lauantai 23. joulukuuta 2017

NCLA - Far North

Uusista MoYou London laatoistani Scandi 07 kuului ehdottomasti yksiin Far North lakan kanssa :) Far North on Lakodomin suunnittelema lakka ja se on osa viiden hololakan kokoelmaa. Muut lakat olen esitellyt aiemmin, löydät ne NCLA tagini alta.

NCLA - Far North

NCLA - Far North

Far North on hyvin vaalea harmaa hololakka. Holopigmentti tässä on hyvin vaaleaa, eikä erotu hirmuisasti kynsillä. Lakka pitäisikin nähdä auringossa, uskon että siellä on holotusta näkyvillä. Olen katsellut lakkapulloa auringonvalossa ja siinä hologrammi erottui kyllä todella kauniisti, muutenhan tämä lakka olisi kamalan tylsä :)

MoYou London Scandi 07

Mukavin puoli lakassa on todella hyvä koostumus. Vaalea harmaa voi olla painajaismainen levittää mutta tämä peitti helposti. Ensimmäinen kerros jää hieman puolipeittäväksi mutta toinen kerros peitti hyvin. Scandi leimat ovat tosi hauskat ja niitä pitää tutkailla vähän pidempään. Mielestäni lakka ja laatta sointuivat hyvin yhteen. Eivät ole normaalia tyyliäni mutta jostain syystä pidin näistä kynsistä todella paljon! Jollain tapaa sointuvat myös tähän joulunaikaan :)

MoYou London Scandi 07

NCLA Far North

MoYou London laattoja löydät CesarsShopista!

10 kommenttia:

Kiitos kommentista <3