perjantai 6. marraskuuta 2015

Marraskuun 2015 LivBox

Minua vähän ärsyttää tämä että saan boxin koko ajan myöhemmin kuin muut...kertokaa kannattaako se muuttaa siihen automaattiin, saavatko SmartPostilla tilaavat boxin aina päivää aiemmin?

Palataan boxiin. Laatikko on ainakin iso ja painava, se yleensä lupaa hyvää! Boxin väritys on kaunis luumunvioletti, miten jouluisa ja kaunis väri! Boxin teemana on Kolme toivomusta eli boxiin on valittu kolme toivottua tuotetta. Toivottavasti yksi niistä ei ollut huulirasva...


PB050029.ORF

...nimittäin boxi sisälsi TAAS huulirasvaa. Mulla on lähes kaikki aiemmin tulleetkin avaamatta ja ärsyttää saada koko ajan samoja tuotteita. Toissa boxissa tuli Carmexin huulirasva. Ja BB-voide TAAS...edellisetkin on lähteneet kiertoon. Toissa boxissa oli myös jättikokoinen hiusöljy joka jää käyttämättä. Ja tässä boxissa hiusöljyä...

Mutta ehkäpä jotain toista ilahduttaa enemmän. Sisältö on kuitenkin hyvin monipuolinen, ehkä vähän liiankin? Mulle tässä boxissa on paljon turhaa ja paljon markettikamaa. Odotukset ovatkin joulukuussa, joulukuun boxit ovat tunnetusti olleet hyvin runsaita ja ilahduttavia :)

Mitä te piditte boxista? Mitkä jutut teistä oli parhaat? Marraskuun LivBox sisäksi:


PB050038.ORF

Head & Shoulders Classic Clean Shampoo
Hilseshampoo matkakoossa. Menee miehelle. Pakko todeta että en halua kauneusboxissa näitä halpamerkkejä. Näyte 75 ml. 4,29 e / 250 ml.

RFSU Sense Me Caring Massage Glide
Olin kyllä että liukuvoidetta boxissa...voi käyttää myös hierontaöljynä. Voikohan käyttää koipien ajelussa, toivottavasti...vai annanko liukuvoiteen jollekin joululahjaksi?? En tarvitse kys.tuotetta enkä halua öljyjä sotlemaan sänkyä joten tarpeeton mulle. Luin vielä että jotkut saivat Herbinan Energy Boost -naamion tämän tilalla. Olisin kyllä mieluummin sen ottanut...
Liukkari on gynekologisesti testattu eikäs sisällä parabeeneja. Tuoksu pitäisi olla raikas että kai tämä hyvä tuote on jos on noita herkkiä hetkiä :D 7,95 e / 150 ml.  

Labello Care & Colour huulivoide
Syksyn uutuushuulivoide sävyssä Red. Tätä on myös saatavilla vaaleammassa Rosé sävyssä. Pantenolia sisältävä hoitava ydin ja hennosti sävyttävä ulkokerros hoitavat huulia tehokkaasti ja antavat vähän sävyä. 2,75 e / 4,8 g.

Rich Pure Luxury Argan Oil Rejuvenating Elixir
Tilaajien toivetuote; upea, kevyt arganöljy. Antaa pehmeät ja kiiltävät hiukset. Tuote on useasti palkittu, hoitaa ja ylläpitää hiusten omaa luonnollista elinvoimaa. Varmasti kokeilen jossain vaiheessa, Richin aiemmin tullut shampoo oli ihan hyvä. Näytekoko 30 ml. 16,90 e / 70 ml. 

Nivea Daily Essentials Double Effect Eye Make-Up Remover
Ruiskaunokkia sisältävä silmämeikinpoistoaine poistaa joka erittäin vedenkestävän silmämeikin. Tuotteen hoitava, kaksiosainen koostumus suojaa herkkiä silmäripsiä puhdistuksen aikana. Ei jätä ihoa öljyisäksi ja sopii piilolinssien käyttäjille. MUTTA mulla kyllä jättää öljyisäksi ja kirveltää, herkät silmät kun on. Tämä on nyt ainoa tarpeellinen tuote, tosin olisin tämän kauppareisulla voinut itsekin ostaa. 5,25 e / 125 ml.

