sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Halloween teemaviikko: Halloween vesimarmorointi

Se olisi viimeisten Halloween kynsien aika! Halusin tehdä tällä viikolla erilaisia kynsiä ja käyttää erilaisia koristelutyylejä. Ideoita olisi ollut enemmänkin mutta viikko on lopuillaan.
En ole taas vähään aikaan marmoroinut joten haastoin itseni tekemään marmoroinnit. Ehkä näin nämä mielessäni hienompana mutta...kelpuutan nämäkin. Meni monta tuntia näitä tehdessä joten näitä täytyy pitääkin sitten pari päivää ainakin!

PA250047.ORF

PA250018.ORF

Muissa kynsissä Cadillaquer Ravenstag. Cadillaquerin syksykokoelma Eat And Rude vaikutti hyvältä mutta tyydyin vain yhteen lakkaan. Tilasin Ravenstagin Hypnotic Polishilta. Tämä on mustapohjainen creme. Seassa on paljon eriväristä kimallusta, ehkä voittavana kulta ja violetti. Samat värit mitkä omassa Charming Starry Sky lakassakin. Siksi tykkään Ravenstagista joka on himskatin hieno lakka. Peittää kahdella kerroksella, levittyy kauniisti ja kimallus on nättiä.

kol

PA250033.ORF

Kahteen kynteen vesimarmorointi. Suositelkaapa muuten halpaa ja hyvää mustaa cremeä. Jota voi tuhlata marmorointeihin tai muiden lakkojen alle. Harmittaa käyttää marmoroinneissa näitä kalliimpia lakkoja. Käytin Korresin White lakkaa ( saatu ) ja OPI Mustang kokoelman mustaa shimmeriä Queen Of The Road ja oranssia Race Rediä. Marmoroinnista tuli ok mutta olisi tullut parempi jos musta lakka olisi ollut kunnolla peittävä.

PA250044.ORF

Marmoroinnissa suojaan kädet Glisten & Glown CTRl - ALT - DEL lateksilla.

Lisäsin sivupalkkiin äänestyksen jossa voit äänestää suosikkikynsiäsi Halloween viikolta. Mitkä olivat parhaat? Haluaisitteko enemmän teemaviikkoja? Omat suosikkini olivat Kiltit monsterit ja eiliset Tuhmanpunaiset kynnet. Pidän kyllä myös näistä. 

13 kommenttia:

 1. Mun mielestä tuo marmoroinnissa käyttämäsi musta on just hyvä, kun se ei ole liian peittävä. Luulin eka, että olit käyttänyt YR:n Smoky effect top coatia, koska näyttää ihan samalta. Kauniit kynnet! Nyt pitäisi vielä päättää mistä näistä tykkään eniten :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mulla ei ole sitä YR Smokyä, olen kyllä miettinyt olisko se kiva..

   Poista
 2. Hienot marmoroinnit! Essencen musta on oikein hyvä lakka.

  VastaaPoista
 3. Onpa kivat! :)
  En tiedä mustasta vinkata mutta mieleen tuli että jos pohja ois tumma näkyis ehkä mustakin tummempana, mutta mitenköhän muut värit siinä tapauksessa vääristyy... Hmm, täytyy joskus kokeilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mitenhän oranssi ja valkea näkyisi mustan päältä..pitäisi kokeilla!

   Poista
  2. No ei varmaan ainakaan valkoinen valkoisena.. Liquid letheriä joku just käytti (ei muista kuka) ja se näytti peittävän aika hyvin! :)

   Poista
 4. Heeei, mäkin jotenkin ekana kuvittelin tos mustan olevan YR:n Smoky! Hienot marmoroinnit just kun ei oo ihan musta skraidu! Oisko Essencellä mitään hyvää mustaa joka toimis marmoroinneissa? En osaa sanoa, kuhan heitin ajatuksena. Nätti tuo Cadillacquer myös ja koko lakkaus on kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essenceltä etsin mutta en nähnyt. Nyt sain Kubiss Londonin lakkoja ja niissä näkyi olevan hyvä musta :) kiitos, Ravenstag on ihana!

   Poista
 5. Ah, vesimarmorointi. Tuo tuhoon tuomittu ja koko ympäristön sotkeva tekniikka. :D
  Hienosti olet onnistunut taas ja tuo oranssi on muuten aika huokuttava väri ja sopii syksyyn.
  Pari kertaa olen kokeillut ja tulos on ollut suorastaan järkyttävä. Tiedän ainakin viimeisemmältä kerralta mikä meni pieleen, lakka oli liian nopeasti kuivuvaa eli kuivui siihen veden pinnalle jo.
  Ensimmäisestä vesimarmorointikerrasta olisi pitänyt ottaa ihan kuvat, kauhugalleriaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) ei se mullakaan aina onnistu. Nyt annoin vesien seisoa pari tuntia ja sitten aloin tekemään. Lakkavalinnat toimi hyvin. Opettelua tämä on mullekin koko ajan :)

   Poista
 6. Tosi hieno marmorointi ja vitsit ku upee toi Cadillaquer!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3