keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Kylmästä lämpimään; piCture pOlish lakkojen kanssa

Pidin todella paljon Picture Polishin uusimmista lakoista ja teki mieli lakata taas Big Bangilla. Mietin vähän millaisen manin suunnittelisi ja päädyin aika jännään yhdistelmään. En tiedä menikö teidän mielestänne metsään mutta minusta nämä oli hauskat. Kynsien lakkaamisen ja koristelun ei tarvitse olla vakavaa eikä mennä tietyn kaavan mukaan!


PB010101.ORF

PB010086.ORF

Yhdistin sini-violetin Big Bangin haaleankultaiseen Color Club Star Light, Star Bright hologrammilakkaan. Peukalot lakkasin punaisella Picture Polish O´Hara lakalla. Siirtokuvia ja pari niittiä riittivät koristeluihin. Päällyslakkana CND Super Shiney. Korkeakiiltoisen lopputuloksen antava Top Coat. Ei pikakuivattaja, kuivuu hetkisen mutta voimistaa hyvin hololakkojen efektiä. Oikein mainio perus päällyslakka, tykkään käyttää kimaltavien lakkojen kaverina. Tuo Picture Polsih lakkojen kimmellystä hyvin esiin huonevalossakin.


PB010090.ORF

Olen huomannut että olen ihastunut yhdistelemään eri värejä. Vähän sellaisia hankalia. Sinisen ja punaisen, ei kyllä ensimmäinen väriyhdistelmä mikä mieleen tulee? Ja jos olette huomanneet niin olen taas innostunut hololakoista...mutta pääasia on tehdä omannäköisiä kynsiä ja ehkä antaa teillekin uusia ideoita.


PB010059.ORF

PB010053.ORF

Picture Polish Big Bang ja O`Hara / CesarsShop. O`Hara saatu.
Color Club Star Light, Star Bright / CesarsShop, saatu
CND Super Shiney Top Coat / CesarsShop, saatu

Oliko nämä ihan hassut ja onnistuiko väriyhdistelmä yllättävän hyvin?

26 kommenttia:

 1. On tosi nätit! Hyvin sopii yhteen sininen ja punainen :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat. <3 Big Bang on kyllä kaunis. :3

  VastaaPoista
 3. Ranskan lippuvärit! :D Näyttää tosi kivalta ja sointuvat hyvin yksiin. :)

  VastaaPoista
 4. Rohkea veto tuo punainen! Mä tykkään (vaikka itse olisin ollut arkajalka ja valinnut todennäköisesti myös peukkuun tuota vaaleankultaista lakkaa) :)

  VastaaPoista
 5. Mä niin tykkään hauskoista väriyhdistelmistä :). Nääkin on tosi ihanat! Sininen ja punainen on jotenkin raikkaat yhdessä, mutta harvoin niitä tulee kyllä kynsille yhdessä laitettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista olenko ikinä yhdistänyt sinistä ja punaista. Ja kun nuo ovat eri asteisia, O´Hara niin paljon lämpimämpi kuin Big Bang. Mutta hauskat nämä oli, tykkäsin :)

   Poista
 6. Mä taas tykkään tosi paljon yhdistää sinistä ja punaista, tykkään näistäkin luomuksista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nämä ehkä ovatkin vähän sun näköiset ;)

   Poista
 7. Ihanathan nää on, ainakin kerää katseita! Mun mielestä tosi hyvin oot onnistunut yhdistään nää värit, vaikka hankala yhdistelmä onkin :)

  VastaaPoista
 8. Aika paljon holoja tullutkin taas , kaunis lakkaus, PPt on upeita.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3