Lumene Bright Now Vitamic C BB-voide
Sanna-Emilian suosikki; Heleyttävä BB-voide SK 20. Tästä olen antanut LivBoxille palautetta että milsi näitä BB- ja CC-voiteita on koko ajan? Kaikki boxissa tulevat meikkipohjat ovat kevyitä, hohtavia tai nudeja. Miksi ei Lumenen uutta Blur-meikkipuuteria tai Lumenen mattameikkivoidetta jos Lumenea on joka boxissa? Miten tämä peittää, ei varmaan yhtään? Minä ainakin haluan talveksi mattameikkiä, kesällä kevyt meikki on ok. 
CC-voidetta ohuempi BB-voide ei peitä vaan antaa heleyttä, hoitoa ja kosteutta. Kevyt, kosteuttava ja hoitava koostumus, tasoittaa ihon omaa luonnollista sävyä ja peittää pieniä virheitä. Sävy 01 Light.
Ei sitä mitä meikkipohjalta haen; kertokaapa kannattaako avata vai suoraan kiertoon? 14,90 e / 50 ml.

Yllärituotteita Calvin Klein Eternity Now tuoksusample ja Jordanin hammaslankaimia. 


PB050042.ORF

Omat boxin voit tilata LivBoxin sivuilta. Boxi saatu blogin kautta.

53 kommenttia:

  1. Olen täysin samaa mieltä sun kanssasi. Lähes kaikki menee kiertoon ja olen ihan älyttömän pettynyt. Just tuo huulirasva ja BB- voide... Ärsyttävää! Tässä iässä BB-voide on sama, kun koittais paikata ruostunutta autoa vahalla! Ja toi markettiroina - ei kiitos! Mitäs muita paketteja sitä sais maailmalta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh nyt vähän repesin :D mutta ihan totta kyllä että ei minua nuo BB-voiteet imartele kun pitäisi löytää peittävyyttä :) minä en ole yhtään perillä muista boxeista, LookFantastic ainakin?

      Poista
  2. En olisi ikinä maksanut näistä boksin hintaa... minun mielestä livbox on mennyt huonompaan suuntaan. Yhtään laatikkoa en ole tilannut mutta joskus on tullut hankittua joku houkutteleva tuote blogien perusteella. Viimeksi oon tainnu ostaa sen lumenen kirkkaan sinisen kajalin.... öö... kesällä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhuen en minäkään. Mietin että kolmesta boxista aina yksi on sellainen tosi kiinnostava, muut sellaisia ok boxeja. Ne Lumene Natural Coden kajalit oli kyllä hyviä. Kyllä boxeissa tulee aina välillä jotain kivaa mutta se aina välillä ei riitä...

      Poista
  3. Olin myös todella pettynyt. Kuulun siihen joukkoon, joka myös tarvitsee meikkipohjalta enemmän peittoa, ja tämä bb ei vaan sitä riittävästi anna. Lisäksi sain tummimman sävyn. :( En tiedä miten tuo toimisi meikkivoiteen alla, mutta toisaalta, jos se meikkivoide on riittävän peittävä, miksi tätä vielä laittaisi alle?

    Mullakin on noita huulirasvoja iso nippu avaamatta, ainoastaan Carmexin otin käyttöön kun se tuli ja siitä tykkäsinkin paljon. Nykyään en osaa oikein näitä sävytettyjä huulirasvoja käyttää, pistän mieluummin huulipunaa tai kiillon.

    Ainoastaan Herbinan kasvonaamio oli kiva saada. Kolmen boksin jälkeen kaksi niistä on ollut täyshuteja, joten en oikein enää voi oikeuttaa itselleni tämän boksin tilaamista, kun en koe saavani rahoille vastinetta tarpeeksi. :( Ikävää, sillä ideana boksi on mahtava. Ehkä sitten, jos se Gloriaboksi tuodaan joskus takaisin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minä sotkisi tätä meikkivoiteen alle. Vaikka se päivävoiteen asiaa pitäisi ajaa..harmittaa kun ei voida ikinä laittaa peittäviä pohjia! Kyllä niille on käyttäjiä, ei kaikki halua kepeää ja luonnollista pohjaa.
      Voi kun olisin saanut sen kasvonaamion kun olen niitä kovasti boxiin toivonut. En ymmärrä miksi naamiosta ja liukuvoiteesta tehtiin vaihtoehtoiset tuotteet. Mentiin kyllä ihan metsään.
      Gloriaboxin tilaisin kyllä heti, siinä oli kiinnostava sisältö :)

