maanantai 4. joulukuuta 2017

Tutorial: Säihkyvän seksikkäät kynnet pikkujouluihin

Kirjoitin Bette Beautyn puolelle tutorialin pikkujoulukynsiin. Julkaisen tutorialin myös täällä koska niitä on kovin toivottu :)

Pikkujoulukausi lähestyy ja on alettava miettiä asusteita. Meikki ja vaatteet on helppo päättää (?!) mutta älkäämme unohtako kynsiä! Astetta tyylikkäämpi leidi lakkaa kyntensä aina klassisella ja kauteen sopivalla punaisella lakalla koristellen sen kullan kimalteella. 

Tein teille tutorialin helposta tavasta koristella säihkyvät kynnet. Luulen myös että vastaavat lakat ja välineet löytyvät jokaiselta joten kynnet on helppo toteuttaa omalla tyylillä.

kuva 1

Kaikki alkaa huolellisesti tehdyistä pohjatöistä. Viilaa kynnet muotoon NCLA:n Femme Fatale lasiviilalla. Pääset viilan avulla eroon liuskoittumista koska tällä viilalla voit viilata edestakaisin. Siisti myös kynsinauhat ja työntele ne tarvittaessa appelsiinipuutikulla. Siistillä kynnellä lakka pysyy paremmin! 

kuva 2

Käytä punaisen lakan alla kahta kerrosta aluslakkaa. Näin kynnet eivät värjäänny niin helposti. Erittäin hyvä aluslakka on NCLA First Base. Se antaa puolimatan hyvän tarttumapinnan jolle kynsilakka kiinnittyy paremmin ja pysyy pidempään kynnellä. Muista sulkea kynnen kärki aluslakalla. Anna aluslakan kuivua pari minuuttia.

kuva 5

kuva 4

Seuraavaksi lähdetään levittämään värilakka. Valitsin seksikkään punaisen IsaDora Red Legend lakan. Värilakkaa levitetään kaksi kerrosta, annan ensimmäisen kerroksen kuivua hetken ennen seuraavaa. Muista sulkea kynnen kärki, tällä estän värilakan ennenaikaisen lohkeamisen.

kuva 3

Laitoin nimettömään kultaista glitterlakkaa koska halusin kynsiin säihkettä! Sitä saa F.U.N Lacquerin Payday lakalla! Tämä on ihan hillitön kultaglitter joka kannattaa levittää kostutetulla meikkisienellä. Lakkaa meikkisienen kulmaan kynsilakkaa ja painele se kynnelle. Näin pääset vähemmillä kerroksilla ja saat heti peittävän pinnan. Lakkaakin kuluu vähemmän ja homma sujuu nopeammin. 

kuva 6

Punaisen lakan päälle laitan kultaista glitteriä. Kannattaa valita glitterlakka jossa on kirkas pohja, minulla Essie lakka Rock At The Top. Lakkaa glitterlakkaa paperille ja töpötä siitä vanupuikolla kynnen tyveen. Näin saat glitteriä haluamaasi kohtaan ilman isoa glitterkerrosta. 

kuva 7

Glitteriä ei tarvitse laittaa paljoa. Vaihda vanupuikon päätä puhtaaseen jotta vanua ei jää glitteriin. Vanupuikolla asettelun etuna on ettei glitteriä jämähdä kerralla liikaa tai liian paksusti, sitä kun ei saa pois. Glitterit myös asettuvat siistimmin ja harvempaan.

kuva 8

Juhlakynnet saavat olla överisti Bling Bling! Valitse kynsikoristekiekosta erikokoisia kultaisia koristeita. Kiekkoja löydät mm. CesarsShopista. Minä käytin kolmea erikokoista kiveä, näin lopputulos on hieman elävämpi.

kuva 9

Lakkaa kynnen tyveen tippa kirkasta päällyslakkaa ja kiinnitä koristeet siihen. Voit painaa sormin tai dotting toolilla. Kivet pysyvät hyvin päällyslakan avulla. Ne voi kiinnittää myös märkään kynsilakkaan. Jujuna on painaa hieman kiveä kiinni märkään lakkaan.

kuva 10

Kaiken kruunaa hyvä päällyslakka. Voit käyttää pikakuivattavaa Inm Out The Dooria jonka avulla lakkauksesi on kuiva viidessä minuutissa. Laita päällyslakkaa paksu kerros. Näin glitterit eivät jää koholle eivätkä koristekivet irtoa. Muista taas sulkea kynnen kärki! Laadukas päällyslakka pidentää lakkauksen kestoa ja antaa suojaa kynnelle. Lakkaus näyttää kiiltävältä ja viimeistellyltä.

