keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Helmikuun Bette Box

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä, oma boxi saatu blogin kautta. 

Olipa kiva että Bette tuli todella nopeasti! Eilen lähetetty ja tänään jo haettavissa :) Helmikuun Bette Box oli teemaltaan Ystävänpäivään liittyvä, katsotaanko miten sisältö mukaili teemaa?

P2070003.ORF

P2070006.ORF

P2070008.ORF

Marc Anthony Macadamia Oil hoitoaine
Kosteuttavia öljyjä sisältävä hoitoaine kuiville, elottomille ja vaurioituneille hiuksille. Uuuuh mikä tuoksu! Sulfaaniton koostumus sopii myös värjätyille hiuksille. Menee testiin, tykkään! 250 ml / 13,90 e.

P2070013.ORF

Herbina Gloss & Shine Kosteuttava shampoo
Herbinan shampoosta en ollut kovin innostunut, tämä menee varmaan kiertoon...boxin toinen täysikokoinen tuote. 200 ml / 3 e.

P2070010.ORF

Bio2You Ravitseva 24h Tyrnivoide
Tästä taas olen tosi innoissani koska Bio2You tyrnituotteita käyttäneenä olen kokenut ne hyviksi. Tämä pantenolia sisältävä antioksidanttivoide kosteuttaa, rauhoittaa ja ravitsee. Parantaa ihon kuntoa, tasapainottaa ph:ta ja muuttaa kuivan sekä hilseilevän ihon samettisen pehmeäksi ja hyvinvoivaksi. Täysikokoinen 50 ml / 24,90 e. 

P2070012.ORF

Lumene Harmonia Turvenaamio
Tämä onkin mulla täysikokoisena, aivan ihana turvenaamio! Näytekoko 15 ml.

Rfsu Sense Me Oh Yes! Stimuloiva intiimigeeli
No nimikin jo kuulostaa...uu jee...mun on sanottava etten välitä saada boxista naisen nautintoa stimuloivia geelejä ;) ehkä joku näistä kuitenkin innostuu! Näytekoko 10 ml.

Carmex huulirasva
Jo kolmannen kerran boxissa mukana, eikö olisi vaihtelun vuoksi saatu puikkoversio välillä? Täysikokoinen tuote 7,5 g / 2,55 e.

Mukana myös extrana Lumene Harmonia seerumi ja kosteusvoide samplet sekä Mentosin Sour Fruits karkkeja :) NAM!

Mitäs ajatuksia Helmikuun boxi herätti? Mulle parhaat oli hoitis ja tyrnivoide. Osa tuotteista tuttuja, hyväksi havaittuja tosin. Shampoita mulla on nyt niin paljon etten Herbinasta innostu, en oikein tiedä haluaako mieskään käyttää timantin kuvilla varustettua shampoota :D boxin arvo huitelee siinä 40 e tietämillä että rahoilleen kyllä sai vastinetta.

Bette Boxin voit tilata tästä. Kertatilaus eli 1 kk 18,90 e / 3 kk 56,70 e / 6 kk + 1 kk kaupan päälle 113,40 e.

 

22 kommenttia:

  1. Mun boxi oli aivan identtinen sun boxin kanssa. Fiiliksiä voi lukaista blogin puolelta: https://blingershimmer.blogspot.fi/2018/02/bette-box-helmikuu-2018.html :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luen huomenna päivän blogipostaukset, tänään en ole kerennyt :)

      Poista
  2. Mun käsittääkseni toi tyrnivoide oli täysikokoinen, erilaisessa pakkauksessa vaan? Ihan jees boxi, paljon itselle uusia tuotteita.

