tiistai 12. joulukuuta 2017

Picture Polish uutuudet, swatchit ja mielipiteet

Picture Polish yllätti taas julkaisemalla kokoelman uusia lakkoja. Minusta lakat ovat ennennäkemättömiä, näissä on uudenlaista metallikoostumusta ja vanhaa tuttua glitteriä. Ei saman vanhan toistoa eikä olla menty sieltä mistä aita on matalin. Huomaa että näiden kehittelyyn ja lopulliseen fiksailuun on käytetty aikaa, lopputuloksena on taas uniikkeja ja upeita indielakkoja!

Picture Polish swatches

Picture Polish Jewels

Picture Polish Jewels

Picture Polish Jewels

Picture Polish Jewels

Picture Polish Jewels - Metallinhohtoinen candypinkki. Lakassa on sinistä hohdetta joka erottuu sekä pullossa että kynnellä.  Karkkipinkissä värissä hohkavat hologrammiglitterit. Tämä ihan uudenlainen PP-lakka on todella näyttävä! Ei kovin talvinen joten tuntuu oudolta tässä kokoelmassa. Mutta minusta tämä on yllättävän uniikki ja omaperäinen. Hyvin kaunis ja näyttävästi kimaltava. Kaksi kerrosta riitti vallan mainiosti. En keksi toista vastaavaa lakkaa kokoelmastani. 

Picture Polish London

Picture Polish London

Picture Polish London

Picture Polish London

Picture Polish London - Uuh miten upea lakka! Tästä ei saa silmiään irti! Hieman metallinhohtoinen hologrammiglitter. Väriltään London on siniharmaa ja hologrammi erottuu tässä ihan kunnolla! Lakka kimaltaa ihan hulluna ja muodostaa paremman holon kuin yksikään PP lakka. Ehdoton must-have. Saattaa näyttää pullossa vaatimattomalta mutta ei ole sitä kynsillä. Kaksi kerrosta, erittäin hyvä levittää. Minulla ei ole dupea tälle.

Picture Polish Nouveau

Picture Polish Nouveau

Picture Polish Nouveau

Picture Polish Nouveau

Picture Polish Nouveau - Tumma munakoison violetti kultaisella ja pinkillä microglitterillä. Koostumus on paksua ja pigmenttistä, jo yksi kerros riittää peittämään kynnet. Levittyy hyvin eikä valu kynsinauhoille. Tykkään tästä lakasta vaikka tätä ei uskoisi PP lakaksi. On kynsillä eri näköinen, tästä kun puuttuu se tyypillinen holohitula. Hyvin tyylikäs ja elegantti kynsillä, microglitter erottuu ja kimmeltää kauniisti hämärässäkin valaistuksessa. Tälle en keksi dupea PP valikoimasta.

Picture Polish Wine

Picture Polish Wine

Picture Polish Wine

Picture Polish Wine

Picture Polish Wine - Nimensä veroinen, tumman punaviinin värinen glitterlakka. Glitterit erottuvat todella upeasti lakan seassa. Kaksi kerrosta, todella hyvä levittää koska ei valu kynsinauhoille.
Tämä on todella upea lakka, tämä uudentyyppinen PP glitter on ennennäkemätöntä! Olen kyllä onnessani koska voin todeta että tällekään ei mitään dupea PP:llä ole. Mahtavaa että kerrankin kokoelma josta ei tarvitse pohtia onko mulla ennestään vastaavaa. Tämä on kerrassaan yksi upeimpia vampylakkoja ikinä!!

