tiistai 26. joulukuuta 2017

Joulukalenterieni luukut 18-25 ja yhteenveto kosmetiikkakalentereista

Tapaninpäivä, vielä viimeinen lepopäivä ennen loppuviikon työrupeamaa :) kurkataan tänään mitä kosmetiikkajoulukalenterien loppuluukut sisälsivät ja jutellaan siitä ostaisinko näitä kalentereita vielä ensi vuonna :)

eleven


eleven joulukalenteri_kosmetiikkajoulukalenteri

Luukku 18: Mario Badescu Facial Spray - Aloe veraa, yrtti- ja ruusu-uutteita sisältävä kasvosuihke toimii meikin kiinnittäjänä, kasvovetenä tai virkistävänä suihkeena. Iso 118 ml myyntikoko jonka arvo on 10,80 e. Tykkäsin tosi paljon tästä! Plussaa aina jos maanantaina luukussa on joku kiva tuote :D

Luukku 19: Doctor Babor Collagen Boost Infusion hoitotiiviste - Voihan näytekoko...ei läpyskä paljoa mieltä lämmittänyt!! Etenkin kun takana lukee sample-not for sale...arvokas tuote toki kyseessä mutta...ei mulla ole jatkossa halua ostaa näin hintavia. En siis halua tälläisiä näytteitä vaan oikeasti vaikka meikkejä tai ihonhoitotuotteita brändeiltä joita käyttää tai jatkossakin ostaisi. Tämä oli kyllä aika floppi. 

Luukku 20: Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser - Hellävarainen kasvojenpuhdistustuote, jonka kevyesti vaahtoava koostumus kuorii kevyesti kasvojen ihoa. 50 ml matkakoon arvo n. 15 e. Hyvä tuote mutta harmi kun mulla löytyy tämä jo ennestään, ei siis yllätystä tänäkään aamuna! 

eleven joulukalenteri

Luukku 21: Lancóme Hydra Zen kosteusvoide - Jännään näitä loppuviikon luukkuja koska toivon niihin jotain tosi hyvää. Tiedän nimittäin 24. ja 25. luukkujen sisällön joten haluaisin vielä yllättyä. En ole luukkuihin kurkannut vaan spoilaantunut netissä :( Lancome on aika vieras merkki joten nyt pääsen tutustumaan Hydra Zen kosteuttavaan voiteeseen. 15 ml kokoinen näyte, hyvä koko kokeilla.

Luukku 22: Balmain Silk Perfume - Ääh, nämäkin mulla on! Kyseessä on siis silkkinen suihke hiuksille. Mulla on tämä isona pullona joten tälle ei ole käyttöä. Mutta hyvä koko 50 ml, arvoltaan 8,90 e. Olisin tykännyt tosi paljon jos olisi uusi tuote mulle. Nämä nimittäin ovat ihanat "silkkitipat". Suihkutan käsiin ja sivelen hiuksiin. 

Luukku 23: Elemis Herbal Lavender kasvonaamio - Hienoinen pettymys kun luukusta paljastui näytekokoinen 15 ml naamio. Loput luukut tiedänkin ( olen spoilaantunut ) joten jäi vähän pettynyt fiilis. Olisin toivonut luukkujen loppupäähän parempaa ja arvokkaampaa. Ei tullut yhtään luomiväripalettia, toisinkuin LookFantasticin kalenterissa. Pettymyksestä huolimatta, eiköhän tämäkin tule käytettyä. 
Elemis Herbal Lavender Repair Mask on tehokas naamio herkälle ja helposti reagoivalle iholle. Naamio sisältää rauhoittavia yrttejä, kuten rosmariinia, timjamia ja laventelia.

