tiistai 19. joulukuuta 2017

Ideoita joulukynsiin

Tämän vuoden joulukuussa olen käyttänyt kaikkia niitä lakkojani joita halusin käyttää joulukynsissä. Ei tartte valittaa että kun ei ehtinyt lakata sillä ja tällä...olen myös koristellut ahkerasti joten tässäpä toinen koontipostaus jouluisista kynsistä :) toivottavasti tykkäät!

A England Gloriana ja Milvit. Näistä pidin todella paljon :) Milvien alle kannattaa laittaa valkea lakka, nämäkin olivat muuten melko läpikuultavat decalit. Coated -kokoelman French Tip on helposti peittävä valkea creme jonka kuivumista ei tarvitse ikuisuutta odotella. 

A England Gloriana

Milv water decals

PC040044.ORF

Color Club French Tip
A England Gloriana
Ihanat Milv decalit 

Itselle hankittu joululahja eli F.U.N Lacquerin joulukokoelman Jingle Bells (h). (h) tarkoittaa siis hologrammiversiota tämän alkuperäisestä glitterversiosta. Ja kyllä tämä kimmeltääkin, voi pojat...

F.U.N Lacquer Jingle Bells (h)

F.U.N Lacquer Jingle Bells (h)

Lakkaaminen oli taas oma hommansa kun kokeilin että miten se näyttää hyvältä. Eli samalta kuin FUN:in omissa kuvissa. No ei mitenkään, mitä lie taikoja tekevät. En omaa sellaisia kuvaustaitoja enkä photoshoppia. Mutta lakka ei todellakaan mikään pettymys ollut. 

F.U.N Lacquer Jingle Bells (h)

F.U.N Lacquer Jingle Bells (h)

Lakkasin sen Color Clubin Red-Handedin* päälle. Kannattaa laittaa 1-2 kerrosta oman maun mukaan. Näissä kynsissä yksi kerros. Levityksen kanssa kannattaa olla sen verran tarkkana että levittää tasaisesti joka puolelle kynttä. Glitter näyttää silloin paremmalta kun sitä on tasaisesti joka paikassa. Muuten ei ollut mitään ongelmaa ja lakka on sellainen kuin odotikin. Hyvin kaunis ja upeasti kimaltava. Ihan nappiostos!

F.U.N Lacquer Jingle Bells (h)
Color Club Red-Handed

Kolmannet joulukynnet toivat sen yliannostuksen punaiseen vaikka kynsistä muutoin tykkäsin. Punainen glitterlakka on Picture Polish Holo Berries. Musta lakka on Kubiss London 25*. Sen päällä Picture Polishin Holo Staria joka muuten levittyy aivan ihanasti ja tasaisesti. Ainut tähtilakkani, rakastan tätä!!

Picture Polish Holo Star

Leimaukset ovat Born Pretty Storen joululaatasta BPX-L008*. Lakkoina musta ja valkea Konad*. Vitsit nämä tuplaleimat on aina niin kivat. Nämä oli nätit kynnet ja niin mieluisat. Luulen että kun tässä joulunaika eletään, saatan vielä palata villapaita- ja talviaiheisten leimojen pariin ;)

Picture Polish Holo Berries

PC070142.ORF

Picture Polish Holo Berries
Picture Polish Holo Star

Mitkä näistä olivat suosikkisi? Hankitko muuten mitään F.U.N:in joulukokoelmasta?


*-merkityt tuotteet saatu blogin kautta, muut ostettu itse.

17 kommenttia:

 1. Nää kaikki on aivan ihania <3 Ehkä nuo punaiset mustilla leimoilla on mieluisimmat :)
  Funin joulukokoelmasta ei tällä kertaa mikään kiehtonut niin paljon, että olisin hankkinut sen :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja joulukynsiä. Tykkäsin noista alimmista, mutta ykkössijasta niiden kanssa taisteli vahvasti myös keskimmäiset.

  VastaaPoista
 3. Ihanan juoluisia kynsiä! Tuo holo berries odottaa minulla vielä kynsille pääsyä ainakin, onneksi on vielä aikaa kun joulu on vasta viikonloppuna. Ja FUNin uusia lakkoja kyllä olisi todella kiva ihan livenä päästä kokeilemaan ja näkemään, koska omistan ne normi versiot noista nyt holotettuina julkaistuista lakoista. Olisi kiva vertailla niitä vaikka ihan rinnakkain.

  VastaaPoista
 4. Ensimmäiset kynnet olivat aivan ihanat. :) Holo berries -lakkaa en piilottaisi noin paljon leimojen alle;). Kuitenkin hienot kynnet nekin sekä toiset. Upeita lakkauksia kaiken kaikkiaan. :) Tuli jouluinen fiilis.
  t. TQ

  VastaaPoista
 5. Kyllä olet jaksanut vääntää kivoja kynsiä. Huippusaavutus että kaikki halutut punaiset on käytetty. Nyt sait mulle paniikin. Pidän punaisista lakoista mutta tässä kuussa en ole käyttänyt yhtäkään. Ei vaan tee mieli. Nyt kun näitä katsoi, muistin Jingle Bellsin, Holo Berriesin, Macaronin ja Enchantedin punaisen holon. Hups. Pitäisi lakata joka päivä :/

  VastaaPoista
 6. Onpas kivoja komboja, etenkin nuo ensimmäiset <3

  VastaaPoista
 7. Hienoja! Aattelin lakata Holo berries llä aatoksi. Kuviointi on vielä mietinnässä, mulla on joitakin jouluisia Milvejä. Kauhia paniik, jouluja sais olla useamman kerran vuodessa 😁

  VastaaPoista
 8. Ooh, miten kauniita joulukynsiä jälleen! Viimeiset oli erityisesti mieleeni, tuli heti mielikuva jostain Vallilan ihanasta kuosista! :D ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3