torstai 14. joulukuuta 2017

Color Club Retrograde Rising Collection Swatches

CesarsShopiin saapui Color Clubin tuorein kokoelma; Retrograde Rising. Tuttuun tapaan minulla on lakata swatchattavana, kiitokset tästä Sadulle :) näissä lakoissa on Color Clubin uusi, leveämpi sivellin joten lakat oli todella helppoja ja hyvälaatuisia levittää. Ne myös kuivuvat todella nopeasti joten ovat nopeita lakkoja käyttää. 

Color Club Retrograde Rising Collection

Color Club Withouth A Doubt

Withouth A Doubt - Hieman harmahtava tummansininen creme. Kaksi kerrosta. 

Color Club Across The Universe

Across The Universe - Vihertävän harmaa pohja jossa paljon vaaleanpunaista shimmeriä. Kaksi kerrosta.

Color Club Off The Charts

Off The Charts - Sininen lakka voimakkaalla vihreänkultaisella duochromella. Tämän tyyppiset lakat ovat nyt muotia. Tämä levittyy hyvin, ei raidoitu ja peittää kahdella kerroksella. 

Color Club Down To Earth

Down To Earth - Haalea vihreä creme. Kaksi kerrosta, oikein hyvä laatu ja levittyvyys. 

Color Club Written In The Stars

Written In The Stars - Turkoosi shimmerlakka. Kaksi kerrosta. 

Color Club Kiss My Astrology

Kiss My Astrology - Uuh miten upea! Ennakkosuosikkini kokoelmasta eikä kyllä pettänyt odotuksia :) Luumunvioletti pohjaväri jossa runsaasti kultaista shimmeriä. Oikea kaunokainen! Kaksi kerrosta. 

Color Club Constellation Prize

Constellation Prize - Tästä lakasta olin ensin että onpa vähän outo...mutta kun lakkasin tällä niin se olikin tosi kiva kynsillä! On kai tarkoitettu käytettäväksi yksinään koska peittää niin hyvin. Toki voi kokeilla toisenkin lakan päällä. Tässä on vaaleanpunahohtoinen helmenvaalea pohja. Se shiftaa hieman kultaiseen ja sisältää paljon sinistä glitteriä. Lakka kannattaa levittää niin että sipaiset ylimääräiset glitterit pullon suulle, näin lopputulos on minun mielestä siistimpi. Lakka levittyy muuten hyvin ja on kaunis kynsillä eri suunnista katsottuna. Kaksi ohutta kerrosta. 

Color Club It´s A Sign

It´s A Sign - Siniharmaa voimakkaalla sinisellä shimmerillä. Kaksi kerrosta. 

Color Club It´s Going To Be Major

It´s Going To Be Major - Minulla on monta violettia lakkaa mutta ei tälläistä! Sinipohjainen, hieman murrettu lila cremelakka. Kaunis kynsillä ja tosi hyvä levittääkin. Kaksi kerrosta.

Color Club Element Of surprise

Element Of Surprise - Älyttömän kaunis vaaleansininen voimakkaalla vaaleanpuna-kultaisella hohdolla. Hyvä levittää, ei raidoitu eikä jätä siveltimen viiruja. Kaksi kerrosta. Tykkään kovasti tästä lakasta! Mulla on ollut vastaavia mutta huonon koostumuksen takia olen niistä luopunut. Tästä en luovu, niin kaunis lakka!

Color Club Zodiac Attack

Zodiac Attack - Glitterlakka jossa on vaikka minkä muotoisia glittereitä! Neliötä, hexagonia, tikkuja...söpöissä vaaleissa väreissä unohtamatta hologrammisia glittereitä. Tosi hauska, levittyy nätimmin vanupuikolla töpötellen kynnelle. Yksi kerros Lunar Logicin päällä. 

Color Club Lunar Logic

Lunar Logic - Harmahtava vaaleanpunainen mustalla microskooppisen pienellä hitulalla. Näyttää kuin lakan seassa olisi savua ;D ihana lakka, vähän erilainen mutta ihan minun mieleeni! Kaksi kerrosta, ei raidoitu vaan on helppo levittää. 

