keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Joulukuun suosikkituotteet

Kohta se joulu on täällä, enää 11 päivää...listataan tähän väliin joulukuun suosikkituotteet! Mietin juuri että mitään jouluista kosmetiikkaa en Yves Rocheria lukuunottamatta ole ostanut. Olisi tietysti ollut kiva sellaisia esitellä :) 

nude huulipuna

Useimpina vuosina minulle on syksyisin iskenyt tummien huulien kausi. Kovin tummia en uskalla käyttää mutta viininpunainen on minulle mielekäs väri. Jostain syystä tänä syksynä ja alkutalvena olen vältellyt tummempia huulipunia. Olen käyttänyt vaan nudeja.

Löysin omista kätköistä aivan ihania nudepunia! Olen ostanut nämä kaikki jostain alennuskoreista. IsaDoran nude vaaleanpunainen Pink Pashmina on tuskin huultenväriä näkyvämpi. Maybellinen Velvet Beige se vasta ihanin on! Hieman roosaan taittava vaaleanruskea, todella sopivan värinen minulle! Tälläisiä lisää :) IsaDoran Brick Beige on taas sellainen perusnude joka toimii aina. Antaa vähän nudenruskeaa väriä huulille. 

PB090022.ORF

Värikkäissä huulimeikeissä karsastan rajausta. Tuntuu ettei se ikinä onnistu luonnollisesti. Tai tekee huulista tyhmän näköiset, etenkin alahuulesta. Yleensä puna myös kuluu pois ja rajaus jää jäljelle. Enkä jaksa huolehtia tästä asiasta töissä :) voi olla että mulla ei ole tarpeeksi hyvät tuotteet jotka pysyvät pitkään. 
Vierastan myös tummaa huulimeikkiä kun mulle on kerran pomo kommentoinut töissä ettei täällä olla missikisoissa...myöskään yhtenä päivänä mulle ei kukaan sanonut että mulla on punaista huulipunaa hampaissa ja kuljin vaikka missä :P

Clarins Instant Light Lip Oil

Clarins huuliöljyt ovat olleet huulteni pelastajat ilmojen kylmetessä. Nudepunien jälkeen aloin kaivata vieläkin värittömämpää, ihan pelkkää kiiltoa. En jaksa hirmu äiteliä tuoksuja joten nämä olivat kovassa käytössä monta viikkoa!

Nämä eivät anna väriä mutta tuoksuvat vadelmalle sekä hunajalle. Nämä ovat hirmu riittoisia, näyttää etteivät ole kuluneet yhtään vaikka olen käyttänyt paljon. 
Clarinsin huuliöljyt on varustettu hirmu hyvällä aplikaattorilla joka mukailee huulten muotoa. Huuliöljy myös hoitaa huulia eikä päivän aikana tarvitse laittaa huulirasvaa. Hirmu helppoja ja nopeita käyttää!

IsaDora Natural Matt foundation

IsaDora Natural Matt meikkivoide tupsahti marraskuun Bette Boxissa. Vaikutti niin hyvältä ja kiinnostavalta uutuudelta että otin sen heti käyttöön. Sävy on vaalea 10 Matt Porcelain. Sävy tuntuu olevan ihan sopiva, en ainakaan ole mitään suurempia rajoja huomannut. 

Meikkivoide levittyy hyvin ja näyttää samettiselta iholla. Se myös pysyy hyvin pitkään hyvänä. Vasta iltapäivällä huomaan t-alueen olevan puuterointia vailla. Tosin käytän tämän päällä meikkipuuteria. IsaDoran Natural Matt meikkivoide antaa samettisen heleän mattapinnan joka ei heleydestään huolimatta kiiltele. Tämän sanotaan sopivan kaikille ihotyypeille ja voisin tämän allekirjoittaa. 

