sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Ihania tuoksuja Laveralta

Laveran Body & Wellness vartalonhoitotuotteet ovat käymässä läpi uudistusta. Uudet pakkaukset ovat superkauniita ja värikkäitä. Ja mikä mukavinta; tuotteiden koko kasvaa 150 ml:sta 200 ml kokoon. Mutta hinta on laskenut, mikä on aina mukava juttu. 

Olen käyttänyt Laveran tuotteita paljon ja poikkeuksetta tykännyt niistä. Kauniit pakkaukset ovat isossa osassa ostopäätöstä tehdessä, tylsät ja värittömät pakkaukset jäisivät kaupan hyllyyn. Tuoksun pitää olla myös niin hyvä että tuotetta on mukava käyttää.

PA240031.ORF

Exotic luomukookos & luomuvanilja suihkugeeli ja vartalovoide ovat kyllä kauniita! Ihanat värit ja kauniit kuvat. Ja tuoksu...jos vaan tykkäät kookoksesta niin nämä...eihän näitä raaski käyttää tai jos raaskiin niin loppuja on pihisteltävä jotta ihanat pullot jäisivät piristämään kylppäriä ;)
Suihkugeeli ei vaahtoa mutta pesee hyvin. Tuoksu on kyllä ihana eikä yhtään keinotekoinen. Iholle jää voittavana kookoksen tuoksu, ilman että käyttäisit vartalovoidetta. Mutta jos haluat tuoksua kookokselta ja vaniljalta niin tämä nopeasti imeytyvä vartalovoide viimeistelee itsensä hemmotteluhetken. Iso tuubi on todella riittoisa koska voidetta riitti pienikin määrä. Koostumus on kyllä sopivan kevyt mutta kosteuttava. 


PA240034.ORF

Vihreätä teetä, vihreitä kahvipapuja, rosmariinia ja rypälettä sisältävä silottava vartalonkuorinta poistaa kuolleita ihosoluja, tasoittaa ihoa ja tekee siitä pehmeän. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Tämä ihoa kiinteyttävä sarja on uutuus vartalonhoitotuotteisiin. Tuoksu on todella raikas ja vihreän tuoksuinen.
Tuotteessa ei ole käytetty mikromuovihelmiä vaan jojobavahahelmiä jotka ovat hellävaraisen tuntuisia. Tuotteen silottavaa ominaisuutta ei heti huomaa, ehkä se taikoisi ihostani vähän paremman näköisen pidemmän aikaa käytettynä? Mutta käyttötuntuma on miellyttävän hellävarainen ja erittäin virkistävä! Hyvää se kuoriminen tekee, etenkin kun sitä viitsii tehdä säännöllisesti.


PA240038.ORF

En ole kokeillut ennen Laveran dödöjä joten valitsin testiin Laveran appelsiinin tuoksuinen deodorantin. Alumiinisuolat on tarkoituksella jätetty pois kaikista Laveran deodoranteista. Sen sijaan niiden teho perustuu epämiellyttäviä hajuja aiheuttavien bakteerien ehkäisyyn.
Luomukasviuutteita sisältävät miedot ja tehokkaat deodorantit antavat 24h luotettavan suojan tuoksuja vastaan ilman lisättyä alkoholia.

Laveralla on kuusi erilaista deodoranttia, minun luomuappelsiinin & luomutyrnin tuoksuinen deodoranttini elvyttää ihoa ja aisteja sekä lievittää ihon ärsytystä ja tulehduksia. Ai vitsit mikä ihana ja raikas appelsiinin tuoksu tässä on!
Appelsiinidödö on parempi päiviin kun ei tarvitse juosta hiki päässä töissä eikä miettiä pettääkö dödö. Suoranainen hiki ei haissut tämän kanssa mutta hieman epävarma olo oli kainaloiden kastuttua. Käytänkin tätä lähinnä kotipäivinä tai silloin kun ei tarvitse stressata. Silloin tämä pitää kiitettävän hyvin, ei tahri vaatteita eikä hiki haise.

Laveran tuotteita voit ostaa Biodellystä ( mainoslinkki ). Biodellyn sivulla näet uudistuneita pakkauksia. Muutenkin hyvä Lavera valikoima, hankitko Laveraa pukinkonttiin? Annan tässä samalla lahjavinkkejä kun itse olen jo puolet joululahjoista hankkinut ja onpa joukossa Laveraa!
Kaikki Laveran jälleenmyyjät löydät tästä. Lavera on NaTrue sertifioitua ja vegaanista luonnonkosmetiikkaa. Sarjalta löydät ihon- ja vartalonhoitotuotteita sekä meikkejä. 

Oletko jo tutustunut uudistuneisiin Laveran tuotteisiin?

18 kommenttia:

  1. Oi ihana Lavera! :) En ole vielä tutustunut uutuuksiin, mutta nyt menee kokeiluun ihan ehdottomasti. Kookosfaninina kiinnostaa erityisesti nuo ensimmäiset tuotteet. Ja kauniit putelit tosiaan, hyvä Lavera!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäät ihan varmasti jos pidät kookoksesta :) Biodellyssä on tosi hyvin noita uutuuksia, kieltämättä pakkausdesign on erityisen onnistunut.

      Poista
  2. Laitoin itselleni juuri eilen tilaukseen tuon kuorintavoiteen sekä deon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Deodorantti on hyvä, kyllä se pitää jos ei fyysisesti ahkeroi esim. töissä :) mulla oli sitä eilen ja tänään, kertaakaan pettämättä.

      Poista
  3. Multa löytyy toi kuorinta ja nuo vartalonpesu/vartalovoide kiinnostaa jo tuon tuoksun vuoksi =)

    VastaaPoista
  4. Kookosta lienee pakko testata, koska se vaan on parasta maailmassa <3. Jostain syystä teen aina nettikauppoihin haun sanalla kookos ja tilaan melkein kaiken missä on kookostuoksua :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä pidän kookoksen tuoksusta mutta en kookoksen mausta. Vanilja on vielä parempaa, kaikissa muodoissa ;)

      Poista
  5. Laverat on kyllä ihania :) Aion ehdottomasti ostaa tota kookosvartalovoidetta kun näen sitä, tykkään ihan superpaljon noiden koostumuksesta eikä tuoksu voi olla kuin hyvä..! Myös tuo appelsiini-tuoksu on yksi suosikkejani, pitääkin ehkä ostaa tuo dödö..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos appelsiinin tuoksusta tykkää niin tämä dödö ❤️ Ihana käyttää, raikkaan tuoksuinen :)

      Poista
  6. Deodorantti näyttää herkulliselta. Pitäisi varmaan ostaa se testiin, koska haluaisin tutustua luonnollisiin dödöihin :)

    VastaaPoista
  7. Voi että, blogeissa on nykyisin niin paljon juttua Laverasta, että täytyy kait näitä itsekin joskus koettaa. :) Muutenkin luonnonkosmetiikka ja esim. Lush ovat alkaneet kiinnostaa enemmän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun pääsisi Lushille, ostaisin kyllä pari juttua. Lemony Flutter on huipputuote!

      Poista
  8. Eilen pohdin uuden vartalovoiteen ostoa ja tässähän se nyt olis. Kookosta vielä, niin lempparia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sattuipa sopivasti, näissä on niin ihana koostumuskin ❤️

      Poista
  9. Tuo kookos on ihana! Hullaantumista ilmassa täälläkin. Laveran tuoksut on ihan oma maailmansa <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3