      Poista
    2. Joo, joskus muinoin käytin bb-voidetta, mutta parin vuoden sisään iho on muuttunut kaksikymppisen ihosta kolmekymppisen ihoksi ja kyllä meni kaikki uusiksi sen jälkeen niin ihonhoidon kuin meikkaamisenkin suhteen. Cittarin mainontaa kannattaa seurata, on tulossa Lumenen perinteinen -40% alennus, ajattelin itse ainakin kotiuttaa niitä uusia huulipunakyniä ja ehkä niitä peittävämpiä meikkipohjatuotteita. :)

      Poista
  4. Olin myös aika pettynyt tähän. Nyt on kolme silmämeikinpoistajaa ja kolme hiusöljyä kaapeissa. Ähh! Huulirasva tuli sinänsä tarpeeseen, kun tykkään puikkomaisista, mutta tuossa Labellossa ei ole niin minkäänlaista hoitoarvoa. Kuluu välittömästi huulilta ja heti pitää laittaa lisää. Sitten vielä punainen väri kasaantuu huulien raja-alueille, ja näytän tyhmältä. Ei jatkoon. BB-voide oli sävyltään mulla 0 Fair, mutta sävy ihan tuhottoman keltainen, joten kiertoon pitäisi varmaan laittaa. En vaan tiedä että kenelle, kun oon tunkenut muutkin LivBoxin meikkipohjat kavereille. :D

    Hajuvesi ja Jordanin hammashommat oli kyllä jees. Muuten sanoisin, että huono boksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin näytän aina yhtä tyhmältä kun punainen huulirasva jää huonosti. En tiedä antaisinko tuon joululahjaksi. Aika moni muu LivBoxissa tullut menee lahjaksi, toisaalta hyvä hyödyntää ja kierrättää.
      Mutta kannattaako boxista maksaa jos kaiken joutuu aina antamaan etiäpäin. Joo ei paras boxi kyllä :)

      Poista
  5. Tämä oli vasta mun kolmas boxi ja oli kyllä vähän pettymys. Mä olisn myös ottanut mielummin sen kasvonaamion.
    Lumene saa odottaa kesää keveytensä takia. Montakohan niitä mahtaakaan olla jonossa kun kevät koittaa jos melkein joka boxissa tulee joku kevyt meikkipohja ;) Hiusöljy on oikeastaa ainoa kiinnostava tuote jota kokeilen mielelläni. Tykkäsin myös Calvin Kleinin tuoksusta. No, okei hammaslankaimet on tarpeellisia, mutta tylsiä.
    Toivottavasti joulukuussa olis enemmän kivoja juttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on toiveet joulukuun boxissa, ainakin kahtena jouluna se on ollut tosi kiva :) onhan nämä tarpeellisia tuotteita mutta tylsiä. Saan ostettua nämä itsekin kaupasta ;)

      Poista
  6. Minulle boxi tuli normi postissa 4.päivä.
    Tykkäsin bb-voiteesta, huulirasvasta ja Calvin Kleinin tuoksunäytteestä!
    Arganöljyä minulla on, mutta varmaan käytän tämänkin. Muut oli aika turhia.
    Silmämeikinpoistoaine kirveli silmiä kamalasti, eikä edes putsannut vedenkestävää ripsaria :(
    -Tingeling-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin tuo kirvelee eikä mulla ole vedenkestävää ripsiväriä. Mulla on ollut tuota aiemminkin mutten muista tykkäsinkö vai en..

      Poista
    2. Laitoin aamulla bb-voiteen naamaani ja hups kun myöhemmin säikähdin peilikuvaani päivänvalossa :O Vaikka sain vaaleimman sävyn on se näköjään liian tumma. Sen lisäksi se on jotenkin mennyt kasvoilla oudon väriseksi... :/ Eli korjaus aiempaan: en tykkää tästä bb-voiteesta!

