perjantai 15. joulukuuta 2017

Miksi huono omatunto kynsikoristelusta?

Minä täällä moi! Se bloggaaja jonka idea on esitellä blogissaan erilaisia kynsikoristeluja...ja joita täällä on nykyään hävettävän vähän. Poden itse huonoa omaatuntoa tästä, olen potenut jo pitkään. Tuntuu että muilla on aina toinen toistaan hienompia koristeluja jotka on tehty huolella pitkän kaavan mukaan. Itsellä aina näitä ihan tavallisia kynsiä :/

Tällä kertaa innostuin edes vähän. Sain inspiraation Lumenen uuden Harmonia-sarjan pakkauksista. Ne ovat todella kauniita ja mulle tuli heti ajatus että haluan toistaa värit kynsilleni. Halusin vieläpä just täydellisen mintun värisen lakan ja onneksi se löytyikin heti.

Ûberchic 1-01

Color Clubin Sweet Mint on lempiminttuni ja nähty kynsilläni moneen otteeseen. Se on haalea minttu, ei liian voimakas mutta ei liian vaaleakaan. Ja se peittää kahdella kerroksella. Oikein hyvä lakka siis :)

Color Club Sweet Mint

Born Pretty Store stamper

Koristelin sen valkeilla leimauksilla Ùberchic 1-01 laatasta. En ole leimannut tätä kuviota ennen joten tuli tehtyä joku uusi kuviokin. Käytin uutta Born Pretty Storen testileimasinta, tämä on siis uusimpien testituotteiden mukana. Kyseessä on kaksipäinen silikonileimasin. Molemmissa päissä on korkki jota osaan nykyään arvostaa. Leimasimen pää ei mene pölyyn. 

nail stamping

Tämän läpi ei voi sihdata mutta muutoin taas yksi halpa ja hyvä leimasin. On varmaan makuasia mistä tykkää, tässä on mun lempparitrio BPS silikonileimasimista. Ehkä isoin vasemmalla on se ultimate-lemppari.

stamping nail art

Born Pretty Store stamper

Ripottelin päälle kultaista lehtikultaa. Tämäkin lienee Born Pretty Storen peruja, saatu joskus. Lehtikulta on nättiä ja nopeaa käyttää, otan yleensä pinseteillä tästä pikku paloja ja asettelen kynnelle.

nail art

kynsien koristelu

Onneksi pieni inspiraatio iski ja "jaksoin" taiteilla vähän hienommat kynnet :) onhan se totta että koristelu ei voi koko ajan kiinnostaa ja kun ei oikein ehdi...ja sitten pitäisi vielä ottaa kuvat sekä kirjoittaa teksti. Siihenkin menee aikansa. Mutta siltikin, on tämä mukavaa puuhaa kun sen oman juttunsa löytää :) jossain välissä leimaus oli mullekin vaikeaa ja joskus harrastin sitä vähemmän. Nykyään se on melkeinpä lempipuuhaa ja koristelen mielelläni kynnet leimauksilla :)

Mitä pidit Sweet Mint-kynsistäni?

Cesars ja BPS tuotteet saatu testiin.

40 kommenttia:

  1. Kyllä koristelujulkaisuja mielellään seuraa. Nämä ovat kauniit ja kultahiput oli hyvä idea! -HH

    VastaaPoista
  2. Aivan upeat kerrassaan<3 En kyllä ymmärrä yhtään mitään kynsiterminologiasta... mikäköhän on leimasin... en tiedä, mutta hienolta näyttää ja kuulostaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) se on leimasin jolla painetaan tuo kuvio kynnelle ;)

      Poista
  3. Nätit on. Pituus on just täydellinen!