Luukku 24: OPI kynsilakka - Onneksi tämä nyt sentään oli iso koko...OPI punainen cremelakka Love Is In My Cards. Kaunis ajatus mutta kiertoon lähtee, mulla on peruspunaisia kynsilakkoja ihan tarpeeksi ennestään. Ja 24.luukussa olisi kyllä voinut olla jotain arvokkaampaa ja hienompaa...kalenterin alku oli lupaava mutta loppua kohden notkuu kyllä ja pahasti.

eleven joulukalenteri

Luukku 25: Eeva Attling Freedom & Fortune rannekoru - Onneksi tiesin 25. luukun sisältävän rannekorun. Toivoin kovasti että se olisi edes mieleinen mutta ei...tämän arvo 180 euroa ja tämä kattaa koko kalenterin hinnan. Mutta...siis olen ihan sanaton. Ostin kosmetiikkakalenterin. Luulin saavani 500 euron arvosta kosmetiikkaa kuten lupailtiin. Sitten kalenterin arvokkaimmaksi tuotteeksi laitetaan tämännäköinen koru? Mitä ihmettä on ajateltu?? Aikamoinen pettymys ja varsinainen floppi tämä luukku. En tee mitään tälläisellä korulla, olisi edes valittu joku sormus tai kaulakoru... 


L`occitane


L`occitane joulukalenteri_kosmetiikkajoulukalenteri

Luukku 18: Mantelimaito vartalovoide - Onpa ihanan tuoksuinen, tuoksuu tosi voimakkaasti pakkauksen läpi. Tuoksu on pehmeä eikä ollenkaan pistävä. Tämä tulee kyllä kokeiltua mielellään. Nyt kalenterin myötä olen päässy tutustumaan Loksun eri tuoksuihin ja tämä manteli tuntuu minusta hyvin miellyttävältä :)

Luukku 19: Extra-Gentle saippua Milk - Nyt tuli niin tymäkän tuoksuinen saippua että mietin uskallanko avata tätä itse. Toivottavasti loppuluukuissa ei tulisi enää saippua!! Kasvipohjainen saippua vartalon pesuun, iho jää tuoksumaan maidolta. Kyllä tämä tulee käytettyä suihkussa. 

Luukku 20: Cherry Blossom shimmering lotion - Hentoista hohtoa sisältävä ihanan tuoksuinen vartalovoide. Tykkään!

kosmetiikkajoulukalenteri

Luukku 21: Verbana Cooling käsivoide - Jes, tätä viilentävää käsivoidetta olinkin toivonut! Ihanteellinen tuote paljon käsillä työskenteleville, auttaa vähentämään turvotusta ja rasituksesta aiheutuvaa kipua. 

Luukku 22: Manteli suihkuöljy - Kuivan ihon huipputuote! Kosteuttava suihkuöljy on yksi L´occitanen myydyimmistä tuotteista. Mietin vielä meneekö tämä kiertoon koska en pidä suihkuöljyistä, mulla ei ole niin kuiva iho. Mutta ei huono luukku silti. 

Luukku 23: Shea Butter jalkavoide -  L`occitanen jalkavoide sisältää ravitsevaa karitevoita ja antiseptista laventeliöljyä jotka tekevät jaloistasi ihanan pehmeät! Tosi kiva luukku tämäkin, tykkään kovasti! 

Luukku 24: Arlésienne edt - 7,5 ml kokoinen tuoksu. Onneksi mulla oli tämä Loksun kalenteri koska se lievensi elevenin luukuista aiheutuvaa pettymystä :D tämän sisältö ilahduttaa ja tämäkin näytekokoinen hajuvesi oli todella mukava yllätys!

Yhteenveto kalentereista


elevenin kalenteri oli jättimäinen ja välillä iso luukku täynnä paperia tuntui tuhlaamiselta. Mutta pidin kuitenkin kalenterin massiivisuudesta. Se toi luksuksen tunteen ja ilon luukkujen availusta. Miinus kyllä siitäkin että se vaatisi aika ison pöytilan. Kalenteri majailikin lattialla suljetussa huoneessa turvassa koiran hampailta ja kaiken tiputtelevilta kissoilta.
elevenin kalenteri tarjosi kosmetiikkafriikille viihdykettä joulukuun aamuihin ihan koko rahan edestä. Jos olisin ennen kalenterin ostoa lukenut ne kaikki negatiiviset kommentit, en varmasti olisi uskaltanut ostaa 145 euron joulukalenteria. Onneksi melko pian kommentit osoittautuivat vääriksi. Kalenterissa tuli matkakokoja, muutama täysikokoinen tuote ja suoranaista krääsää vain yksi tuote ( ostoskassi ).

