosi. Siinä saa ensimmäisenä ostoskoriin lisätyn tuotteen ilmaiseksi. Ilmaisena tuotteena otin uutuustuotteista Detox naamion* joka heleyttää ja puhdistaa. Tilasin kaksi uutuus käsivoidetta* ( ihanat tuubit! ), miselliveden*, Pure Calmille puhdistusöljyn* sekä puhdistusgeelin*. Tilaus oli 24 euroa. Etenkin tuo puhdistusöljy hoksittaa kokeilla, mulla ei olekaan nyt mitään öljyjä kaksoispuhdistuksessa käytössä ja kaupasta ei saa mitään hyvää.

P2170024.ORF

P2170028.ORF


Kuukauden kosmisostot olivat 178 euroa. Ei paha mutta olisi voinut mennä vähemmänkin :) toisaalta sain Kicksin tilauksen niin hyvällä alella että ei kannattanut jättää käyttämättä. Ja yhtäkään tilausta ei ole nyt tulossa, hyvä minä! Jeffree Starin uutta luomiväripalettia kyllä odotellaan kovasti, sen aion todellakin tilata.

Mites sulla meni Helmikuussa, mitä tuli ostettua?

25 kommenttia:

  1. Dermosilin pikkukäsivoidetuubit on hyviä. Hamstrasin niitä muutaman, kun menevät niin kätevästi käsilaukussa;)
    Clarinsin käsivoiteet on pakattu todella nätteihin pakkauksiin. En tiennytkään, että merkillä on myös käsivoiteita:) Jos näen jossain tarjouksessa, niin voisin kokeilla. Käsivoiteita kuuluu rutkasti:)
    Hyvä kuukausisaalis ja ihan kohtuuhintaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Clarinsin käsivoiteet ovat todella laadukkaita ja pitkään kosteuttavia. Kannattaa tutustua :)

      Poista
  2. Aivan uskomaton aarrekasa tuo MACin tuotteiden kirjo. Ja millä hinnalla! :)

    VastaaPoista
  3. Ihanan näköisiä nuo Clarinsin ja Yvesin käsivoiteet ja oih Anastasiassakin on ihana ylellinen look. Tuo Mac:n onko se highlighter vai aurinkopuuteri näyttää kivalta. Täällä taisin tammi/joulukuussa ostella Guerlainia ja pari uutta tuoksua.

    Ihanaa uuden viikon alkua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Highlighter ja varsin ihana sellainen :) Aurinkoista viikkoa Tiia <3

      Poista
  4. Kaikkea ihanaa olet tuolla rahasummalla saanut, joten ei missään nimessä paha summa :) Ihan tuossa lähiaikoina itsekin paljastan kuinka paljon rahaa helmikuussa kosmetiikkaan paloikaan :D

    VastaaPoista
  5. Heel Stick on sellainen, että sitä on pakko ostaa itsellekin testiin seuraavan tilauksen yhteydessä!

    Ostin tässä kuussa jonkun verran K-Beautya eBaysta, mutta isoimman summan pistin kyllä alusvaatteisiin. Joka kertaa hirvittää niitä ostaessa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tässä kuussa mennyt ja menee vielä aikamoinen summa auton korjauksiin, siitä voin sanoa että hirvittää aikalailla :D

      Poista
  6. Ohoo MACia pitkästä aikaa. ;) Kaikki ostoksesi vaikuttavat kivoilta. :) Postausta odotan erityisesti Anastasiasta, MACeista ja Kanerva-seerumista.
    Noita Clarinsin käsivoiteita katselin laivalla, mutta jätin hyllyyn.

    Täytyi oikein miettiä, mitä olen ostanut sitten viime kertoman. ;) Ostin Foreo Luna 2 ja sähköhammasharjan hyvällä alella. Ne olivatkin kuukauden panostukset. Kummastakin olen tähän mennessä tykännyt. :) Löysin alesta myös 3 kynsilakkaa ja treatin kynsilakanpoistolappuja. Ajattelin niiden olevan hyviä matkustaessa. Ostin myös Axiologyn huulipunia, kun olivat erikoistarjouksessa. Viimeisin ostos on Kicksin Detox Peel of Mask. Ihan uteliaisuudesta, saako sillä oikeasti poistettua mustapäitä. :D
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota Kicksin naamiota onkin kehuttu :) kivoja ostoksia! MACia en olekaan ostanut pitkään aikaan, näihin olin kyllä tosi tyytyväinen :) loppukuun kyllä hillitsin itseäni ja pitäisi kyllä ensi kuukin ottaa iisimmin mutta tiedän kylläe ttei siitä mitään tule. Uudet Anastasian ja Jeffreen paletit on nimittäin ostoslistalla ;)

      Poista
  7. Dermosilin jalkapuikko kuulostais just tällä hetkellä ihan loistavalta tuotteelta!

    VastaaPoista
  8. Tosi kivoja Mac-ostoksia, mua on pitkään jo kiinnostanut tuo meikkivoide ja peiteainekin olisi kiva ostaa testiin :)

    VastaaPoista
  9. Aaaaaaah mitä MAC-ihanuuksia! <3

    Mitähän mä ostin tässä kuussa.. apua, en ees muista..! Mutta ainakin Jeffreen Angrogyny-huulipunan :)) Niin ja Cliniquen meikkipuuterin! Ja Avrilia Ruohonjuuresta.. tuleehan niitä kun muistelee :D

    Martina

    VastaaPoista
  10. Tosi kivoja ostoksia, mäkin haluuuuun :D En malta odottaa meikkikuvia tuosta anastasian paletista!

    VastaaPoista
  11. Kuuleppas, en tainnut juuri mitään ostaa. Dermosil tilauksen tein. Ostin hyvillä aleilla mm huulirasvaa sen meikkisiveltimen puhdistustyynyn ja päällyslakkaa. Kampaajalta oli pakko ostaa lakkaa,shampoota ja maski. Muuta en raaskinutkaan. Tosin vielä on helmikuu ja mulla vieressä yksi maailman suurimmista ostoskeskuksista... 😂

    VastaaPoista
  12. Kivoja ostoksia :) Dermosilin kanerva seerumi on huippu hyvä ja jalkapuikko on munkin pakko hankkia. Macin fix plussaa on pitänyt kokeilla jo ikuisuus.

    VastaaPoista
  13. Ihan huippuja ostoksia! Hyviä tuotteita ja yhteissummakin paljon pienempi mitä vois olettaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kuu meneekin varmasti paljon rauhallisemmin :) toivottavasti..

      Poista

Kiitos kommentista <3