PB090007.ORF

NCLA Femme Fatale viila oli esillä jo lokakuun suosikeissa. Olen kovasti tästä tykännyt yhdessä Konad viilojen kanssa. Viilaan kynsiäni melko usein, ehkä joka toinen päivä. Pidän muodon hyvänä lasiviilalla ja saatan vähän buffata sillä kynnen kärkeä. 
Kynnen pinnan kiillotan paremmin Konadin buffausviilalla jossa on kaksi eri puolta. Kun on aika lyhentää kynsiä enemmän, teen sen Konadin 180 Zebra viilalla. Se lyhentää kynttä napakasti mutta ei ole aiheuttanut liuskoittumia. 

Nämä viilat ovat edullisia ja pitävät kynteni hyvässä kunnossa. Laadukas ja oikeanlainen viila ei aiheuta lisää liuskoittumia tai vaurioita kynsilevyjä irti toisistaan. Konad viilat 3,90 e, NCLA Femme Fatale 10 e, sitä löydät CesarsShopin lisäksi Sokoksista ja suurimmista Emotioneista. Suosittelen etenkin tähän vuodenaikaan satsaamaan kunnon viilaan. Minunkin kynteni ovat nyt kovilla.

PB090031.ORF

Phytomerin Merileväsaippua tuli minulle #mökkimiitin Goodia Bagissa. Erikoisen näköinen saippua on odottanut käyttöönottoa. Se on näyttänyt jännältä ja kiinnostanut kovasti. Minulla ei ole entuudestaan mitään kokemusta Phytomeristä joten tämä palasaippua lähti suihkun puolelle kokeiluun. 

Merileväsaippua on todella riittoisan tuntuinen. Se tuoksuu melko miedosti merelliseltä ja on käytössä oikein kivan tuntuinen. Mukava käyttää pitkästä aikaa palasaippuaa. Tätä pyöritellään hetki käsissä että saippuan saa "käyntiin". Merileväsaippua kuorii ihon hellävaraisesti ja pysyy ison kokonsa puolesta hyvin käsissä suihkussa. Hauska tuote jota ei olisi tullut muuten kokeiltua. Sopii miehille sekä naisille.

Oliko joulukuun suosikeissa mitään sinulle mielenkiintoisia tai tuttuja tuotteita?

Phytomerin saippua, kynsiviilat sekä Clarins hunajahuuliöljy pr-näytteitä. 

35 kommenttia:

  1. Kivoja nudepunia ja varmaan pysyvät hyvännäköisinä huulilla:) Käytän tummiakin punia melkein vuoden ympäri, vaikka näyttäisi kuinka "missikisapunilta";) Olen itsekin kulkenut etuhampaat punattuna, ja kieltämättä ärsyttää, jollei kukaan viitsi vinkata asiasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nythän se naurattaa mutta kyllä silloin karmaisi, vaikka missä kaupoissa kävin!

      Poista
  2. Huuliöljyt! Muistan, kun jossain vaiheessa noista oli monessa paikkaa juttua. Jäi sitten hankkimatta. Olisivat kyllä talveen (noh talvi, täällä on plussan puolella koko ajan...) passelit. Ja jos vielä tuoksuvat hyvälle, nam nam. Vieläköhän niitä saa? :)

    VastaaPoista
  3. Ihania nudepunia! Mä en osaa käyttää kirkkaita tai tummia huulipunia töissä. Mulla olisi liian "tällätty" olo, enkä jakaisi kuunnella niitä "no ollaanpas sitä nyt niin hienona töissä"-kommentteja. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä just kun kukaan muu käytä...itse oot sitten aina ainut tälläytynyt :)

      Poista
  4. Apua, mikä kommentti pomolta! :o Itsekin vierastan jostain syystä tummia huulituotteita. Ja aiemmin vierastin vähän huulituotteita ylipäänsä, ainoastaan huulirasva oli ok. Nyt olen taas varovasti ottanut meikkiin mukaan mm. vaaleita/nudeja/neutraaleja huulikiiltoja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle ne nudet on tutuimpia kun niitten kans ei tarvii huolehtia :)