Mietin että ostanko kalenterin ensi vuonna. Melko varmasti kyllä. Mutta haluan nähdä sisällön etukäteen. Toivon että nämä palautteet otetaan nyt onkeen. Minä vaihtaisin kalenterin koon puolet pienempään. Massiivinen koko ja ennen myyntiä vouhkatut puheet 500 euron arvoisesta luksuskalenterista loivat todella suuret ennakko-odotukset. Ymmärrän kyllä että jotkut pettyivät ja kokivat jättiluukkujen sisältävän pelkkiä näytteitä. Hieman pienemmät luukut suhteutettuna tuotteiden kokoon, mielikuva ja fiilis olisivat varmasti olleet erilaiset. 
Olen myöskin 500 euron arvosta hieman eri mieltä, kosmetiikkaahan se ei siltä osin sisältänyt. Arvokkain tuote oli rannekoru jonka arvo sanottiin jossain olevan 180 e. Voi kun tämä olisi jätetty pois ja korvattu kosmetiikalla. Tai sitten panostettu hinta muihin luukkuihin. Olisin toivonut enemmän kosmetiikkaa ja täysikokoisia tuotteita.

Loppujen lopuksi olen kuitenkin kalenteriin tyytyväinen vaikka vähän välillä valitin. Tulihan sieltä useampi tuote johon ihastuin ja joita mulla ei ole. Joitakin vanhoja tuttuja mutta tuleehan ne käyttöön. Muutamia floppeja oli mutta nekään ei vaan miellyttäneet, eivät ne kuitenkaan mitään krääsää olleet. Pisteitä kalenterille antaisin 8/10. Aika paljonhan tuosta jäi paperiroskaa mutta kyllä mä säilytän kalenterin muistona. Tai annan veljen lapsille leikkeihin.

Katselin myös joka aamu Insta Storiesissa muiden luukkujen availua. LookFantasticin kalenteri oli myös massiivinen ja ulkonäköön oli panostettu. Sisältö oli kuitenkin sellainen että osa tuotteista menisi kiertoon. Muutama tosi kiinnostava tuote oli.
The Body Shopin joulukalenteri himotti tänä vuonna mutta en viitsinyt ostaa sitä. Hankin sen kyllä ensi vuonna koska sisältö on ollut tosi hyvä. Mulla on tosi vähän TBS tuotteita muutenkin. Ostan joko kalleimman tai toiseksi kalleimman.

L´occitanen kalenteri oli todella mieluinen eikä muuten sisältänyt yhtään krääsää. Kalenterin ulkonäkö oli sievä, hauska ja jouluinen. Se ei vienyt liikaa tilaa ja sisälsi juuri sopivan kokoisia tuotteita. Siitähän on sitten saatavilla se parempikin koko jossa itse kuvittelisin olevan isompia kokoja tai arvokkaampia tuotteita? Vain muutama tuote lähti kavereille joululahjoina mutta muutoin käytän kaikki itse. 49 euron hintaan nähden todella hyvä sisältö. Tälle annan 10/10 koska se ilahdutti jokaikinen aamu ja sisälsi minulle uusia tuotteita. 

Ja nyt, kertokaapa te mielipiteenne elevenin ja L`occitanen kalentereista! Tai niistä omista, mitä kalentereita sulla oli tai mitä aiot ostaa ensi vuonna?

L`occitanen kalenteri pr-näyte, eleven ostettu itse. Postaus sisältää mainoslinkkejä joiden tuotto käytettään blogisisällön tuottamiseen. Kiitos jos ostat linkkieni kautta :)

36 kommenttia:

  1. Itsekin laitan tässä parin päivän sisällä tulille kalentereista koontipostaukset, mutta tosiaan aika samoilla fiiliksillä mennään elevenin kanssa, harmi kun se loppuhuipennus tuntui itsestä enemmän mahalaskulta, koska varsinkaan viimeisen luukun tuote ei ollut itselle lainkaan mieluinen - enkä oikein edes käsitä miten se voi noin kallis olla o.O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, alku alkoi lupaavasti mutta hiipui loppua kohden. Harmi kyllä! Mutta kyllä mä sain kalenterista hyviäkin tuotteita ja paljon uusia sekä vanhoja tuttuja ;)