      Poista
    3. Minä luulen kanssa että se ei toimisi rasvoittuvalla ihollani. Siksi en halua BB-voiteita vaan mieluummin mattavoiteen :)

      Poista
  7. Mulle tulee yleensä boxit Smartpostiin todella nopeasti, mutta tällä kertaa lakko taisi jumittaa paketin pahemman kerran.
    Oon muuten samaa mieltä noista meikkipohjista ja palautetta olen niistä antanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo palautetta vaan antamaan, kyllähän niitä kuunnellaan kun tämäkin boxi täynnä toivottuja tuotteita :)

      Poista
  8. Mie muutin omani smartpostiin mut nyt sekin tökkii ainaki mulla,muut saaneet päiviä sitten ja odotin koodia mut tuli vasta eilen,Haen tänään

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postin palvelu on kyllä ihan jaskaa. Ykkösessä postitetut kirjeet matkaavat aina 2-4 päivää :(

      Poista
    2. Niin koko ajan menee palvelu huonommaksi ja hinnat nousee

      Poista
  9. Mulle tuli aiemmin pakettiautomaattiin mutta nyt vaihdoin ihan normipostiin, kun näemmä saan boxin siten aiemmin kuin automaatista...Tää viimeisin boxi oli 4.pv iltapäivällä postissa noudettavissa. Ja joo, boxin sisältö oli melkoinen pettymys ja suurin osa tuotteista turhia mulle. Mieluummin tosiaan mattaista ja peittävää meikkipohjaa jos niitä on joka toiseen boxiin tungettava, kaikki viimeisen vuoden aikana tulleet on jäänyt mulla käyttämättä, paria viimeisintä en viitsi turhaa enää edes avata. Olisin myös ottanut mieluummin naamion kuin liukkarin, eihän sitä edes kehtaa sitä liukkaria tarjota kellekään käyttöön?!
    -Kirsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä minä pelkään että se on vasta iltapäivällä kun olen jo ajanut kaupungista kotiin.
      Mietin että käykö tuo liukkari karvojen ajeluun, tietääkö joku? En minäkään tiedä kelle sen kehtaisi antaa :)

      Poista
  10. Häh, liuku/hierontavoide!? Miksi kukaan kauneusboksin tilaaja odottaisi saavansa sellaista? :O Just tällaiset jutut on niitä, miksi en todellakaan tilaa Livboxia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitähän on seuraavissa boxeissa, jotain pahempaako :DD

      Poista
  11. Itse kaipaan enemmän selektiivisiä meikkejä/ihonhoitotuotteita boxiin. Kyllä tässä nyt tulee hammaslangat ja rakkolaastarit itekkin ostettua :)
    Asun maalla (lähimpään kaupunkiin 25km), ihme että posti tuo tänne kotiin boxin ekojen joukossa.
    Joulukuun boxia innolla odottamaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin asun maalla mutta saan boxin koko ajan myöhemmin. Ja kaipaisin enemmän selekosmetiikkaa ja erikoisempia tuotteita, hammstahnat ja langat saan lähikaupasta :)

      Poista
  12. Minuakin vähän harmittaa tuo samojen tuotteiden toisto - huulirasvoja ja meikkivoiteita/BB-voiteita löytyy minultakin kaapeista avaamattomia monta. Samoin markettipainotteisuus oli taas vähän plaah. Joulukuuta odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ymmärrä kun Lumenellakin on vaikka miten paljon muuta kosmetiikkaa. Ripsiväriä, meikkikynää, puuteria, poskipunaa...miksi ei sellaista ikinä boxiin? Kosmetiikassa on niin paljon mahdollisuuksia niin miksi pitää olla koko ajan huulirasvaa, BB-voidetta tai hiusöljyä?

      Poista
  13. Mä tilasin LivBoxia aika pitkään. Kutakuinkin joka kerta oli himppasen pettynyt, kaappiin kertyi näytekokoisia kasvovoiteita ja erilaisia huulirasvoja, hiusaineita, joista harvoille mulla oli käyttöä. Näkyy tuolla olevan vielä parit silmänympärysvoiteetkin odottamassa, yksi on jo käytössä. Jos tuli jotain meikkejä, niin useimmiten ne olivat "väärän värisiä", vaikka olin profiilin täyttänytkin. Silti en oikein osannut lopettaa tilausta, kun aina kävi mielessä, että josko ensi kerralla ois sit sellainen viimmosen päälle mieleinen paketti ja sit harmittaisi.

