tiistai 10. marraskuuta 2015

IsaDora Golden Edition Holiday 2015: Kynsilakat

Sain testiin IsaDoran talvikauden Golden Edition Holiday -kokoelman tuotteita. Ensimmäiset päivät menivät hypistellessä pakkauksia, voivatko olla enää kauniimpia ja jouluisempia? Ihania! Kultaiset pakkaukset tuovat luksuksen tunnetta ja tottahan se on että hienompia meikkejä on kivempi käyttää!

PA240011.ORF

Päätin jakaa kokoelman esittelyä kahteen osaan niin teille ei tule ähkyä. Kynsifriikit voivat keskittyä kynsilakkoihin ja meikkifanit upeisiin meikkipakkauksiin. Esittelen meikit loppuviikosta!

Mutta ne kynsilakat! Kokoelmassa on neljä erilaista kynsilakkaa. Nämä sopivat hyvin pikkujouluihin ja muihin talviajan juhliin. Värit ovat klassisia eivätkä mene pois muodista, näitä voit hyvin käyttää ensi vuonnakin ;) mukana on yksi lakka Holographic -sarjasta, niitähän näimme parin vuoden takaisessa talvikokoelmassa.


PA290004.ORF


PA300035.ORF

872 - Jet Setter
Aiemmin ilmestyneiden Holographic lakkojen lämpimänsävyinen kulta. Glitterit ovat pientä pyöreää ja isompaa neliötä läpikuultavalla pohjalla. Glitteriä voit lakata suoraan kynnelle tai sitten töpöttää vanupuikolla haluamaasi kohtaan. Tässä Jet Setter Dark Trufflesin päällä.


PA310025.ORF

520 - Silver Flakes
Huurteisen hopea foil-pohja jossa hopeita glitterlastuja. Kaksi kerrosta.


PA310003.ORF

521 - Gold Flakes
Kylmä kultainen foil-pohja jossa kultaisia glitterlastuja. Kolme kerrosta.

PA290010.ORF

552 - Dark Truffles
Syvä munakoiso. Kaksi kerrosta. Hyvin levittyvä cremelakka.

Millaisia värejä ja lakkoja sinä suosit loppuvuoden juhlissa? Mitä pidit Golden Edition kokoelman lakoista? 

IsaDora lakat 8,50 e, Holographic lakka 9,20 e. Pullokoko 6 ml. Kokoelma on jo myynnissä.

14 kommenttia:

  1. Noi flakesit näyttää ihan niiltä OPIn epäonnistuneilta lakkakokeiluilta :). Ihanan näköisiä pullossa mutta kynsillä ei toimi sitten millään. Toivottavasti tästä ei ole tulossa mikään trendi! Tryffeli ja Jetsetteri on kauniita Isadoramaisia lakkoja. Tuota holoa pitää käydä kyllä ihastelemassa kaupassa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gold Flakes on näistä parempi, se oli kynsillä ihan kiva :) hopeinen ei jotenkin kimalla niin hienosti. Jetsettef on ❤️ Monikäyttöinen lakka!

      Poista
  2. Noi Flakesit on aika jänniä! Itse lakkaan ympärivuoden millä sattuu. Ei ole erikseen kesä- tai talvilakkoja :-)

    VastaaPoista
  3. Toi hololakka on ihana. ♡
    Ikuinen ikävä on jäänyt Lumenen viimejoulun hiekkapintaiseen hopeaan glitteelakkaan (mikähän oli sävyn nimi..?) Jotenkin tuosta Silver Flakes pullosta tuli se mieleen, mut lopputulos ei näytäkään sit samalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän mitä lakkaa haet mutten muista nimeä. Mulla ei sitä ole. OPI It´s Frosty Outside on samanlainen kuin se Lumenen hakemasi hiekkalakka. Tämä IsaDora ei ole hiekkalakka, tämä on semikiiltävä muttei ns. tekstuurilakka :)

      Poista
  4. Jet Setter on ihana, flakiesit ei vaan sytytä (ainakaan toistaiseksi ennenkuin silmä tottuu)... Dark Truffles näyttää peruskauniilta syyslakalta, voisin käyttää. :) Loppuvuoteen kuuluu tummat sävyt ja glitter, tosin välillä tulee tarve vaaleampiinkin kynsiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleita kynsiä ei ole kyllä tullut tehtyä..mutta ehkä joulun aikaan taas :) Dark Truffles on aina kaunis lakka ❤️

      Poista
  5. Olenkin ootellu, milloin näistä lakoista tulisi hyviä swatcheja kynsillä. Että kiitos. :) Näyttävät kyllä paremmilta pulloissa, joten säästän pennoset muihin menoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) minäkin olisin odottanut kultaisen ja hopean olevan ihan erilaisia. Kultainen näistä on kuitenkin nätimpi :)

      Poista
  6. Huih, nuo foil-lakat glittereillä eivät kyllä näytä erityisen imartelevilta. Joistain tällaisista tykkään, mutta se vaatii sen että pohja on hieman läpikuultavampi että glitterit erottuisi jotenkin eivätkä jäisi vain möykyiksi lakkapintaan. Muista kahdesta kokoelman lakasta tykkään kyllä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kultainen oli ihan nätti mutta en välittänyt niin tuosta hopeasta. Olisivatpa olleet ihan perinteisiä glittereitä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3