      Poista
  2. Onneksi en yrityksestä huolimatta saanut Elevenin kalenteria. Kassi ja koru olivat ihan roskaa, tuoksujen suhteen olen nirso ja naamioiden käytössä olen laiska, joten kalenteri olisi ollut omalla kohdallani aivan pohjanoteeraus. Olisin kaivannut paljon enemmän monipuolisuutta tuotevalikoimaan! Yhdelle kalenterin tuotteelle jäi hintaa lähes kuusi euroa, eikä mukana ollut kuin muutama tuote, joista sen kuusi euroa maksaisin. L'Occitane vaikutti aika kivalta, tuo voisi olla mun ensi vuoden kalenteri. :)

    Tänä vuonna mulla oli Look Fantastic ja tykkäsin tosi paljon! Löysin sen kautta monta suosikkituotetta, joista osan aion ehdottomasti ostaa täysikokoisinakin. Toki mulla kävi siinä mielessä tuuri, että esim. värikosmetiikan sävyt olivat aivan nappivalintoja itselleni. Huteja luukuista oli omalla kohdallani vain kaksi ja niitäkin tulee varmaan testattua kuitenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokaisen luukun arvon olisi pitänyt olla n. 20 euroa että luvatut 500 e olisi tullut täyteen. Hyvin harvassa luukussa sen arvoista tuotetta oli, alhaisimmat oli n. 5 euroa. Osa luukuista toki sisälsi sitten 30 e arvoisia tuotteita mutta...olisin kaivannut esim. loppuun luomiväripalettia, enemmän meikkejä tai jotain...ei ainakaan rannekorua jota ei kyllä voi laskea nostattamaan kalenterin luvattua arvoa.
      L`Occitane oli kyllä todella hyvä, en löytänyt siitä valittamista :)

      Poista
  3. Hmm... L'occitanesta en välitä, olen varmaan poikkeus. Vahvat tuoksut, nääs.

    Mun täytyy sanoa, että tein oikean päätöksen jättää hankkimatta tuo Elevenin kalenteri, vaikken ollutkaan informoitu. Mä olisin ollut tosi pissed. Mäkin olisin halunnut kosmetiikkaa enkä mitään korua joka kattaa yli kolmasosan kalenterin 'arvosta'. Jätän rumat sanat sanomatta, mutta tässä oli luotu aivan toisenlainen mielikuva etukäteen. Hyvä, jos sä et ole niin kiukkuinen, koska sullahan se kalenteri on eikä mulla :)

    Mä ostin Biothermin kalenterin, enkä kyllä tiedä oliko senkään hintalaatusuhde niin oiva, mutta sentään tiesin etukäteen mitä saan ja mulla oli syyni ostaa juuri se kalenteri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin niissä on, osassa tuotteista ainakin :) ehkä hieman pettynyt luvattuun arvoon mutta en kiukkuinen. Kovastihan se ilahdutti joulukuun aamuina :)

      Poista
  4. L'Occitanen kalenteri on kyllä vaikuttanut ihan hurjan hyvältä kaikin puolin! Ihania tuotteita tullut tosta kalenterista :) Mulle jäi elevenistä vähän huono maku erityisesti ton viimeisen luukun korun takia :/ Kosmetiikkakalenterilta kun yleensä odottaa saavansa sitä kosmetiikkaa eikä koruja tai kangaskasseja. Kalenterista tuli kyllä ihan hurjan paljon kiinnostavia tuotteita, jotka olisi mullakin päässeet käyttöön, mutta noi muutamat tuotevalinnat kosmetiikkakalenteriin hieman ihmetyttää.

    Omaan Lumenen kalenteriini oon ollut tosi tyytyväinen :) Sain sen lahjaksi, eli senttiäkään mulla ei uponnut siihen omaa rahaa, mutta olisin ehdottomasti voinut kalenterin myös ostaa nyt, kun oon sen sisällön nähnyt ja itselleni saanut. TBS:n kallein kalenteri houkuttelee muakin, joten ehkäpä se pitää hommata ensi vuonna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama, en tod halua ostoskasseja tai rannekoruja kosmetiikkakalenteriin. Koru oli vielä vähän outo, ei todellakaan valtaosan makuun. Lumenen kalenteri oli kyllä huippu, ei yhtään huonoa luukkua!