    No, sit yks kerta otin itsenäni niskasta kiinni ja en enää tilannut. Mielenkiinnolla seuraan blogeista, mitä tällä kertaa on tullut ja pakko todeta, että eipä ole tilauksen lopettaminen harmittanut sit niin yhtään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on pari huulirasvaa käytössä ja kaapissa tosi monta avaamatonta boxista tullutta. Silloin tällöin annan lahjoiksi, kavereille tai arvontoihin. Nyt joulun alla kävin kaappeja läpi ja yhden boxin verran lähtee LivBoxissa tulleita joululahjoiksi. Varmasti ne ilahduttavat saajaa enemmän kuin minua :) mutta mietin kanssa että tilaanko enää jatkossa jos linja on tätä.

      Poista
  14. Livboxin sivuilta vertasin nykyisiä paketteja ensimmäisiin, niin on kyllä todellakin mennyt huonompaan suuntaan! En ole koskaan Livboxia itselleni hankkinut, enkä varmasti tulekaan hankkimaan. Mieluummin ottaisin 3-4 laadukasta tuotetta, kuten alkuaikoina, enkä 5-6 markettikamaa, jonka voin hankkia itse. Ja olen myös pannut merkille, että samoja tuotteita tulee. Kuka tarvitsee 10 erilaista huulirasvaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei kukaan. Eikä kukaan halua koko ajan samaa meikkituotetta, meikit kuluvat aika hitaasti vaikka joka päivä käyttäisi. LivBox saisi laittaa vähän vaihtelua sisältöön niin ihmisiä kiinnostaisi enemmän :) tai suunnata niitä boxeja kiinnostuksen mukaan eikä laittaa niihin tälläisiä älyttömiä vaihteluja!

      Poista
  15. Todellakin saman toistoa! Eikös tuo BB-voide ole jo ollut boxissa? Huulirasvoja löytyy laatikoista ihan liikaa, eikä kai boxin idea ole se, että joka kuukausi saa lahjoa koko tuttavapiirinsä.

    Kirjoittelin jossain tuossa kesemmällä omaan blogiini ulkomailta tilattavista, vähemmän tunnetuista beauty boxeista, käykää lukemassa, jos kiinnostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tämä ei ole ollut mutta Rimmelin ja Garnierin BB:t ainakin. Viime kuussa oli Lumenen Glow meikkivoide. Kiitti vinkistä, ylempänä kyseltiinkin muista vaihtoehdoista :)

      Poista
  16. En enää tilaa Livboxia, vaikka se tuli jossakin vaiheessa yli vuoden ajan. Olen samaa mieltä siitä, että muutakin kuin huulirasvoja olisi voinut boksissa olla. Lumenen BB -voiteesta en ole ikinä tykännyt, koska se liukenee heti iholta, kun vähän hikoilee tai kasvot kastuvat. CC-versio on taas ihan parhaita meikkivoiteita Lumenelta, tosin uusin mattaversio on myös hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kotona muistaakseni se CC, en ole vielä kokeillut. Siitä olenkin kuullut tosi paljon hyvää :) mulla on rasvoittuva iho joka hikoaa niin BB:t ei ole se paras vaihtoehto paitsi kesällä..

      Poista
  17. Sain aiemmin, ennen kuin SmartPost vaihtoehtoa olikaan, boxin aina ensimmäisten joukossa. Sitten kun SmartPost tuli vaihtoehdoksi, alkoivat kaikki saamaan boxinsa päivää aiemmin. Muutama viime boxi on nyt tullut itsellenikin SmartPostiin ja vaihdoin sen nyt takaisin maxikirjeeseen. Sain SmartPostiin edelleen päivää myöhemmin kuin muut ja sen lisäksi vasta iltapäivällä/alkuillasta. Mielummin otan sen puolilta päivin kotiini postilaatikkoon.

    Kyllä minun mielestä BB-voidetta kannattaisi edes kokeilla. Tokihan avaamaton olisi kivempi antaa eteenpäin, mutta eiköhän joku avatunkin kuitenkin kelpuuta. Siinähän se sitten selviää onko hyvä vai ei. Ja mikset laittaisi sitä meikkivoiteen alle? Itse ainakin tänään kokeilin niin ja ei se nyt mielestäni pöllömpi ollut niin. Ajattelin, että huomenna voisin testailla laittaa tätä BB-voidetta ja sitä viime kuun boxin meikkivoidetta päälle. Kumpikaan kun ei yksinään riitä, mutta jos vaikka yhdessä olisi tarpeeksi peittävä.