P9140049.ORF

Nauti upeista juhlakynsistäsi! Ennen juhlia voit sipaista käsivoidetta kynsinauhoille jos ne ovat kuivat. Kauniilla ja hoidetuilla käsillä lakkaus pääsee paremmin esille.

kuva 12

Samoja kynsiä voit tehdä eri väreillä mm. violetilla ja hopealla, jouluksi vihreällä ja kullalla tai hopealla. Koristeet voi vaihtaa jouluisimpiin siirtokuviin tai leimauksiin. Toivottavasti piditte tutorialista :) 

26 kommenttia:

 1. Ai kun kivaa, tutorial! :)
  Punainen ja kulta ovat todella näyttävä ja jouluinen yhdistelmä. Hienosti sommiteltu lakkaus.

  VastaaPoista
 2. Nyt on blingiä, kiva tutoriaali :) En olis tajunnut kokeilla vanupuikkoa glitterilakan kanssa, olisin ajatellut että siitä lähtee sitä vanua... :D Mutta eipä varmaan heti lähdekään.

  Mä olen kyllä sellainen tuurilakkaaja muutenkin, että harvoin lakkaan ja sitten yleensä annan kulua rumasti lohkeillen pois, hyvä minä. Mistä päästäänkin tuohon vinkkiin sulkea lakalla kynnen kärki. Byääh, ei onnistu! Mulla on lyhyet kynnet. Vai pystyisinkö kuitenkin jotenkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pystyt ellei kynnet oli ihan sormenihoa myöten :) se muuten liuskoittaa sitten kynsiä että antaa lakkausten kulua pois :) mä en kykene sikhen kun olen niin neuroottinen kynsistäni :D

   Poista
  2. Kiitos, mä kokeilen :) Ai, en tiennyt että voi aiheuttaa liuskoittumista? Kiitos infosta, poistanpa kiltisti seuraavan kerran :) Mutta kuten sanottu, mä lakkaankin harvoin niin ei ole päässyt varmaan siksi tuota tapahtumaan mulla.

   Poista
  3. Hyvä ettei sun kynnet liuskoitu :) ajattelin vaan kertoa jos vaikka joskus innostut lakkailemaan useammin ;)

   Poista
 3. No nyt on kyllä säihkyvät kynnet, ihanat! ^.^

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit kynnet! Osaisimpa itsekin tehdä!

  VastaaPoista
 5. Tällä postauksella on aika hieno nimi. ;) Huomasin sen heti. Kynnet ovat todella hienot ja onnistuneet. Kiitos hyvästä tutosta, siitä oli hyötyä. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
 6. Kauniit! Mun pitäis ostaa tollainen metallin punainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) IsaDoralla, Fabyllä ja Essiellä on tälläiset metallinpunaiset :)

   Poista
 7. Tosi kauniit! Hei miten tuo lakan töpöttely sujuu sotkematta glitteriä vähän sinne sun tänne? Kokeilin ekaa kertaa sienellä töpöttelyä ja suojasin sormien ihon ympäriltä sillä Glisten & Glow:n pinkillä, mutta glitterhän levisi myös aivan kynnen reunoille, jonne en sitä halunnut. Töpöttelin kyllä aika ronsilla otteella. Oliko sienen käyttöön joku hyvä tekniikka vai pitääkö vaan olla huolellinen? -sh-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ;D mä laitan aina lateksia mutta vähän sitä glitteriä saattaa mennä yli. Pitäis olla vaan niin huolellinen ja yrittää levittää lateksi ihan kynteen kiinni...

   Poista

Kiitos kommentista <3