    VastaaPoista
  4. Tosi hieno idea laittaa lehtikultaa leimojen päälle. Tuo ihan eri tunnelman kuin pelkät leimat.
    Tiedän tasan tarkkaan tuon huonon omantunnon aiheesta kun on viime aikoina tullut kausia, että yksiväriset lakat on riittänyt, kun monet lakat yksistään ovat ihan taideteoksia, kuten Funit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Funit on kyllä upeita yksinään, niitä on jopa hankala koristella ;)

      Poista
  5. Voi ei, nyt tuntuu että tää on vähän mun syytä.. :/ Siis huono omatunto. Mun mielestä ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa. Sulla kumminkin on THE kynsiblogi. Postaustahti on huikea, mutta juttujen taso ei kuitenkaan kärsi siitä. Sitäpaitsi tykkään sun kynsistä. Hienoja lakkauksia saa vähemmälläkin vaivalla ja hampaiden kiristyksellä. Se taas ilahduttaa tällaista peruslakkailijaa, jonka taidot tai hermot ei riitä mihinkään monimutkaiseen.

    Nämä kynnet on todella kauniit ja elegantit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole sun syytä, aivan sattumalta näin sen kommenttisi eikä tämä postaus kirvonnut siitä :) hyvä vaan kuulla lukijoidenkin rehellisiä ajatuksia! Minä en niistä loukkaannu Marppa hyvä <3 Kiitos kovasti kommentista :)

      Poista
  6. Musta olis niin ihanaa, jos ylipäätään voisi lakata kynsiä! Mullahan ois noita kynsikoristeluvälineitäkin, kun yhteen aikaan innostuin ja hamstrasin. Kertaakaan en vain ole käyttänyt :D Ehkä vielä joskus, vaikka seuraavalla lomalla... :) Mutta siis upeat kynnet jälleen kerran! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla oli kyllä ihana lakkakokoelma, ehtiihän niitä sitten lomalla ja vapaalla käyttää ;)

      Poista
  7. Kauniit! 😍 tuota lehtikullalla koristelua en oo vielä itse ehtinyt testailla, täytyy kyllä jossain vaiheessa kokeilla. Näyttää harmoniselta ja elegantilta! ❤️

    Ja turhaan podet huonoa omatuntoa, sulla on tosi erilaisia ja laadukkaita postauksia. 👌 selkeästi panostat laatuun, ja on kuvaamisessa ja kirjoittamisessa oma hommansa. Niin eipä ole ihme ettei aina jaksa monen tunnin ja erilaisia tekniikoita vaativia koristelusessioita. 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 yritän luodakin kaikille jotain, pelkät kynnet ei kaikkia kiinnosta ja osaa ei nappaa muut postaukset ;)

      Poista
  8. Ymmärrän että oma saamattomuus kynsien koristelemisessa ahdistaa, mutta ei siitä kannata potea huonoa omaatuntoa! Tuntuu ettei sitä varsinkaan näin pimeään aikaan/joulun alla vaan JAKSA. Itsellä ainakin tuntuu että kun luonnonvaloa alkaa olla lisää, niin ajatuksetkin kulkee vähän vilkkaammin! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kyllä :) tämä kuvaaminenkin on hankalaa kun ei saa esim. tuotekuvia luonnonvalossa. Kesää odotellessa ;)

      Poista
  9. Aivan ihanat <3
    Ja taas tuli sellainen lakka joka on "aivan pakko saada"
    Mä rakastan vihreetä väriä, mut sen pitää olla tietynlaista vihreää, ei liian kirkasta tai räikeää, just sellaista harmaaseen tai hopeaan taitettua...
    Ei sulla ole mitään syytä potea huonoa omaatuntoa, tää sun blogi on niin hyvä. Onhan mukava nähdä myös swatcheja uusista lakoista, ja on ihan ymmärrettävää ettei niitä kaikkia ehdi koristella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eeva :) swatchit on niin suuritöisiä että saattavat vaatia parikin "työpäivää". Väkisin siinä jää koristelut tekemättä. Enkä aina halua koristella, joskus on kiva nautiskella pelkästä lakasta :)