    Itse sain onneksi kasvonaamion, enkä liukkaria. Mutta liukkarille sellainen käyttövinkki, että jos ei muuta keksi, niin sehän toimii hyvin kuivakuppaukseen. Tosin jos ei omista kuppeja valmiiksi, niin ne joutuu toki ostamaan.

    -Marja-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ehkä uskalla vaihtaa Smartiin. Varmempi se on saada kotiin, eipähän tarvitse ajella hakemaan boxia.
      Minä en usko että tuo BB toimii minun rasvaisella ihollani. Ja en jaksa säätää aamuisin että ensin kosteusvoide, sitten BB ja sitten meikkivoide ja vielä puuterit :) minä kaipaan helppoa ja nopeaa. Tykkään nykyään meikkivoiteista. Kesällä kyllä käytin BB:tä enemmän kun silloin en halua hikistä meikkipohjaa kutittamaan naamaa.
      Jos kokeilet niin kerrohan toimiko! Ihan mielenkiinnosta. Kyllä minä annan kokeiltua kosmetiikkaa kavereille mutta lahjana avaamatonta. Mulla on se Lumenen Blur meikkipuuteri ostoslistalla ja monta muuta avattua/odottavaa niin en oikeastaan halua avata BB:tä senkään takia että ei mene sitten hukkaan :)

      Poista
  18. Mun livbox tulee sinne pakettiautomaattiin. Heti kun vaihdoin toimituksen sinne, niin sain boksin nopeammin käsiini. Luin näitä kommentteja täällä ja tuli mieleen, että mitä enemmän ostaa itse kosmetiikkaa, niin sitä vähemmän LivBox miellyttää. Mä ostan vain tarpeelliset tuotteet ja muuten olen aika arka ostamaan, joten LivBoxista on tullut paljon hauskoja tuotteita. Tietty myös paljon huteja. Mä en odota LivBoxilta kovin ihmeellisiä, niin en myöskään pety =) Vähän kyllä pelottaa, että onko toi BB-voide todella keltainen, kun täällä on niin sanottu. Ajattelin avata sen vasta keväämmällä, koska mulla on se edellinen voideputkilokin vielä avaamatta. Mulla on kuiva iho ja yleensä tykkään BB-voiteista. Ja todellakin olisin ottanut sen Herbinan naamion mieluummin kun liukkarin. Mikähän täppä mun kauneusprofiilissa ohjasi tähän valintaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliko se nyt iän mukaan että vanhat sai liukkarin ja nuoret naamion. Mutta etkös sinäkin ole minua paljon nuorempi? BB-voide on muuten parempi kuivalle iholle joten toivottavasti tykkäät siitä :)
      Minä saan blogin kautta kosmetiikkaa ja ostan vähän itsekin. En mitenkään paljon verrattuna muihin hörhöihin :) en minäkään odota ihmeellistä mutta en halua myöskään markettikamaa koko ajan. Minä haluan käyttiksiä, välillä jotain uutuustuotetta ja joskus taas sellaista mistä innostuu ja mitä ei niin helposti tule itse ostaneeksi.

      Poista
    2. Köh, kyllä mä olen ihan siellä kolmenkympin paremmalla puolella jo. Olen vain aika uusi näissä blogihommeleissa ;)

      Poista
    3. Ahaa no sinä näytät kyllä tosi paljon nuoremmalta! Ollaan siis samanikäisiä mutta luulin sinua max. 25 -vuotiaaksi :) ota kohteliaisuutena ;)

      Poista
  19. Peittävämpiä meikkivoiteita minäkin kaipaisin! Viime aikoina tuntuu, että Lumenelta on tullut monta kevyttä meikkivoidetta, mutta minä ainakin haluan kunnolla peittävyyttä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se uusi Blur meikkipuuteri on varmasti peittävä. Mulla on se ostoslistalla. Blur meikkivoide on myös peittävä, mattapintainen ja ihan älyttömän hyvä, oletko kokeillut?

