lauantai 30. joulukuuta 2017

Joulukuun kosmetiikkaostokset

Joulukuun ostoksiin listataan heti Black Friday shoppailut. Nämä saapuivat minulle osa marraskuun lopulla ja osa joulukuun alulla, listaan ne siksi tälle kuukaudelle. 

PC050002.ORF

Onneksi BF on vain kerran vuodessa...yritin kyllä olla shoppailematta turhuuksia, selvisin jopa Kicksin Smashbox ja MAC aleista...mutta Cesarsia en voinut vastustaa ;) Black Friday ostoksina 2x NCLA Nail Wrapit ( ovat vieläkin alessa ) sekä ennakkomyynnistä F.U.N Lacquer Jingle Bells (h). 40 e.

Marketista KC Color Mask Paint Hot Pink sekä Rainbow puhdistuspyyhkeet 11 e.

PC040033.ORF

Black Fridayn ostoksina Cocopandalta Makeup Revolutionin meikkipaletit Golden Sugar ja Sugar And Spice jotka olivat kyllä niin halvat ettei kannattanut jättää ostamatta ;) nämä maksoivat 13 e. 

Joulukuun alussa irtisanouduin työstäni jossa en viihdy. Aloitan Tammikuun alusta uudessa työpaikassa osa-aikaisena. Tästä syystä rahahanat menivät kiinni koska tulot tippuvat aika paljon. Peruin heti Tammikuun parturiajan. Yritän varmaan pärjätä itse värjäämällä ja käyn parturissa vain leikkauttamassa. Onneksi mulla on jonkun verran värejä kotona, nyt voi kiittää hamstraamista ja jemmailua ;D 

PC160183.ORF

Ennen joulua tein vielä pienet FB kirppisostot. Nämä olivat 22 euroa. Olen todella pitkään halunnut kokeilla MAC meikkivoidetta joten en voinut olla ostamatta. Samaan kyytiin nappasin MAC Omega luomivärin ja Estee Lauderin Surreal Skies luomiväripaletin. 

PC220009.ORF

Ostin myös muutamia Milvejä CesarsShopista, nämä olivat 6 euroa. 

En langennut moneen viikkoon mihinkään ostoksiin. Mieli kyllä teki, sitä en voi kieltää. Mutta toisaalta tuli hyvä mieli nähdä että kyllä sitä osaa hillitä itseään tarpeen tullen. Periaatteessa joulukuun puolella tuli ostettua vain nuo kirppisjutut, Milvit sekä KC väri ja Rainbow pyyhkeet eli 39 euroa. Mutta koska tapaan ynnätä kaikki yhteen, summaksi tulee  92 euroa. Voin katsomattakin sanoa että tämän vuoden pienin summa. Saa nähdä miten menee ensi kuussa ;)



32 kommenttia:

  1. Hyviä löytöjä olet tehnyt, mulla saattoi joulukuussa mennä vähän yli ja juurikin tuon Black Fridayn takia :D

    Isoja muutoksia sinullekin sitten elämään tulossa, toivottavasti uusi työ on mieluinen <3 Joskus sitä vain pitää uskaltaa ottaa se iso askel tuntemattomaan löytääkseen jotain superihanaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin juuri :) kyllä se on mieluinen, olen ollut siellä aiemminkin töissä :)

      Poista
  2. Kohtuullinen summa. :) Ja onnea uuteen työhön!

    VastaaPoista
  3. Huikee saavutus! Mulla repes tässä kuussa täysin kulutus.. ostin macin paletin ja huulipunan ja mineraalipuuterin kicksin tarjouksesta ja Bangkokis pääsin elämäni eka kertaa Sephoraan ja ostin sieltä Tarten paletin ja huulikiillon ja too facedin huulikiiltopakkauksen... ja muista thaikkukaupoista vielä edullista ihonhoitoo -70% hinnoilla. Matkalukkua kun tyhjäsin niin laskin, että 40 purkkia yhteensä olin löytäny ja siihen lisäksi kangasnaamiot ja testerikokoja. Niinpä oon pienellä ostoslakolla parhaillaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh :P no kyllä itselläkin lähtisi käsistä, ei voi kieltää ;)

      Poista
  4. Olispa itsellakin mahdollisuus osallistua fd kirppiksiin. Aivan totaalisen ihana toi EL.n paletti 😍👌
    Onnea uuteen työhön! 👍 olispa mullakin mahdollisuus samaan. Vaihdatko alaa?