Color Club Retrograde Rising Collection Swatches

Mitä piditte kokoelmasta? Mitkä lakat kolahti eniten tai mitkä ei ollenkaan?

Color Club on eläinkokeeton, vegaaninen 3-free merkki. Pullokoko 15 ml, lakkojen hinnat 12,40 - 14,40 e. Löytyy myös minisettejä sekä hoitotuotteita. Lakkoja maahantuo CesarsShop josta löydät uudet ja vähän vanhemmat kokoelmat. 

Lakat saatu kuvattavaksi.

18 kommenttia:

  1. Pullokuvien perusteella kuolasin yläriviä. Varsinkin violetti, vihreät ja sininen. Kynsillä lakat ei näytä ollenkaan niin mystisiltä.. :) Onneksi en pääse hypistelemään näitä luonnossa.. Voisi tulla kalliiksi. :/

    VastaaPoista
  2. Nää on kyllä upeita varsinkin Lunar Logic, It`s A Sign ja Across the Universe. <3

    VastaaPoista
  3. Sinivoittoisuus ei kolahda täällä koskaan. Ostin Zodiac Attackin ja silloin oli mielessä joku hirmu hyvä lakkaussuunnitelma, jonka tietysti unohdin. Idea oli tehdä aksentti meikkisienellä töpöttämällä tuota lakkaa, jotta tulee täysin glitter-kynsi, mutta olisi kiva muistaa loputkin suunnitelmasta :) Tuo Kiss My astrology on hyvin samantapainen kuin viime vuoden joulukalenterista saamani Ciaten lakka. Käytin sitä just sinisen cremen päällä kun tein kaverille itsenäisyyspäivän juhliin kynnet ja teki tosi nätin efektin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on ollut joku OPI joka oli dupe Kiss My Astrologylle :) ehkäpä se suunnitelma muistuu vielä mieleen!

      Poista
  4. Tuo Lunar Logic näyttää kyllä tosi kivalta ja erikoiselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hauska :) tykkään paljon OPi You´re A Doll lakasta, tästä tulikin se heti mieleen :)

      Poista
  5. Element of Surprise muistuttaa China Glazen Pear Jammin' -lakkaa. Onko sivellin miten leveä? Jää kyllä sitten muutama lakka ostamatta, jos on mallia IsaDora/OPI/essencen gel -sarja :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se samaa luokkaa on kuin mainitsemissasi. Leveä ennemmin kuin kapea :) mulle IsaDoran sivellin on liian leveä mutta CC sivellin on aavistuksen kapeampi, mun on kuitenkin ollut helppo lakata kaikilla uusilla Color Clubeilla, kesällähän se leveä suti ilmestyi. Yksikään lakka ei ole valunut kynsinauhoille sudin takia :) ja Color Clubin suti on sellainen jämäkkä. Vaikka se on leveä niin se on jämäkkä joten sopii kapeillekin kynsille ;) kannattaa kokeilla, eikös sulle tullut mökkimiitin vaihtarikasassa joku One Coated lakka? Siinä on sama suti kuin näissä.

      Poista
  6. Sinivihreä duochrome vei huomion yhdessä tuom violetin Kiss my astrologyn kanssa :) Lunar Logicnäyttää myös tosi jännältä. Gina Tricotilla oli harmaassa Rocky lakassa kanssa mustaa pientä hitulaa seassa.

    VastaaPoista
  7. Oi miten kiva toi Lunar Logic. Oli pakko tilata heti :D

    VastaaPoista
  8. Oi, nämä on ihania! Mulla on myös pari näistä, tulossa pian blogiin. Näiden kuvien perusteella en kyllä yhtään kadu valintojani, vaikka koko kokoelma onkin kyllä kaunis! <3

    VastaaPoista
  9. Kiva esittely näistä lakoista. :) Ylärivin lakat pulloissa upeannäköisiä. Eniten näistä kiinnostaa Lunar Logic. Siinä näyttäisi kuvan perusteella olevan jotain jujua. ;)
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3