lauantai 7. marraskuuta 2015

ABC: L niinkuin Love ´em, Leave ´em

Toivottavasti tämä innostus kestää mutta heti perään toiset kynnet ABC -teeman mukaan!! Eli L-kirjain ja lakkana Color Clubin Love ´em, Leave ´em. Tämä onkin iki-ihana lakka mutta ei ole tullut käytettyä. ABC teema on siitä kätevä että se pakottaa valitsemaan vanhempia lakkoja kun käy Helmukoita läpi ja etsii sopivaa lakkaa kirjaimeen.


PA280071.ORF

Love ´em, Leave ´em on vanhempia Color Clubejani. Wild At Heart kokoelma ilmestyi 2009 ja tämä on ensimmäisiä Color Clubin lakkoja jotka olen CesarsShopista saanut. Siksi Color Club on mulle niin rakas merkki, siihen on saanut tutustua niin paljon vuosien mittaan. Love ´em, Leave ´em onkin yksi lemppareita ja näin kaunista nudeholoa ei ole tullut vastaan!


PA280059.ORF

Ihana vaaleanruskea holonudisti. Kimmellys on herkkää ja tätä lakkaa ei kauempaa erota holoksi. Hyvä koostumus, peittää kahdella kerroksella. Käytin aluslakkana CND Stickeytä joka antaa hyvän pohjan värilakalle. Suosittelen jos tarvitset sellaisen normaalin aluslakan mikä ei ole kynnenkovettaja. Vaikka tämä on vihreää niin sehän ei värjää kynttä. Ja tosiaan, pohjustaa hyvin kynsilakan ja joku huonommin levittyvä lakka saattaa yllättää ja levittyä Stickeyn päälle ihan eri tavalla!


PA280044.ORF

Tilasin Born Pretty Storesta koristeita ja pari laattaa. Laattavalinnat ovat aina riskipeliä, näissä saattaa tulla rosvosektori ja laatta olla ihan käyttökelvoton. Tämä laatta ei onneksi ole. En ole ennen kokeillut näitä neliskanttisia laattoja mutta ainakin tämä toimii moitteetta. Ehkä vähän raapii mutta kuva nousee. Leimauslakka MoYou valkea ja laattana Cesarin jättilöllö.


PA280038.ORF

CND Stickey aluslakka / CesarsShop, saatu
Jumboleimasin / CesarsShop, saatu
Y001 laatta / Born Pretty Store

27 kommenttia:

 1. Eeeee, mä haluun ton nudisti-lakan! Ihanat kynnelmät :)

  VastaaPoista
 2. Mäkin löysin tän lakan vihdoin netin uumenista :). On se vaan nätti lakkavanhus!

  VastaaPoista
 3. Mullakin on tuo sama laatta ja sekin onneksi toimi hyvin. Harmi kun noissa on noita laatueroja niin paljon. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnilleen puolet ostamani/saamani BPS laatat ovat aina hyviä tai huonoja. Ikinä ei tiedä mitä saa. Ne pitkulaiset neliskanttisetkin, osa tosi huonoja ja osa hyviä.

   Poista
 4. Onpa kaunis holonudelakka tämä ja ihanat leimaukset!

  VastaaPoista
 5. Kauniit, sopii hyvin juhlakauteen. <3

  VastaaPoista
 6. tää on yks mun suosikkeja Color Clubilta. Paljon olen tätä käyttänyt.Levittyvyys on hyvä ja sit mä tykkään, kun ne lähtee niin kivuttomati poiskin, vaikka olis useampi kerros

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, koostumus on todella hyvä kuten Color Clubit yleensä :)

   Poista
 7. Mää oon lakannu tällä ihan vasta , laitoin jonkun alle. On se kaunis!

  VastaaPoista
 8. Tämä on minun lempinudeni. Varmaan ainoa lakkani (minejä lukuunottamatta) jossa alkaa puoliväli lähenemään....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä on kyllä tullut käytettyä mutta mun pullo ei ole paljoa vajunut :)

   Poista
 9. Moikka taas pitkästä aikaa. Piti lukaista tuonne vähän alemmaksikin, varsinkin meikkipostaus kiinnosti! Tää sun blogi on kyllä jo sen luokan hakuarkisto että vastaus löytyy vaikka mihin kyssäreihin.
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa

  VastaaPoista
 10. Voi kiesus kun on kaunista! Siis ihan täydellinen lakkaus jossa silmä lepää ♥ :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3