sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Tutorial: Stamping Decals / Leima Decalit

Ihanaa sunnuntaita teille! Pitkästä aikaa tutorialia! Olen opetellut leima decalin tekemistä, nyt kun on tuo Decal Work Mat. Se on vaan niin kätevä. Tykkään kun siinä on monenkokoisia kynsiä niin voi vähän mallata että joo, tämä on sopiva mun nimettömään. Leima decalit tekeminen on siten helppoa eikä tarvitse tapella kynnelle kiinnityksen kanssa kun sivulle ei jää liikoja. Mutta ehkäpä kuvista saa enemmän selkoa!


PB220030.ORF

Lakkana käytin A Englannin uutta sinistä lakkaani eli Spirit Of The Moorsia. Se on hirmuisen kaunis jos pidät sinisistä. Laatu on huiman hyvä ja lakkasin kaksi kerrosta. Väri on koboltinsininen ja siinä on hentoista shimmeriä. Ihana, kaunis, upea lakka. Olen tosi onnellinen että hankin tämän koska se näyttää ihan mielettömän hyvältä kynsillä :)

PB240167.ORF


PB220042.ORF

Aloitan lakkaamalla kynnet ja tekemällä leimadecalit siinä sivussa. Lakkaa Messy Mansionin matolle kerros päällyslakkaa. Ei saa olla pikakuivattaja, minulla Faby Top Coat joka on sopivan ohutta leima decaleihin. Anna kuivua.


PB220023.ORF

Leimaa laatasta kuvio ja paina se Faby Top Coatin päälle. Anna kuivua pienen hetken.


PB220028.ORF

Valitse minkä värisen / värisiä lakkoja haluat kuvioon. Minulla on MoYou Nailsin lila leimauslakka. Ota pieni sivellin ja väritä haluamasi kohta. Anna kuivua.


PB220047.ORF

PB220051.ORF

Ota pinsetit ja irrota kuvio matosta varovasti. Jos tuntuu repeävän niin kokeile ottaa toisesta kohtaa. Pitkä kuva on paras ottaa sivustapäin. 


PB220054.ORF

PB220058.ORF

Laita kynnelle ohut kerros päällyslakkaa ja liimaa leima decal ylösalaisin siihen. Eli maalattu puoli tulee kynttä vasten. Painele paikoilleen, leikkaa ylimääräiset pois ja lisää kerros päällyslakkaa, minulla Essie Gel Setter.


PB220060.ORF

Kobolttilakan kaveriksi aika yksinkertainen decali koska pääpaino piti olla upeassa lakassa. Mutta leima decalien teko on tosi kivaa ja tuosta värittelystä tulee mieleen aikuisten värityskirjat :D

23249729306_999804e8ba_c

22648733653_3c24a2dac3_c

Käytetyt tuotteet:
Trind Nail Repair aluslakka
OPI Baby It´s Frosty Outside
BP-48 / Born Pretty Store
A England Spirit Of The Moors / CesarsShop
Color Club French Tip / CesarsShop, saatu
Messy Mansion Decal Work Mat / CesarsShop, saatu
MoYou Nails lila ja musta leimauslakka / CesarsShop, saatu
Valkea neliskanttinen löllö leimasin / CesarsShop, saatu
Faby Top Coat / Kauneutta.com, saatu
Essie Gel Setter / L´oreal Finland, saatu

PB220018.ORF

Oletko kokeillut leima decaleita? Millaiset kuvat soveltuvat mielestäsi parhaiten väritykseen? Mitä erityisiä vinkkejä haluaisit jakaa muille? Minullekin :)
Vai innostuitko nyt, oliko tästä tutorialista hyötyä? 

30 kommenttia:

  1. Mä tykkään itse käyttää dottaria leimojen väritykseen, en tiedä miksi. :D Mulla vain jotenkin se istuu paremmin käteen kuin sivellin, saan tarkemmin maalattua tietyn alueen. Mutta makukysymyksiähän nämä on aina. :) Vitsit tuo A Enkku näyttää herkulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dotting tool olisi varmasti parempi noiden pienten alueiden värittämiseen. Täytyy kokeilla seuraavan kerran :) A Enkku on tosi herkku, parhaita sinisiä lakkojani!!