    VastaaPoista
  5. No oli kyllä tosi pieni tuo loppusumma! :) Mä en ole vielä laskenut omiani, mutta yli tuon kuitenkin menee. :D

    VastaaPoista
  6. Ohhoh! Aika pieneksi jäi ostot :D Kyllä kaiken maailman alea ja tarjousta ja lahjapakkausta onkin nyt ollut myynnissä, että vaikka joka aamu availikin kosmekalenteria, niin silti kyllä itse haksahdin joihinkin tarjouksiin :)

    Onnea uuteen työhön ja hyvää alkavaa uutta vuotta 2018! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän silloin marraskuussa tullut osteltua ja nyt kun availi luukkuja, tuntui että joka päivä sai jotain uutta :) Kiitos ja ihanaa uutta vuotta <3

      Poista
  7. Mullakin meni rahahanat kiinni pari viikkoa sitten, kun tuli täysin yllättäen semmonen melkeen 2500 euron meno, johon liukeni onnellisesti kaikki säästöt. Nyt sitten pitää koittaa kartuttaa niitä säästöjä taas takaisin, joten kosmetiikkahankinnat jää seuraavina kuukausina ihan minimiin :D

    Mutta tosi kivoja ostoksia! Multa löytyy toi Makeup Revolutionin Sugar and Spice paletti ja noi poskipunat on aivan ihana<3 Ihan superpigmenttisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! No se ei auta kuin säästää! Äkkiä se karttuu kun miettii ostoksensa tarpeellisuutta :)

      Poista
  8. Estée Lauderin paletissa on ihanat sävyt, just sellaiset arkeen sopivat. :) Onnea uuteen työhön, olet todella rohkea, että jätit paikan jossa et viihtynyt, ei ole itsestään selvää ja moni ei uskalla tuollaista riskiä ottaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllähän se vähän mietitytti, aikamoisen riskin otin mutta luotin kyllä siihen että kaikki menee hyvin :)

      Poista
  9. Todella ihanat ostot! Avaruus nail wraps näyttävät upeilta. Luomivärit myös.
    Minulla joulukuun ostoksiin kuuluivat Kicksin joulukalenterin maskara ja Pixin kasvovesi sekä alennusmyynnistä Estelle & Thildin puhdistusmaito, joka oli erittäin mieluisa löytö, että paljon kehumasi MUS:n Masai ihan suositustesi pohjalta. ;) Essencen kolmifaasinen kynsiöljy löysi myös kodin luotani. Lahjakortilla ostin NCLA:n hololakan, kun yllätyin RS:n hyvästä kestosta. Lisäksi Avrilin puhdistusöljyn ja miselliveden ostin tarpeeseen ja kokeiluun.
    Ensi kuussa minunkin on laitettava nyörit tiukalle. Hyvä, kun meillä molemmilla on puskuria varalla. ;)

    Oikein paljon onnea uuteen työpaikkaan! :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoja ostoksia! Mullakin oli RS joulunaikaan kynsillä ja viidentenä päivänä vaihdoin lakat uuteen. Eli pitkään pysyi kynsillä :) Kiitos onnitteluista <3

      Poista
  10. Hyvä saavutus! Tuo Makeup Revolutionin poskipunapaletti on kiinnostanut jo pitkään :)

    VastaaPoista
  11. Onnea työpaikan vaihdosta! Juuri tuollaisia rohkeita ratkaisuja on tehtävä, elämää ei kannata haaskata kärsimällä työssä, jossa ei viihdy ja asioita ajattelee kotonakin. Kyllä elämä kantaa.
    Hieno suoritus ostosten suhteen. Mulla ei mennyt noin hyvin kun oli pienet luonnonkosmetiikkamessut ja yksi ystävämyynti. Ja jouluna saaduilla rahoilla piti tilata pari kalliimpaa juttua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mitäpä sitä junnaamaan jos vihaa työtään ja työpäivät ovat yhtä kitumista :)

      Poista
  12. Nyt on muuten hauska katsoa näitä kuvia eri silmin kun on nähnyt työpisteen jossa kuvia otetaan :) <3 On kyllä hyviä kuvia - ja ihania tuotteita tietysti myös :) ^_^

    Paranemisia...! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mulla ei tosiaan ole hienoja kuvausvaloja mitä muilla, näillä mennään ja on pärjätty ihan hyvin :) Kiitos, ehkä tämä tauti tästä <3

      Poista
  13. Ootpa ollut tosi fiksu ja säästäväinen ostelija, ihan mahtava suoritus tuo! En itse kykene vielä moiseen, jotenkin aina sorrun :(

    Paljon onnea uuteen työpaikkaan! Mä olen jotenkin ihan varma että se oli hyvä siirto! On tosi tärkeää että viihtyy töissä. Joten pitkässä juoksussa varmasti palkitsevaa :)

    Hyvää uutta vuotta 2018!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minäkin olen helppo sortumaan mutta jos jotain päätän...voihan se olla että keväällä otetaan kaikki takasin ;D Kiitos, kyllä työpaikan on oltava kiva kun siellä viettää puolet päivästään! Hyvää uutta vuotta <3

      Poista
  14. Oikein kivat ja kohtuulliset ostokset - tosi hyvään hintaan oot kaikenlaista löytänyt :)

    Tsemppiä uuteen työhön ja onnellista uutta vuotta Taina! <3

    VastaaPoista
  15. Ihanan näkösiä noi Makeup Revolutionin paletit! Ja onnea uuteen työhön! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3