Picture Polish Kitty

Picture Polish Kitty

Picture Polish Kitty

Picture Polish Kitty

Picture Polish Kitty - Iik miten söpö pullo! Kissanpentuun ei voi olla heltymättä ;) Kitty on kyllä todella upea lakka! Se on turkoosi-sininen-violetti duochrome! Täynnä isompaa hologlitteriä joka kimaltaa hullun upeasti. Koostumus on kiitettävä ja erittäin hyvä levittää, kaksi kerrosta riittää hyvin. Nämä metallinhohtoiset PP:t ovat kyllä hienoja, en tästäkään saa katsettani irti. Tämäkin on pakko ostaa jos sinisistä tykkäät ;) ja jos pidit Freestä, rakastat tätä. Free on vihreämpi, tämä taas puhdas sininen.

Mitä hankit näistä uutuuksista? Mikä olisi ihanin?

Osa lakoista ostettu itse, pari saatu blogiin esiteltäväksi.

44 kommenttia:

  1. Noh, kaikkihan tuli tilattua... :D Ainoa mitä mietin on tuo Nouveau, luulen, että siitä en hirvittävästi pidä omilla kynsillä, mutta kyllä se silti pitää kokeilla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva sitten nähdä näitä sulla, miten koristelet ja mitä näistä tykkäät :) Nouveau on kyllä ihana, tykkään siitä kovasti :)

      Poista
  2. Mä tilasin vain Summerin näistä uusista. Kaunis kokoelma kylläkin kaiken kaikkiaan! Haluan kuitenkin rauhassa miettiä mitä muita lakkoja haluan Summerin lisäksi. Ainakin London kutkuttelee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli se aiempi Summer ja ei ollut yhtään mun väri ;) kyllä mä uskon että innostut vielä näistä :)

      Poista
  3. Olin pettynyt tuohon london lakkaan.. ääh harmaa? itse miellä Lontoon punaiseksi, koska bussit ja puhelinkopit. Mutta wine on taas mieletön! Ja sama suunnittelija kuin ncla red Squarella, lakodom? Hienostunut kimallus 😍👌 hyvä kokoelma tosiaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen että punaista ei tehty tähän kokoelmaan koska äsken tuli Macaron :) London on nätti harmaankin, ehkä se mieltää Lontoon keliä :DD

      Poista
  4. Tuo wine -versio on todella hieno! Hienosti saatu tummassa lakassa punaiset kimalteet näkyviin. :)

    VastaaPoista
  5. Oi, miten upeita kynsilakkoja - punainen ja violetti miellyttivät eniten omaa silmääni! :)

    VastaaPoista
  6. Tänne lähti summer, wine ja london. Summer on pikkasen pölö kun on eri lakka nimetty samalla nimellä kun aikaisempi mutta tykkään siitä hulluna koska se just sopivan oloisen lämmin sävy mulle. Kittyn voisin hommata söpön pullon takia, väri ei kyllä sovi mulle, samoin tuo kylmä pinkki. Nouveau jäi vielä mietintään mutta wine on parhautta tästä kokoelmasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Summer oli taas mulla ihan epäpätevä, ei sovi ihonväriin sitten yhtään :) Wine on kyllä ihana!

      Poista
  7. Tosi hyvät kuvaelmat olet kirjoittanut, kuvatkin kivat :) tosi hyvä, että PP kehittelee lakkoja ja koostumuksia koko ajan. :)

    VastaaPoista
  8. Vampyfanina tuli Wine. Se on todellinen helmi. London odottaa lakkausta mutta keskityn nyt Winen ihailun.
    PP on australialainen ja siellä on kesä, niin siksi tuli kesälakkoja. Oli kuitenkin hyvä julkaisu, kun oli kaikille jotain pallonpuoliskosta riippumatta. Koostumukset ovat ihan mahtavia, kuten totesit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koostumukset näissä on kyllä kohdillaan ;) mutta vaikka on kesä, joulu on kaikilla joten kannattaisi tehdä ihan jouluisia värejä. Mutta toisaalta viime vuonnahan tuli jo ihan jouluinen kokoelma ( Holo Berries jne ) joten ehkä nyt tehtiin toisin .)