      Poista
  5. "mulle on kerran pomo kommentoinut töissä ettei täällä olla missikisoissa..." tämä lause sai suuttumaan! 😤 en ole ikinä ymmärtänyt, että hentoinen meikkaaminen töissä on ok, mutta itsekin tein aikanaan viisi vuotta tehdastyötä lähinnä miesten keskellä, niin sain useamman kerran kuittailua meikkaamisestani. Meikkaan suht voimakkaasti, minulla tosin on täysin musta tukka ja melko paljon tatuointejakin, joten tavallaan tyyliini sopii hieman tummahko meikki arkenakin. Vittuilu siitä, heräänkö neljää tuntia aiemmin naamaa ja tukkaa veivaamaan saa vieläkin stressitason nousemaan vaikken enää ole töissäkään siellä 😄 ei, en herää. Osaan meikata kauniisti, ja nykyisessä toimistotyössäni ei ole ikinä kommentoitu meikkaanko sitten ollenkaan vai en, niin kuin sen asian pitäisikin olla... Kiitos ja anteeksi avautumista, saatto mennä tunteisiin 😄 -Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haittaa :) mullakin on musta/pinkki lyhyt tukka joten se vaatiikiin minusta voimakkaamman meikin. Aika paljon käytän nudejen lisäksi mattapunia, ei kai nekään "ihan normaaleja" ole. Onneks tuota pomoa ei tarvii enää kuunnella ;) mutta nämä pienet traumat ja huulipuna hampaissa ovat kyllä saaneet karsastamaan tummia punia :D

      Poista
  6. Isadoran meikkivoide vaikuttaa tosiaan hyvältä, ehkä se voisi olla pikkuisen peittävämpi. Mutta tykkään miltä se tuntuu iholle levittäessä, jotenkin samettiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kanssa siitä tunnusta. Puuteria päälle kunnolla niin kyllä saa peittävänkin pinnan :) mä laitan meikkivoidetta kyllä aika paksusti. Mutta peittävämpiäkin kyllä on ;)

      Poista
  7. Moikka. Mulleki tuli Betteboxista tuo Isadoran meikkivoide niin mietin, että olisiko siinä pitänyt olla siis semmonen pumppuhomma? Mulla oli siinä pelkkä "tikku" kun korkin avasi :D ei sitä pumppusysteemiä ollenkaan.

    -Milla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun avasin meikkivoiteen, mullekin jäi se tikku käteen. Luulin että sen kuului olla sellainen, se kun oli pienempi kuin myyntikoko. Ajattelin vielä pitkään että onpa outo ja hankala systeemi. Kunnes jotenkin avasin sen korkkia sivulle pyöräyttämällä ja vetämällä, silloin se pumppusysteemi tuli näkyviin :) pidin itseäni vähän tyhmänä mutta hyvä tietää että sama ongelma on ollut muillakin :)

      Poista
    2. Sain iteki väänneltyä ja käänneltyä sen niin, että löyty se pumppu :) kiitos vinkistä!

      Poista
  8. Olipa tyhmä pomo!
    Mukavalta vaikuttaa suosikkilista, pitääpä testata noita huuliöljyjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli :) ei meikannut itse ollenkaan niin ei ehkä ymmärtänyt..

      Poista
  9. Mun täytyis ostaa kunnon viiloja, lasiviilalla en jostain syystä jaksa lyhentää kun se on niiiiiin hidasta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla Konadin Zebralla on aika nopsaa lyhentää pitkiä kynsiä :)

      Poista
  10. Tummat huulipunat on mun mielestä ihania, mutta itse vierastan niitä. Yleensä huulille päätyy jokin nude sävy tai huulten omaa sävyä vastaava puna. Pitäisi kyllä ehdottomasti käyttää tummempiakin punia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun ne näyttävät muilla hyviltä! Miksei itsellä...?