      Poista
  10. Todella kauniit kynnet ja selkeesti muistuttavat kyllä niitä Lumenen Harmonia sarjan pakkauksia! <3 Mä taas tykkäisin tehdä blogin puolelle enemmän kaikkia meikkijuttuja, siis nimenomaan kuvia naamalla olevista (silmä)meikeistä, mutta jotenkin tuntuu että nykyään ne vähätkin on aina sitä samaa eikä omat taidot riitä mihinkään. Plus tää vuodenaika aiheuttaa toki myös omat haasteensa, kun valoisaa aikaa on niin vähän kuvailua varten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkikuvien ottoaika ons iinä klo 12-13 välillä, siihen on aina tähdättävä :D ai sun taidot ei riitä? Höpö höpö! Sulla on tosi ihania ja hyviä meikkikuvia, huomaa myös että postauksiin on selkeästi panostettu :)

      Poista
  11. No täällä toinen huonon fiiliksen omaava samasta asiasta. Mä kun vielä postailenkin niin harvoin verrattuna suhun... Mutta kyllä näitä jaksaa lukea, leimailut kun muutenkin kiinnostaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis sullahan on aina ihanat ja niin mintissä olevat koristelut :)

      Poista
  12. Sun "tavallisetkin" kynnet on aina niin mintissä että eläpä yhtään siellä! Nämäkin koristelut on upeat. :)

    VastaaPoista
  13. Tosi kauniit kynnet <3 Mun mielestä sulla on aina tosi kauniita lakkauksia, eikä vaikuta yhtään ettei sulla olisi aikaa ja teet jotain nopeasti. Kaikki on ollut taidokkaita :) Mä itse murehdin sitä etten ehdi lakkailemaan kuin viikonloppuna ja usein postaan vaan kerran viikossa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 ai kerran viikossa, minusta tuntuu että useammin. Sullekin aina valitan että omat tuntuu niin tyhmiltä kun sulla on aina niin upeita ja pitkän kaavan mukaan tehtyjä <3

      Poista
  14. Aivan ihanat! Tuli Lumene mieleen ennen kuin luin tekstiä 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sittenhän nämä ovat erityisen onnistuneet! Kiitos :)

      Poista
  15. Hirmu kaunis lakkaus! Ihan turhaan podet huonoa omatuntoa<3

    VastaaPoista
  16. Katsoinkin bloggerin lukulistan pikkukuvasta, että onpa ihan Lumenen Harmonia-sarjan näköiset kynnet :D Todella nätit kynnet!

    VastaaPoista
  17. Ja höpöhöpö "vain tavallisia" kynsiä! Eipä ole ollut kynsipostauksistasi mitään valittamista.
    Nostan oikeasti hattua, kuinka paljon näet vaivaa ja lakkaat päivittäin kynsiä - onhan sitä muutakin elämää, joka vie aikaa. Eli nou hätä. :)

    VastaaPoista
  18. Todella kauniit kynnet. :) Ihanan yhdistelmän olet tehnyt. Itse olen ollut tyytyväinen kaikkiin lakkauksiin, joita olet tehnyt viime kuukausina. En ole vieläkään saanut aikaiseksi opetella leimausta. Onko tuolla tutoissa esittelyä sopivista välineistä aloitukseen, mitkä välineet ovat hyviä? Kirkas leimasin ja Konadin leimauslakat ovat jääneet mieleen, mutta mikä niistä leimasimista on hyvä aloittelijalle? :D
    Nätti tuo minttulakka. Tosin itse pidän kirkkaammasta. Opin Hula on täydellinen. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 mä ostaisin läpinäkyvän stampperin. Sillä on helppo kohdistaa :) Cesarsilla on joitakin:

      https://www.cesarsshop.fi/epages/cesarsshop.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2015052705/Products/STAMPER2

      https://www.cesarsshop.fi/epages/cesarsshop.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2015052705/Products/STAMPER1

      Sitten vaan Konad leimauslakat ja hyvät laatat, niillä pääsee alkunn :) noissa tutoissa on montakin leimaustutoa, kannattaa selailla :)

      Poista

Kiitos kommentista <3