      Poista
  9. Oh. Jewels, London & Kitty varsinkin veivät sydämeni <3

    VastaaPoista
  10. Wine kolahti tänne ja kovaa, vaikka kaikki viehättää silmää, mutta siinä on aivan upean viininpunainen sävy. Täydellinen jouluun. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wine sopii ihanasti jouluun, päälle vielä vaikka jotkut kultaiset koristeet :)

      Poista
  11. London ja wine ehdottomat lempparit!!! <3

    VastaaPoista
  12. Eikä, siis nyt mä haluan tuon Kittynkin vielä! :D Wine on ainakin pakko saada Londonin kaveriksi :)

    VastaaPoista
  13. Oijjoi! Ihanilta näyttävät kaikki! Omat tilaamani uutuudet pitäisi olla tänään haettavissa postista..!! Tilasin Jewelsin, Londonin ja uuden Summerin. Kitty nyt ainakin on noussut näitä postauksia lukiessa semmoiseksi, että se varmaan pitäisi vielä hankkia... Vaikka kaikki nuo ovat ihania ja mielelläni vaikka kaikki ottaisin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kitty on mun suosikki näistä, se on älyttömän upea kynsillä. Hienompi kuin kuvissa ;)

      Poista
  14. No joo, aamulla ihastelin näitä swatcheja täällä tosi pitkään ja päätin etten ainakaan toistaiseksi tilaa mitään. Nyt sitten päätin vielä vähän kurkata ja kuinkas kävikään...Wine ja Kitty tilattu :)

    VastaaPoista
  15. Kiva esittely sulla melkein kaikista uutukaisista, joiden olemassaolon ihme kyllä minä havaitsin vasta melkein vuorokausi niiden julkaisun jälkeen! O_o Kokoelma on kokonaisuudessaan viehättävä ja aika uniikkeja lakkoja on tosiaan saatu aikaiseksi, mutta onnekseni aikani pähkäiltyäni tajusin että London jo Summer eivät houkuttelevista nimistään huolimatta ole meikäläisen sävyjä... Wine houkutteli myös nimensäkin puolesta vanhaa punaviinin ystävää, ja onhan itse lakkakin mitä komein! Se ainokaisena lähti samantien tilaukseen mulla, mutta kieltämättä Nouveu kiinnostelisi kovasti myös. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nouveau on kyllä kaunis että sitäkin kannattaa harkita ;)

      Poista
  16. Mun mielesta London ei kylla vois olla mikaan muu kuin harmaa. :D Tarviin ainakin sen ja Jewelsin ja Kittyn!

    VastaaPoista
  17. En ihan vielä innostunut niin paljon, että olisin tilannut. Onko Nouveau kuinka lähellä Zoyan Sansaa tai A-Englandin In Robe and Crownia? Jos sulta kumpaakaan löytyy. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sansa löytyy, se on hieman kimmeltävämpi mutta melko samanlaisia ne ovat. Itse en tarviisi molempia :) ai niin mutta mullahan on molemmat :DD

      Poista
  18. Siitä lähtien kun postasit PiPon Freestä, olen miettinyt sen hankkimista, vaikka lakkaan kynsiä hyvin harvoin. No keskiviikkona kävin sen viimein ostamassa. :D On se kyllä ihana.

    VastaaPoista
  19. Mä tilasin vaan Londonin, mutta nyt toi Jewels vähän houkuttas kans :D Mut kattellaan uudestaan ens vuonna oon nimittäin tehny tässä kuussa Cesarsille jo 3 tilausta :'D

    VastaaPoista
  20. Aah, miten ihania lakkoja. Kiitos esittelyistä. :) Omia lemppareitani ovat Nouveau ja Wine. Nouveau'sta tulee tunnelmaltaan mieleen dragon. Varmaan siksi ihastuin siihen.
    Kittyn esittelyteksti on ihana. <3
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit <3 kiitos kaikista kivoista kommenteistasi :)

      Poista

Kiitos kommentista <3