      Poista
  5. Nonii, saako nyt natkuttaa :’D Olin itse todella pettynyt tohon elevenin kalenteriin juurikin pitkälti noista syistä, mitä mainitsit itsekin (iso koko ja arvotus loi ennakko-oletukset, mitä kosmekalenrerista tuleva koru ei tasan täyttänyt). Joka luukku ei toki voi miellyttää, mut kyllä toi loppu oli ihan floppi, kaulakoru ois varmasti mennyt useammalle kuin tuo ranneke, jotenkin miehekäs tämä valinta mun silmään. Plus tosiaan mikään koru ei olis varmasti pelastanut kokonaiskuvaa, kun oletti kaltsusta tulevan yli 500e arvosta kosmea. Eniten ärsyttää, että odotin loppuun asti semmosta (vaikka ees pikkusta) Foreota, ei tullu ei.. Mun pettymys kalenteriin iski siinä 11-luukun kohdalla ja mikään ei enää nostanut kalenterin yhteispisteitä (etenkää kaksi vikaa luukkua; miksi ihmeessä OPIn lakkakin oli jostain 2vuotta vanhasta kokoelmasta?!) ja mieleen jäi vain harmistus. Eka ja ainoa kosmekaltsu, johon oikein ”panostin”, ei ois kannattanut olla ”ahne”. Jopa mieskin sanoi, että aika huono kalenteri oli :’D

    Lumenen kalenteri vaikutti ehkä mielenkiintoisammalta, mitä kosmekalentereja seurailin. Myös Kiehl’s kiinnostaa, vaikka osa olikin ollut pussinäyttteitä, mutta näissä muissa kalentereissa hinta oli muistaakseni ihan kohdillaan. TBS ja Loccitane varmasti myös tarjoaisivat tasaisen ”varmoja” tuotteita. Näillä mietteillä sitten ensivuonna kalenterin metsästykseen :D

    Vielä täytyy sanoa, että kun on purkkipöhkö, niin en usko, että mikään kalenteri tai ylläriboxi tms. toisi semmosta iloa ja onnea, mitä sen kasaajat ovat ehkä ajatelleet. Sellainen vaativa kuluttaja siinä mielessä :) Mutta tuskin kukaan kosmesta satunnaisesti kiinnostunut olisi edes elevenin kaltsua ostanutkaan..?

    Hieman pitkä kommentti, mutta tuli nyt ehkä avauduttua kunnolla :D Sulle ihanaa vikaa vapaata ja ei tässä onneksi olekaan kuin 3 työpvää ja sitten taas 3 vapaata ennenkuin kunnon arki alkaa! :D Hyvää alkavaa vuotta 2018!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa :D mä olisin myöskin valinnut jonkun kimmeltävän punaisen lakan tai jonkun tuoreemman kokoelman lakan. Punaisia creme-Opeja löytyy itseltä jo ennestään joten ei mitenkään ylläriluukku. Sama vika, sen ostoskassin jälkeen alkoi pelottaa ja sitten kun alkoi tulla parin millin näytteitä niin hymy alkoi hyytyä...en myöskään oikein pidä tuotteista joissa lukee "not for sale", etenkään 500 euron arvoiseksi mainostetusta kalenterista. Noh, minä panostan ensi vuonna muihin kalentereihin, Body Shopissa on ainakin hyvä sisältö :)
      Joo ei varmasti tavan tallaaja elevenin kalenteria ostakaan ja jos sen luvataan sisältävän 500 e arvosta kosmetiikkaa, on odotukset kyllä TODELLA korkealla. Ehkä niitä olisi kannattanut huomioida ja koota kalenteri sen mukaan :)
      Ihanaa uutta vuotta! Ja saa ehdottomasti kommentoida pitkän kaavan mukaan ;)