    VastaaPoista
  3. Tuo Bio2You kasvovoide oli kyllä mun mielestä ihan täysikokoinen, vai tulkitsinko korttia ihan väärin? Mutta siis, ihan kiva boksin sisältö! Mua ei varmaan olis tuo hoitsikka niin innostanut, mutta oli kiva, että sainkin sen tilalla itseä kiinnostavamman tuotteen amikalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et tulkitse, minä tulkitsin! Käyn huomenna lukee mitä sä sait ton tilalla :)

      Poista
  4. Carmex alkaa olla jo kuin hammastahnat, joita tulee aina välillä :D. Mä en tilannut tässä kuussa, mutta ihan kiva boksi, olisi käyttänyt kaikki tuotteet. Lumenen naamiota olisi kiva testata edes näytetuubin verran :)

    VastaaPoista
  5. Mä sain kans boxin eilen, ja mitä mitä mitä? Ei mulla ollut hoitsikkaa :( vaihtoehtona näköjään sille oli matkakokoinen kuivashampoo, joka tuli mun boxista. Voi että, oisin kyllä tuota hoitoainetta testannut mielummin. Ihanan iso putelikin vielä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olisin taas ottanut mieluummin Sisua kuin Harmoniaa, Sisua kun en ole testannut vielä ;)

      Poista
  6. Minä tykkäsin boksista. Monta kiehtovaa tuotetta. Harmoniaa on kiva päästä testaamaan, samoin BiO2Youn tuotteita. Hoitis on ollut pitkään ostoslistalla ja Carmex on kulutustavaraa. Kaksi tuotetta lähtee kiertoon - intiimivoide ja shampoo - mikä on poikkeuksellisen vähän. Tosin kenelle tuon intiimivoiteen voi antaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :D kyllä minäkin Carmexista tykkään mutta en tästä purkkimallista, mulla kun on sitä pari käyttämätöntä kaapissa :)

      Poista
  7. Sain itsekin eilen Betteboxin. Bio2you, Rfsu ja Lumene olivat kiinnostavimmat tuotteet. Sampoo ja hoitoaine hyvä valinta boksiin tähän aikaan vuodesta, kun hiukset sähköistyvät. Minulla oli Marc Anthonyn -hoitoaine boksissa. Saa nähdä, annanko lahjaksi sen, kun tällä hetkellä on 4 avattua hoitoainepulloa. Taas Carmexia, ei kiitos, ei ole minua varten. Menee eteenpäin.
    Tämä olisi voinut olla vain hoitotuotteita talven haasteisiin -boksi. Ystävänpäiväteemaa en oikein löytänyt sisällöstä.
    Kokonaisuutena kiva boksi. Varsinkin, kun tuo voide on täysikokoinen. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en nähnyt mitään ystävänpäivään viittaavaa mutta hyvä boxi näinkin. Bio2You mielenkiintoisin kyllä!

      Poista
  8. Täytyy sanoa että hyvä sisältö, kaikki olisi varmaan jäänyt käyttöön. Tällä hetkellä tosin varaston tyhjennysprojekti käynnissä, joten täytyy katsoa mahdollista tilausta sitten joskus myöhemmin vaikka kuinka houkuttaisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos olisit tykännyt niin tilaukseen vaan, ei jää sitten harmittamaan ;)

      Poista
  9. Carmexia en olisi mäkään kaivannut, mutta muuten olin tosi tyytyväinen sisältöön! :) Ehdottomasti parempi kuin viime kuun boksi.

    VastaaPoista
  10. Ensin ajattelin, että aika tylsä sisältö, mutta oikeastaan aika kivoja tuotteita. Aina bonusta jos boksista paljastuu syötävää :D

    VastaaPoista
  11. Suurin osa oli mieluisia ja tuo carmex ei säväyttäny ku just pistin viimeisenki varastosta kiertoon en ite pidä siitä
    Mahtava päästä testaan hoitoainetta mulla se tuli sinisenä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä tykkään Carmexista koska se on ainut huulirasva joka toimii. Mutta tämä purkkiversio kyllästyttää kun on niin epähygieeninen!

      Poista

Kiitos kommentista <3