maanantai 16. marraskuuta 2015

Messy Mansion mm71

Sain nyt vihdoin ja viimein testattua Messy Mansionin mm71 laattaa. Siinä on ihania kuvioita; vähän tuollaisia sokerikalloja, naamioita ja pässi vai mikä lie :D mulla oli ensin suunnitelmana tehdä Decal Work matolla leimadecalit. Mutta ne meni sitten tyhmästi, nuo kuvat kun ovat aika isoja ja jotenkin sitten ei tullut hyvä. Siis ne on hienoja kun värittää ja jos pohjana on valkea lakka.

Mutta kun mulla oli kynsillä German-Icure By OPI ja OPI With A Nice Finn-ish. Molemmat upeita, kahdella kerroksella peittäviä lakkoja. Tuli mieleen että nämä värit yhdessä sopisivat joulukynsiin? German-Icure kun on ihan rusinan värinen :D
Hetken pähkäiltyäni päätin vain leimata mustalla. Pelotti että jos alan värittää niin tulee liian sekavan väriset. Ja hyvä niin etten väritellyt, näistä tuli kyllä todella kivat pelkästään näinkin!


PB080073.ORF

PB080062.ORF

Ehkä seuraavan kerran värittelen näitä kalloja :) Messy Mansionin laattoja löytyy hyvä valikoima Cesarista, tämä mm71 on valitettavasti nyt loppu. Mutta kiva huomata että kauppa käy. Jos löytyy kiva juttu niin se kyllä kannattaa osta heti ettei jää ilman.
Messy Mansionin laattoja sanon hyvin laadukkaiksi tämän yhden laatan perusteella. En minä ole näistä huonoa kuullut. Leimasin MagnoNailsin löllöleimasimella eikä minulla ollut yhtään mitään ongelmia laatan kanssa. Toimii kuin unelma.


PB080089.ORF

PB080082.ORF

Messy Mansionin laatat ja Decal Work Mat löytyvät suomesta CesarsShopista. Laatta saatu.

Oletko jo kokeillut Messy Mansionon laattoja? Toimivatko nämä lakat yhdessä, olisiko pitänyt tehdä värikkäämmät leimat vai ovatko hyvät näin?

Ja vielä arvonta-asiaa :) Kiitokset teille kaikille arvontaan osallistuneille. Luin kaikki kommentit läpi ajatuksen kanssa ja oli kiva tutustua ihan uusiin ihmisiinkin sieltä ruudun takaa ja vähän kuulla teistä enemmän. Liikutuin kyllä kovasti osasta kommenteista ja minulle tuottaa suunnatonta iloa kuulla miten minusta on ollut apua monessakin asiassa. Olen jopa rohkaissut ja antanut itseluottamusta. En osaa edes sanoa ja pukea sanoiksi mitä tunsin näitä kommentteja lukiessa. 
Kun ei tämä ole pelkkää kynsien lakkailua ja hömpöttelyä. Meikeillä ja kynsillä voi ilmaista itseään. Olen lapsena ollut ahkera piirtämään ja aina ollut taiteellisesti lahjakas jos näin voi sanoa. Nyt aikuisena se sitten purkautuu näin, tämä on se mun juttu :) Tätä minä haluan välittää lukijoilleni ja haluan olla apuna teille. Ja minulle itselleni tämä on sosiaalinen kontakti ja on kiva vaihtaa kommentteja kavereiden kanssa. Minä en välttämättä osaa nyt sanoa mitä haen mutta olette ihania ja tärkeitä! Jatketaan samaan malliin ja jättäkää ihmeessä kommentteja :)

Charming Nails 7-vuotta arvonnassa voittivat seuraavat henkilöt:

Camilla, Lumenen kynsilakkasetti
Lottie, Lumenen kynsilakkasetti 
pussipiru, Ciaté kynsilakat sekä Guerlainen meikit 

Camillan sain kiinni sähköpostilla mutta Lottie ja Pussipiru, teidän osoitetta mulla ei ollut joten otatteko yhteyttä niin saadaan palkinnot postiin ;)

28 kommenttia:

  1. Kivat kynnet ja onnea voittajille

    VastaaPoista
  2. Aivan älyttömän upeat! <3 Mun kynnet taitaa olla liian pienet vielä noille kuvioille. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) isoja kuvioita nämä ovat mutta onneksi voi leimata puolikkaita kalloja/naamoja :)

      Poista
  3. Ompas näpsäkät lakkaukset! :) Tosi jouluset on lakat yhesä. Voi mää haluan kyllä nähä väritettyäki sokerikalloa kynsillä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mulle tuli näistä kiva joulufiilis! Pitää tehdä väritettyjä kalloja ;)

      Poista
  4. Nää on kyllä tosi kivat ilman värittelyäkin. Näihin väreihin sopii just hyvin ihan pelkkä leima mustalla. Mun on pakko saada toi sarvijaakko kynsille ja pian :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) sarvijaakko :D semmonenhan se on, onko se joku pukki vai pässi vai mikä...

      Poista
  5. Siitä asti kun Jutta lakkasi tolla rusinalakalla niin mun on tehnyt mieli kaivaa se laatikosta taas esille, ehdottomasti yksi lempparilakoistani. Tosi kaunis kokonaisuus ja värit sopii yhteen mainiosti, jees pliis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tällehän on se kaksonen, Oktoberfest. Sekin on niin ihanuus <3 ja mulla on sekin..

      Poista
  6. Oih mitkä kynnet! Pitää itekin uskaltautua kokeilemaan omista laatoista isompia kuvioita. Ja ihanaaaa, en yleensä ikinä voita mitään ❤

    Sähköpostini on marianna.kaven@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea, haluaisin itsekin voittaa noin kivan palkinnon :D

      Poista
  7. Katselin Messyn laattoja, mutta en vielä raaskinut tilata, odottelin millon tulee arvostelua onko ostamisen arvoisia! :D mutta tämän perusteella täytyykin laittaa tilaukseen, sieltä muutama laatta nousi suosikiksi ;) Kivat lakkaukset, ehdottomasti värit sopii yhteen! :)
    Terv.Camilla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) En ole kuullut laadustakaan mitään valittamista, tämä laatta toimi ihan täydellisesti. Messyn laatoissa on kivoja kuvioita. Mutta ei nyt passaa itse rueta enempää himoitsemaan, tuli osteltua vähän lakkoja itselleni joulahjaksi :)

      Poista
  8. Upee laatta , liian isot kuviot mulle , mutta hieno on silti. Hyvin käy lakkaus yhteen ja ennen kuin luin rusinoista niin ei näyttänyt ollenkaan jouluiselta (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) on tässä pari peitnäkin kuviota mutta en niitten takia tätä laattaa ostaisi. Kyllä nuo isot hahmot on se pääpointti tässä laatassa. Vähän kadehdin tosi pitkiä kynsiä kun niihin mahtuu kaikkea :)

      Poista
  9. Vähän repesin tolle rusinan värinen= jouluinen:D Mun joulukynnet tänä vuonna tulevat olemaan siis pinkkiä ja glitteriä, koska rosolli ja (toivottavasti) lumihanki:) Tai ehkä sittenkin nudet=manteli:D. Täysin pettämätön logiikka:)
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt minä itsekin repesin sille :D meillä on yhtä hyvät logiikat, rosolli-pinkit kuulostaa tosi hyvältä. Täällä muuten tuiskuaa lunta, ihan oikeaa lunta ihan täyttä päätä!! Jee!!!

      Poista
    2. No voihan pöh. Täällä ei. Vettä sen sijaan on tullut kaatamalla tänäänkin. Välimatkaahan toki on enemmän, mutta "korkeuseroa" ei lopulta oikeasti olekaan kuin sellainen 150km. Ehkä täälläkin kohta...
      -Tiia

      Poista
    3. No nyt se lumi lähtee ja vettä tulee. Mutta lumisadetta olisi itä-suomeen luvattu joten toivotaan uutta lunta ( sinnekin myös ) :)

      Poista
  10. Ihanat kynnet, hyvin sopii lakat yhteen. <3

    VastaaPoista
  11. Apua! Nää on niin mageet että melkein tuolilta tipuin! Minäkin haluan!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3