torstai 21. joulukuuta 2017

Glisten & Glow Matte Top Coat

Huomasin että CesarsShopiin tuli Glisten & Glown uutuuksia sekä täydennystä Matte Top Coatiin. Sain tämän tuotteen jo aiemmin testiin mutta postaus on pyörinyt luonnoksissa. Julkaistaan se nyt koska tätä ihanaa matta päällyslakkaa on vihdoin saatavilla! 

Kokeilin ekaa kertaa uutta mattapäällyslakkaani. Glisten & Glown Matte Top Coatia on kehuttu kovasti ja viimein pääsin itsekin kokeilemaan. Aiemmin mulla on ollut Inm matta päällyslakka jossa ei kyllä vikaa ole. Glisten & Glow on merkkinä ollut hyvä joten tuskin tämäkään huono tuote olisi ;)

P7240049.ORF

P7240043.ORF

Mattakynsissä pohjalakka on Lumenen nude Teeruusu. Leimaukset päällä Creativen laatasta 27, leimattu China Glazen Chrome Is Where The Heart Is -lakalla. Kukkadecalit Blue Sea. Päällyslakkana Glisten & Glow Matte Top Coat.

P7240045.ORF

Glisten & Glown matta päällyslakka lupailee kuivuvansa n. 5 minuutissa. Minusta tämä pitää hyvin paikkansa. Olen kokeillut tätä useamman kerran ja joka kerta ollut tyytyväinen lopputulokseen. Pysyykin paljon paremmin kuin normaali matta kynsilakka, ne kun eivät kestä päivääkään lohkeilematta.

P7240043.ORF

Mattaa kynnet ihan totaalisen mataksi ja kuivuu nopeasti. Ikinä ei ole kurttuja tullut. Ei ruttaa koristeita eikä ole sotkenut leimoja tosin mustaa leimaa en ole tällä matannut! Kaikin tavoin loistava, en osaa enempää vaatia. 

Miltä Glisten & Glown Matta topperi näyttää?

16 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet 😍 tuli ihan geisha fiilis näistä.

    VastaaPoista
  2. Hyvältähän se näyttää <3 Sain myös viimein omani ja on se vaan loistava. Matta ei mulla pysy kauaa mattana, kun lutraan niin paljon kasvopuhdistusten, kasvoveden, seerumin, silmänympärysseerumin, silmänympärysvoiteen, öljymäisen seerumin, voiteen ja joskus vielä öljyn kanssa. Lisäksi tietysti vartalotuotteet ja jotain jäi varmasti välistä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) se on kyllä miinuspuoli, öljy ainakin pilaa mattaefektin!

      Poista
  3. Ihanan samettinen lopputulos noihin kynsiin on tullut tolla topperilla. :)

    VastaaPoista
  4. "Voi että miten hienot kynnet" oli minun ensimmäinen ajatukseni. Ihanat koristelut ja kokonaisuus.
    Tuntuu kuin mattalakat olisivat hieman jääneet unholaan. Kivan lopputuloksen tämä G&G saa aikaan.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) niin ne ehkä vähän ovat, varpaissa käytän useammin mattalakkoja.

      Poista
  5. Nää on kyllä niin hienot! :) Eli voiko mattalakan laittaa myös ihan kiiltävän lakan päälle? t. Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä voi tai sitten mattalakan päälle päällyslakkana :)

      Poista
  6. Oi kun kauniit! Matta käy niin hyvin noihin ❤

    VastaaPoista
  7. Apua, ihan super kaunis lakkaus<3 Mulla oli aikaisemmin OPIn matta päällyslakka ja tää Glisten&Glow on kyllä miljoona kertaa parempi (:

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3