      Poista
  20. Miulle tuli noutoviesti eilen Smartista, tosin saan paketit nykyään vasta siinä toisessa syklissä eli kun muut sai viestit jo keskiviikkona, niin miulla oli silloin vasta Liedossa tulossa. En tiedä vaihteleeko ne jotenkin noita syklejä, kun ennen sain aiemmin.


    Mie päätin, kun joulukuussa tulee viimeinen boxi, niin LivBox jää minun osaltani siihen :) Pisteillä ehkä saan yhden boxin tilattua, mutta en osta ja hyvä syy välttyä houkutukselta, kun hinta nouseekin sitten kolmella eurolla :D Rupean tutkimaan muita boxeja joita yllättävän paljon tänne Suomeen saa (kaikki tosin ei ole kosmea).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne vaihtelevat, minä sain ennen välillä ekassa syklissä mutta nyt koko ajan viimeisessä. Ai hinta nousee? No sitten sisällön pitäisi parantua, eikö vain? :)

      Poista
  21. Lumenen bb-voide oli muistaakseni keväällä (??) boksissa jo kertaalleen, mulla on meinaan niitä yks avattuna ja nyt tuli toinen. Kesällä se oli tosiaan hyvä, mutta ei tuu jotenki nyt käytettyä... Suosikit boksin sisällöstä oli se hiusöljy (olis tosin saanu mulle olla isompi koko), Herbinan naamio ja silmämeikinpoistaja (tosin nyt vähän mutu-tuntumalla ku ei oo vielä testattu) ja Calvin Kleinin hajuvesi.

    Mulla oli taas vaan kolmen boksin tilaus just siitä syystä, että halusin syyskuun boksin ;) mut em kumminkaan uskalla ottaa jatkuvaa tialusta kun laatu on tosi vaihteleva...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tammikuussa oli Rimmelin BB-voide ja keväällä/kesällä Lumenen BB-voide vartalolle. Vai onko se ollut vaihtehtoinen tuote, minä en nimittäin ole saanut Lumenen kasvojen BB-voidetta kertaakaan. Laatu näköjään vaihtelee, välillä on pelkkiä markettiboxeja. Olis edes meikkejä!!

      Poista
  22. Mulle boxi rantautui vasta tänään postilaatikkoon.. Oon kans miettiny et pitäskö vaihtaa automaattiin, kun muut paketit tulee sinne ainakin nopeesti.. Samoin olin pettynyt tähän boxiin heti kun avasin sen, huulirasva eieieieii taas, hiusöljy taas (tosin hyvä matkakokoinen), kasvonaamio kiva, bb-voide nounou vihaan niitä ja silmämeikinpoistoainetta en voi käyttää ripsienpidennysten kanssa... Hilseshampoo menee miehelle, hajuvesinäyte oli ihan kiva ja lankaimet tarpeellisia, mutta kaipaisin jotain sellaista mitä en itse välttämättä ostaisi! Ei enää mitää hammastahnaa, dödöjä ja huulirasvoja. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dödöjä ei ainakaan kiitos :) minäkin kaipaan juuri sellaista mitä ei itse ostaisi, mikä yllättäisi ja mikä olisi ihan uusi tuote itselle :)

      Poista
  23. Oli joo aika laimee boxi, samat pettymyksen aiheet kun sullakin. Mut liukkaria testasin käsiin ja se imeytyi ihan älyttömän nopeesti ja jätti samettiset kämmenselät. Joten jos ei muuta, ni ehkä käsirasvana menee hätätilanteessa. ;) Tosin kämmenpuolella alko liukastumaan, kun käytin suoristusrautaa, joten vissiin se aktivoituu lämmöstä. :D
    Mulle ei sovi BB- tai CC-voide yksikseen, mut yhdistän niitä kämmenellä, jolloin väristä tulee sopiva, eikä ole liian rasvanen eikä toisaalta myöskään kuivata ihoa.. Käytän L'orealin CC-voidetta ja Garnierin BB-voidetta sekasin. Boxissa tullut Rimmel lensi roskiin, ei sitä voi käyttää kukaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, vähän hauskat liukkaritestailut sulla :D kyllähän niitä voi sekoitella ja käyttää miten tykkää. Mulla CC- ja BB-voiteet on enemmän kesätuotteita, tykkään meikata talvella enemmän kun meikki myös pysyy kasvoilla eikä liukene hikoillessa.

      Poista

Kiitos kommentista <3