      Poista
  11. Ehkä tämä kommentti pomolta oli epäsuora vihje ettet näytä hyvältä sen näkösenä. Tai ehkä hänen pointti oli, että töissä tehdään sitä itse työtä eikä keskitytä ulkonäköön.
    Toisaalta asia on eri, jos työskentelet kauneudenhoitoalalla, sillä alalla kuuluukin keskittyä siihen ulkonäköön
    MH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD voi hyvänen aika...oletko oikeasti tosissani että kaikissa muissa töissä kuin kauneudenhoitoalalla, saa kulkea rönttänä ja epäsiistinä?? Minusta se kuuluu asiakaspalvelualaan jolla itse työskentelen, että ollaan siistejä ja puhtaissa vaatteissa. Ja kyllä, meikkaan työajalla. Lisään puuteria ja huulimeikkiä, katson vielä useaan kertaan päivässä peiliin että näytän siistiltä. Hui kamala sentään! Nyt en keskittynyt työntekoon ;)

      Poista
    2. Ja pomo tykkää kun työaikaa käyttää meikkaamiseen...:)

      Poista
    3. Mites työaikana tupakointi? Tai kahvilla istuskelu? Juoruilu työaikana? Itsekkö et näihin syyllisty, et lisää puuteria tai huulipunaa? Johan olet täydellinen työntekijä :DDD

      Poista
    4. Olispa ihan kiva tietää että minkälaisessa työpaikassa ulkonäkö on oikesti niin tärkeää että tarvii kesken päivän lisätä puuteria tai huulipunaa?

      Poista
    5. Miks tahallaan käsität väärin mitä kirjotin,vai missä kohtaa sanoin että muissa hommissa sais/pitäis kulkee rönttänä/epäsiistinä??tietysti jokaisessa työssä on ihan ok vähän laittautua ja kattoo peiliin. Nii mietippä,itsehän työskentelen siivoojana,ja silti meikkaan kyllä töihin,mutten sentään työaikana meikkaile,tai muuten sen kummemmin peilaile.. keskityn enemmän siihen itse työntekoon;)
      Pomos varmaan mielellään maksaa palkkaa meikkailusta työaikana? vai mitä mieltä on?
      MH

      Poista
    6. Anonyymi: Kysytkö tätä ihan tosissasi??

      Anonyymi 2: Miksi sinä tahallaan jankutat ja ymmärrät itse väärin? Muista sitten kun siivoat esim. hissiä että et sitten vilkaise peiliin ja suorista hiuksia, se taitaa olla sitä työaikana laittautumista ;) nii-in, montakohan sekuntia siihen työaikana puuterin tai huulipunan lisäämiseen menee ;) et vastannut kun kysyin sitten tupakanpoltosta, juoruilusta ja lorvailusta...mitähän pomot sanoisivat niistä?

      Kyllä te anomuumit sitten olette :DDD Hauskaa joulun odotusta teille ja muistakaa elää omien oppienne mukaan <3

      Poista
  12. Nuo huuliöljyt on ihan YKKÖSIÄ! Oon jo yhen käyttäny loppuun :D

    VastaaPoista
  13. Olipa kiva postaus. :) Miten saat tuon Isadoran meikkivoiteen pysymään iltapäivään asti? Tuntuu kuin itselläni iho alkaisi kiiltelemään jo parin tunnin kuluttua, vaikka olen käyttänyt meikinpohjustustuotetta.
    Clarinsin huuliöljy oli ensimmäisellä käyttökerralla ihana. Toisella kertaa olin ostanut huuliöljyn varastoon ja vuotta myöhemmin sitä ei voinut enää käyttää, kun se aiheutti kutinaa huulille. :/ Mietin, että onko kyse huonosta säilyvyydestä ja uskaltaisinko ostaa tuotteen uudelleen kokeiluun. Ei olisi kiva saada uudestaan kutinaa tuotteesta.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kiva kun tykkäät <3 laitan päälle meikkipuuterin ja meikinkiinnityssuihkeen, tällä hetkellä L`oreal. Kyllä se pysyy näin talvella kun ei hikoa naamasta. Kannattaa kyllä kokeilla varovasti, onahn nämä minunkin huuliöljyt yli vuoden avattuna eikä ole ongelmaa :) mutta aina joku allerginen reaktio on mahdollinen ja jos sellainen tulee, en käyttäisi tuotetta..

      Poista

Kiitos kommentista <3