      Poista
  6. Dermosilin kalenteri oli aika pettymys,siinä taisi olla yhdeksän kynsiin kuuluvaa juttua joista kuusi lakkaa. Mulle Dermosil ei edusta kynsilakkoja.
    Essence oli kiva koska halpa, mutta tuotteet kuitenkin osittain uusia mulle. Tosin ensi vuonna haluan jo jotain ihan kalenteria varten tehtyä.
    Tbs voisi olla hyvä, se halvin ei silloin kauheesti lämmittäny. Lokkitanekin saisi jo jotain uutta keksiä.
    Elevenin koru on nooolooo...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dermon kalenteri ei nappaa koska liikaa lakkoja ja Dermon tuotteet on mulle ennestään niin tuttuja. essence taas sisälsi hieman krääsää ( 24. luukku muunmuassa ) mutta halpahan se on ja jos ei essencen tuotteita ennestään ole...en uskalla TBS:stä ostaakaan sitä halvinta, on se oltava se kallein ehkä :)

      Poista
  7. Mä olin myös yllättynyt tuosta elevenin kalenterin viimeisestä luukusta kun sen näin instassa... Olihan siellä kyllä mielenkiintoisia tuotteita, mutta silti se hinta ylittää mun kipurajan. Lumenen kalenteri on jäänyt harmittamaan, se olisi kyllä varmasti ollut mieluinen itselle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta meni kyllä yli kipurajan, siksi vähän harmittaa tuo vastine mitä rahalle sai...tai siis ei saanut 500 e arvosta. Siksi haluan ensi vuonna nähdä sisällön etukäteen, sokkona en kyllä osta. Lumene olisi ollut kiva :) luulen että moni hankkii ensi vuonna sen :)

      Poista
  8. Edelleen olen tyytyväinen, kun en ostanut elevenin kalenteria. Tuo sisältö sillä hintaa olisi aiheuttanut ison pettymyksen. Mutta. Huomasin, että sisältö oli ihan vähän kivempi yksi luukku kerrallaan kuin silloin, kun kävin jostain sisällön ennakkoon kurkkaamassa. Kalentreissa on kuitenkin osa iloa avata pikkuhiljaa. Mut joka tapauksessa olisin tympiintynyt sisältöön versus hinta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos olisin kerralla repinyt sen auki niin olisin ollut todella suuttunut sisältöön. Kyllä se luukkujen joka aamu aukominen tuo sen ilon ja odotuksen jännäämisen. Kyllä siinä monta tuotetta oli jotka ilahduttivat mutta hieman olen hinta-laatusuhteeseen pettynyt ja siihen ettei luvattu arvo täyttynyt kosmetiikalla :)

      Poista
  9. Onneksi satuin löytämään Lumenen kalenterin alennuksesta ja ostin myös sen! Olen tosi pettynyt elevenin kalenteriin. Harkitsen seuraavana vuonna aika tarkkaan mitä hankin ja eleven menee boikottiin tämän flopin myötä. Tosin en ole sieltä paljon ostanut tähänkään mennessä mutta jatkossa mieluummin nekin muualta. Asiakas voi vaikuttaa omalla ostokäyttäytymisellään. Lumenen kalenteri oli tosi hyvä mielestäni.

    Elevenin kalenteri olisi ollut hyvä jos ei olisi mainostettu arvoksi 500 euroa. Mutta tuo arvo sai odotukset aika korkealle ja siihen rahaan ei odota kosmetiikasta "not for sale" -ilmaistuubeja ja kangaskassia. Koru ei osunut täälläkään, kuinka moni olisi mieluummin ottanut samanintaisen foreon?!? Minä ainakin odotin loppuhuipennusta kun monen luukun arvo oli niin vähäinen ja foreo tai joku muu vastaava olisi pelastanut tilanteen. Korun hinta oli kai 180e mutta sillä on turha perustella koko kalenterin arvoa, toki design-merkki maksaa mutta hinta on aika iso kun koru ei edes ole hopeaa. Voisi sanoa että elevenin kalenterin arvo oli 320e eikä ollut sen arvoinen ainakaan minulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olen hieman pettynyt luvattuun arvoon, sehän ei täyttynyt vaikka kuinka hehkutettiin. Pakko todeta että olisi pitänyt ostaa joku muu kalenteri mutta minkäpä sille enää voi. Tuli siellä hyviäkin tuotteita joille on käyttöä. Mutta itse olisin valinnut rannekorun tilalle kolme arvokasta kosmetiikkatuotetta, palaute kalenterista olisi ollut ihan erilainen.
      Minäkin odotin sitä loppuhuipennusta mutta kun sitä ei tullut, pettymystä oli ilmassa. Kyllä sillä 500 eurolla saisi aika paljon parempaakin täytettä kalenteriin, mutta ehkä ensi vuonna sitten paremmin :) kyllähän elevenin tädit varmasti nämä palautteet lukevat :)