      Poista
  2. Wau. Näyttää superyksinkertaiselta kun osaava sen tekee, mut jos itse lähden värkkäämään ni saattanee lopputulos olla jotain muuta kuin kaunis xD Mut ehdottomasti siitäkin huolimatta pitää laittaa muhimaan mielen perukoille, kun tuo mattokin on niin voisi kokeilla.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mutta enhän minä nyt niin osaava ole kuin jotkut muut :D ihan yhtä hyvin osaat sinäkin :)

      Poista
  3. Jes, pitää kokeilla jo tänään kun itsekin tuon maton hankin. Ohje pääsee viereen tabletilta luettavaksi. Kiitos tästä! :)

    VastaaPoista
  4. Tää sininen <3. Mulla menee tosi ajoittan se miten jaksan alkaa tekemään leimadecaleita. Välillä innostuu ja sitten taas innostus lopahtaa. Nyt vois taas innostua :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin varmaan innostun joskus taas...nyt leimailu on enemmän mun juttu :)

      Poista
  5. Leimadecalit on tuttuja kyllä, mutta tämä matto voisi olla hyvä juttu mulle ettei tarttisi säilytellä helposti ryttyyn meneviä leivinpaperinpalasia, joissa on keskeneräisiä decaleja... :D

    VastaaPoista
  6. Ihana toi sininen enkku, pysyikö se kynsillä paremmin? Nätti kokonaisuus muutoinkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) pidin näitä kynsiä pari päivää. Mutta en huomannut merkittävää eroa aiempiin A Enkkuihin, kun eivät vaan pysy mulla vaikka mitä tekisi :D

      Poista
  7. Siistiä! Sain oman mattoni perjantaina, pakko kokeilla tätä, aivan ihana lakkaus! Tuo sininen lakka on huikee, vaikka en sinisten sydänystävä olekaan.

    VastaaPoista
  8. Hervottoman ihana tuo a-enkku-lakka... <3

    VastaaPoista
  9. Vähänkö kätevä! Tuota tekniikkaa vois muutenki käyttää koristeluihin niin ei tarvii ees vasemmalla kädellä taiteilla jotain kamalaa "melkein" samannäköistä kun toinen käsi :D tuota pitää kokeilla kyllä! :3

    VastaaPoista
  10. No todellakin oli hyötyä! Nää leimaamishommat on mulle muutenkin ihan uusi maailma. Olisipa kiva kokeilla, vaan ensin on edessä se kynsien kasvatus. Taas kerran...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lyhyet kynnetkin ovat kauniit kun ovat hyvin hoidetut :) ja niihin saa hyvin pieniä, kauniita leimakuvioita. Eihän minunkaan kynnet kauhean pitkät ole :)

      Poista
  11. Ai että toi A Englandin ihana sininen lakka!! <3 Kaikki lakkaukset sillä olis minusta ihania :), mutta tää on jotenkin tosi tyylikäs.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tykkäsin näistä kynsistä juurikin tuon ihanan sinisen takia ❤️

      Poista
  12. Ohhoh. En ole ennen tällaista tekniikkaa nähnytkään! Silmät menivät vallan ymmyrkäisiksi. :)
    Tarroja olen joskus kynsille laittanut, mutta aika ruttua tuloksena, yllättäen. Hah.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leima decalit on aika uusi juttu mullekin. Mutta näitä on ihan hauska tehdä, onnistuu kai leivinpaparillekin?

      Poista
  13. Tuo matto on kyllä niin kätevä! Itse olen kerran tehnyt leimadecalit ja nyt ajattelin pitkästä aikaa tehdä uudestaan. :) Innostuin niin tästä sun postauksesta ja upeista kynsistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) sitten nähdään millaiset sait aikaan, kivahan näitä on näprätä ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3