lauantai 2. joulukuuta 2017

Päivän meikki - Make Up Store The Moon Shadow palette

Olen tosi rakastunut tähän palettiin! Tämä oli kaikkien odotusten arvoinen ja käytössä vielä ihanampi! Niin nätti ulkonäöltään eikä kyllä toista näin ihanaa ole! No niin pienet saatesanat on lausuttu ja voimme tutustua tarkemmin hankintaani eli Make Up Storen The Moon Shadow palettiin.

Make Up Store The Moon Shadow palette

Palettia myydään Oulun ja Helsingin Make Up Storen myymälöissä. Sen normaalihinta on 99 euroa mutta välillä nämä paletit ovat alessa. Lisäksi kantisilloissa tuotteet ovat -20%. elevenillä tämä paletti on hitusen halvempi eli 88 e, kannattaa kytistää elevenin usein vaihtuvia tarjouksia. Sielläkin on joskus meikit -20%.

Make Up Store The Moon Shadow palette

Moon Shadow paletissa on neljä eri värimaailmaa; vihreä, ruskea, kulta-violetti ja hopeanharmaa. Kaikki värit ovat pigmenttisiä ja hohtavia koostumukseltaan. Joskus olen tehnyt koko meikin tällä mutta ryppyisellä luomella ei näytä hyvältä jos varjostus on tehty helmiäisvärillä. Joudun siis hakemaan varjostussävyt muualta mutta onneksi mulla on Make Up Storelta paljon ruskeita mattoja, ne sopivat hyvin tämän paletin kaveriksi.

MUS Moon Shadow palette swatches

Make Up Store Moon shadow palette swatches

Make Up Store Moon shadow palette swatches

Make Up Store Moon Shadow palette swatches

Paletin viimeisin osio eli hopeanharmaa on ainut jolla voin tehdä koko luomen meikin. Sen tummin sävy ei hohda niin paljoa joten sillä voi varjostaa. Muutoin olen käyttänyt palettia niin että hohtoa luomella ja varjostussävyt muualta. Ei ehkä tarpeellinen paletti sillätavalla mutta niin uniikki ettei voinut jättää ostamatta ;)


Make Up Store The Moon Shadow palette

Make Up Store The Moon Shadow palette

Vilautan samalla muutkin ostokseni. Hankin nämä kaikki Kuopion Make Up Storen myymälän loppuunmyynnissä. Kaikki olivat -40% alessa. En olisi muutoin raaskinut ostaa noin kallista palettia mutta nyt sain nämä kaikki meikit lähes Moon Shadowin normaalihinnalla. 

Keräsin luomivärejä jotta sain loputkin leimat, joilla taas sain tyhjän paletin. Tätä tyhjää palettia kun ei saa kuin myymälöistä eli Oulusta tai Helsingistä, en usko että tulen siellä asioimaan. Rakastan Marble luomivärejä koska ne ovat kauniita, pigmenttisiä ja uniikkeja. Jokainen nappi on aina erilainen! 
Greek Marfil tuo kaikkia värejä otettaessa violetin värin. Azul Cielo yhdistää keltaista, limenvihreää ja sinistä joten lopputulos on kullanhohtoinen mintunvihreä. Yakata on uusi sävy luomiväreihin, jännä roosaan taittava vaaleanpunainen joka näyttää kalpealta napissa. Mutta on hieno luomella. Swatchissa tässä järjestyksessä, isoin viiva on Arancione poskipuna.

Make Up Store Greek Marfil

Arancione tulee olemaan kesäpunani. Se on lämpimän puoleinen, korallinen vaaleanpunainen. Myymälässä kokeilemassani napissa oli paljon enemmän tuota korallista osuutta ja mulle sattuneessa napissa noin vähän. Mutta silti lopputulos on kiva ja uskon että tykkään tästä poskipunasta paljon. Tämäkin on hyvin pigmenttinen.

Make Up Store Arancione

Make Up Store Azul Cielo

Muita Moon Shadow paletin faneja?

16 kommenttia:

  1. Olisi ollut parempi rahatilanne, niin toi paletti olisi mun 😭 mutta kiva että sulla on ja ihania muita nappeja! Azul Cielo = rakkautta!

    VastaaPoista
  2. Onpa himoittavan näköinen paletti ja nuo muutkin. Se on jännä, että käytän luomilla suht sovinnaisia sävyjä, mutta himoitsen omistukseen mitä värikkäimpiä luomivärihommeleita, ei käy yksiin tämä.

    Kivaa viikkistä Taina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se, minäkin himoitsen aina tälläisiä vaikka joudun sitten käyttämään mattaa varjostuksissa :)
      Muksaa viikonloppua Tiia <3

      Poista
  3. Kivoja meikkijuttuja nappasit! :)
    Tämä on tosi ihana paletti, melkein harmittaa kun en itselleni hankkinut sitä. Ja miten kauniin meikin teit! Upea rajausviiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö sulla ole tätä? Mä luulin että on! Onneksi hankin koska olisi jäänyt mieltä kaivelemaan. Kiitos, joskus aina onnistuu rajauksissa ;)

      Poista
  4. Wau, mikä silmämeikki jälleen <3

    VastaaPoista
  5. Upeita sävyjä, kimallusta, nam! Ihan olisi minun makuuni. Karvaasti tulee paleteista mieleeni perjantai, jolloin tiputin yhden ison paletin korkealta alas, siellä ne luomivärit oli pitkin lattioita - jauheena. :/
    Että osaat tehdä hienosti nuo rajaukset. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kökkö, toivottavasti ei ollut mikään uusi ja kallis paletti kyseessä? Minäkin olen vähän sellainen rähmäkäpälä että kaikki tippuu helposti mutta onneksi en ole mitään kalliimpaa särkenyt...
      Kiitos, joskus on hyviä rajauspäiviä ;)

      Poista
  6. Joensuun Sokoksella on näitä tyhjiä paletteja, mutta en kyllä tiedä miten ne saa tmv. kun ne notkuu joskus siellä hyllyssä ilman mitään infoa/hintalappua :D

    Tämä on kyllä nätti paletti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan tällä systeemillä eli kun ostaa neljä luomiväriä. Hyvä tietää että niitä on, osaa vaikka kysellä täältäkin :)

      Poista

Kiitos kommentista <3