      Poista
  10. Mä jätin elevenin kalenterin väliin kun kipuraja ylittyi, mutta pohdin tätä hinta vs. arvo -asiaa kun tieto kalenterista julkaistiin. Lähinnä siis siitä näkökulmasta, että jos omalla työpaikallani tehtäisiin vastaava, paljonko työaikaa tarvittaisiin pelkästään konseptin suunnitteluun, luukkuihin tulevien tuotteiden resursointiin, markkinointiin, graafiseen työhön sekä kalenterin varsinaiseen kokoamiseen, varastointiin ja kuljetukseen - ja tulin omissa laskelmissani siihen tulokseen, että pöydällä olisi aika työläs proggis. Olen lueskellut tuttujen bloggaajien juttuja aiheesta, mutta en yhtään tiedä miten kalenteri on otettu vastaan muissa maissa tai miten suuri yleisö on siihen suhtautunut. En myöskään muista, oliko korusta puhetta markkinointivaiheessa, mutta kurjaa että niin moni on ollut siihen pettynyt. :/

    Itse aion vuoden 2018 aikana tyhjentää nykyiset vartalotuotevarastot ja saalistaa itselleni ensi jouluksi Ritualsin kalenterin. :) Myös Look Fantasticin ja Nyxin kalenterit olivat kivoja, joten hinnasta ja saatavuudesta riippuu, ovatko nekin ostoslistalla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen lukenut vain tuttujen kirjoituksia. Ja näitä lukijoiden kommentteja :) kiva olisi tietysti tietää mitä siitä muualla tykättiin :)

      Poista
  11. Onneksi jäin ilman tätä yli-hypetettyä elevenin kalenteria. Olisin ollut tosi pettynyt, jos olisin sen hankkinut. Nyt olen jopa pettynyt kaikkien muiden sen hankkineiden puolesta :) Minua ei niinkään olisi haitannut pienet kokeilu/näytekoot, vaan ennenkaikkea kangaskassi+pinssi ja viimeisessä luukussa tullut ruma ja sitä myötä käyttökelvoton koru. Ja kalenteria mainostettiin selektiivisen kosmetiikan kalenterina, olisi kaikki tuotteet myös oltava sitä. Lisäksi kalenterin tuotteet oli aika yksipuoleisia, naamioita paljon. Esim. LF:n kalenterissa oli monipuolisesti kaikkea: tuotteilla pystyisi luomaan kokonaisen meikin, puhdistamaan sen ja vielä hoitamaan ihoa ja hiuksia unohtamatta - fiksusi koottu kalenterin sisältö!
    Minulla oli toista vuotta peräkkäin LF kalenteri ja en voisi tyytyväisempi olla! Ensi vuonna menee jälleen varmasti tilaukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LF:n kalenteri on kyllä ollut huippuhyvä mutta ei ehkä sisällä sellaisia merkkejä jotka itseä kiinnostavat :)

      Poista
  12. Huhhuh, onneksi minäkään en raaskinut ostaa elevenin kalenteria, tuli ihan huijattu olo muiden puolesta! Toivottavasti ihmiset äänestävät jaloillaan ja keskittävät kosmetiikkaostoksensa muualle. Mulla oli Lumenen kalenteri ja tykkäsin siitä tosi paljon! Kaikki tuotteet tulevat käyttöön ja kolme kynsilakkaakin olivat kaikki minulle mieluisia sävyjä :) muuta värikosmetiikkaa ei ollutkaan eli kaikille sopivia tuotteita. luulenpa että ensi vuonna tulee ostettua sama :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mulla ole elevenistä mitään pahaa sanottavaa, toivon että ensi vuonna kalenteri on parempi ja sen sisältö etukäteen luettavissa :) silloin kyllä tulen sen itsekin ostamaan, tämä oli kuitenkin ensimmäinen laatuaan.

