perjantai 20. marraskuuta 2015

Oh, James!

Näitä kynsiä en itse keksinyt vaan varastin idean Instagramista. Sain nämä Bond-Milvit Cesarista mutten keksinyt miten niitä laittaisi. Milvin kuvassa näitä oli laitettu puna-mustan lakkauksen kanssa joten muistin että hei Thermo 170...


PB110009.ORF

En ole ikinä päässyt nauttimaan Dance Legendin väriä vaihtavasta lakasta kunnolla joten nyt. Thermolakka nro 170 on lämpimässä punainen tummilla kärjillä. Ulkona se on punainen mustilla kärjillä ja välillä lähes musta. Tosi hauska lakka mutta koostumus ei ole kovin hyvä.


PB110016.ORF

Oliko muilla tätä, kuuluuko tämän olla näin huono? Peittää vasta kolmella kerroksella, on koostumukseltaan jotenkin epätasaista ja meni ilmakuplille. Ja mulla ei lakat ikinä mene kuplille :/. Ei siis mitenkään nautinnollinen lakkaushetki.
Mutta ihan kivat kynnet, James on aina ihana. James-Milvien alla käytin Color Clubin French Tip lakkaa. French Tip on yhdellä kerroksella peittävä creme joka sopii Milvien alle tai ranskalaiseen manikyyriin :)


PB110007.ORF

Kubiss London Ridge Filler / saatu
Dance Legend Thermo 170 Milv water decals / CesarsShop, saatu
Color Club French Tip / CesarsShop, saatu

24 kommenttia:

 1. Hihii, James :). Mulla tää termolakka kyllä käyttäytyy ihan kiltisti ja peittää melkein jo yhdellä kerroksella. Vähän on hanakka valahtamaan kynsinauhoille, mutta niin mulla on kaikki Dalet. Ihanasti olet saanut tuon värinmuutoksen esiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voikohan näihin vaikuttaa millaisessa lämpötilassa säilyttää? Tai sitten mulla on maanantai-lakka...hyvä kun sain esille, vähän jännitti kun kuvauspaikassa on huomattavasti kylmempi kuin huoneissa yleensä.

   Poista
 2. Itsekin olen noita thermolakkoja haikaillut, mutta jos kaikissa on yhtälailla huono koostumus niin taidan jättää välistä.. Onko muilta merkeiltä sattunut sinulle vastaan vastaavia (toimivampia) thermolakkoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malle kyllä sanoo että koostumus on ihan hyvä...mulla on toinenkin DaLen thermo ja sen koostumus on ihan hyvä. Joten uskon että mulla on joku huono kappale sattunut..kokeile näitä äläkä ihan usko mitä minä sanon tässä tapauksessa :D joskus mulla oli Nubarin thermolakkoja mutta en tiedä saako niitä oikein mistään enää. Mitä thermolakkoja on paremmin tietävät?

   Poista
 3. Alkoi heti soimaan biisi päässä :D Mulla on yksi DL:n thermo mutta se ei toimi jostain syystä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi. Nyt on ristiriitaista, osa toimii, osa ei..

   Poista
 4. Toi olis niin hauska manikyyri elokuviin uutta Bondia katsomaan mennessä! Vaikka onkin eri Bond, mutta silti. ;-) En tosin ole itse menossa (ainakaan näillä näkymin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kyllä aion uuden Bondin ostaa kunhan tulee dvd:lle :) onhan se nähtävä mutta elokuvissa en oikein jaksa käydä kun nukahdan aina :P

   Poista
 5. Mulla sama kuin Mallella, ei mitään ongelmaa lakan kanssa, peittää tosi hyvin, eikä kupli. Mutta tosiaan lipsuu helposti kynsinauhoille jos ei varo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistankin että sinä et valitellut tästä. Olen kuitenkin kaksi kertaa tätä käyttänyt, aina sekoittanut hyvin mutta silti on ihan kummallista. Muut DaLen lakkani ovat kuitenkin ihan hyviä :) mutta kyllä minä annan huonon koostumuksen anteeksi koska lakka on värinä niin uniikki :)

   Poista
 6. Tattadaa, ihanat James-kynnet. Mulla ei ole yhtään lämpölakkaa joten en pysty sanomaan muuta kuin että näyttää ihan tooosi hyvältä :)

  VastaaPoista
 7. Mä tulin tänne ihan ton otsikon kutsumana, miehellä on meinaan sama nimi ;) Näyttää kyllä todella hienolta tämä lakkaus. Oikein kaunis tuo Dance Legendin lakka =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3