      Poista
  13. Minulla oli virolaisen luonnonkosmetiikan JOIKin kalenteri ja se oli loistava, arvosanaksi 10+. Maksoin siitä 95 euroa ja se oli todellakin sen arvoinen. Kalenteri sisälsi hyvänkokoisia ihonhoitotuotteita. Se sopi minulle hyvin, koska en käytä meikkejä. Aion ostaa sen varmasti ensi vuonnakin. Toinen kalenteri oli H&M:n kynsilakkakalenteri. Maksoin siitä 20 euroa ja olin myös siihen tyytyväinen, koska pidän H&M:n lakoista. Kummastakaan näistä ei puhuttu juurikaan missään, joten minun mielestäni parhaat löytyivät sattumalta. Arvasin jo heti syksyllä elevenin kalenterin mahdottomasta kohkaamisesta, että paljon puhetta, vähän villoja. Kun yritetään tehdä kaikkia miellyttävä, jokaiselle jotakin, joka osa-alueelta tuotteita, niin vaikeaa on onnistua. Kohdennetumpi kalenteri onnistunee paremmin, kuten JOIK. Satuin eilen huomaamaan, että JOIKin kalenteria voi ostaa vielä mylook.fi verkkokaupasta 75 euron hintaan. Siinä olisi kiva jatko esimerkiksi tammikuun päivien iloksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siks mä ajattelin ostaakin TBS kalenterin, tykkään merkin tuotteista ja mulla ei niitä paljoakaan ole :) tosi kiva kuulla että sulle sattui ihan huippukalenterit!

      Poista
    2. Mä ostin JOIKin I love me -messuilta hintaan 75e ja se oli ihan loistava. Mulla oli ennestään kokemusta ainoastaan JOIKin kynttilöistä ja oon monesti miettinyt, että haluaisin jotain kosmetuotteita kokeilla. NYt sain kerralla tosi hyvän kokeilusetin ja oon tykännyt kaikista tuotteista mitä oon ehtinyt testaamaan :)

      Poista
  14. Kyl musta toi elevenin kalenteri oli ihan kuraa. Liian yksipuolisesti tuotteita (monta naamiota yksi ihminen haluaa?) ja ei tota kangaskassia ja rannekorua nyt voi unohtaa. Lisäksi kalenterin koko itsessään antoi ehkä odottaa enemmän täysikokoisia tuotteita.
    Uskon kyllä, että kehittävät konseptia ensi vuodeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti kehittävät :) massiivinen koko ja isot luukut antoivat tosiaan olettaa tulevan täysikokoisia tuotteita vähän enemmän :)

      Poista
  15. Blogeista katsoen Elevenin kalenteri niin suuri floppi, että reklamoisin ja pahasti. Arvokin suurenneltu. Onneksi en ostanyt, olisi mennyt joulukuu pilalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei mennyt, tuli sieltä kivojakin juttuja :) ja olihan sitä ilo availla vaikka kaikki ei niin mieluisia ollutkaan ;)

      Poista
  16. Olen aivan samaa mieltä tuosta viimeisestä luukusta tulleesta rannekorusta, kunpa vaan olisi käytetty se summa ennemmin siihen kosmetiikkaan. Kalenteri oli melko arvokas, jos vertaa esimerkiksi ulkomaisiin kalentereihin, enkä oikein kokenut että olisi ollut ihan sen täyden hinnan arvoinen näytteineen. https://tyttoharmaasilmainen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kokenut ihan minäkään mutta jospa ensi vuonna paremmin :)

      Poista
  17. Mä myin epätoivoisena koko marras-joulukuun tuota korua netissä ja lopulta se meni hikisesti 45 eurolla :D
    Ja elevenin edustaja harmitteli kun joutuu korusuunnittelijalle kertomaan, etteivät kuluttajat Suomessa pitäneet siitä..eikä esim sitä, että miksi kosmekalenterin arvokkain tuote on ylipäänsä koru. No onneksi tästä otti opikseen. Ei enää sikoja säkissä jatkossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti kalenterin sisällön voi lukea ensi vuonna etukäteen :) ankkuri on aiheena vähän sellainen ettei se kyllä kaikkia miellytä. Tosin koru on aina riski, pitäisi olla niin neutraali aihe että se monia miellyttäisi :)

      Poista

Kiitos kommentista <3