torstai 19. marraskuuta 2015

Estelle & Thild - hoivaa kuivalle talvi-ihollesi

Estelle & Thild on ollut jo vuosia yksi lempparisarjoistani. Iholla ihanan tuntuiset ihonhoitotuotteet, ok hinta ja kivat uusiutuvat pakkaukset joissa on todella kaunis ulkoasu. Lisäksi olen löytänyt sarjalta monta hyvää tuotetta joten kokonaiskuva on tosi positiivinen. Sarja jaksaa kiinnostaa koko ajan ja kokeilen mielelläni näitä uutuuksia joita sain blogin kautta. 


PA080143.ORF


PA080147.ORF

Iho kuivaa talven tullessa. Minäkin joudun kaivamaan esille vartalorasvat jotka saavat levätä kesällä. Vartaloni iho ei niin kuivu mutta talven tullen otan käyttöön rasvat päästä varpaisiin. Ja onhan se kiva hemmotella itseään kauniilla pakkauksilla ja ihanan tuoksuisilla tuotteilla. Jokainen nainen nauttii pienestä ylellisestä hetkestä. Ja mikäpä voisi olla ihanampi joululuahjaidea; kauniit kosmetiikkapakkaukset. Jokainen rasvaa vartaloaan joskus. Luomulaatuisia tuotteita voivat käyttää kaikki ja uudet sarjat kiinnostavat naisihmisiä.

Estelle & Thild Sparkling Citrus Bloom -sarjasta sain Body Butterin ja Body Oilin. 

Vartalovoi on todella kermaista ja ihanaa! Tykkään todella paljon sitruunan tuoksusta ja mausta. En tietenkään syö vartalovoita mutta pidän sitruunateestä.  
Vartalovoi on yleensä paksua ja täyteläistä mutta tämä on yllättävästi vähän kevyempää ja notkeampaa. Ja hyvä niin! Käytän kyllä vartavoiteita mutten ole suurkuluttaja. Näin iso 200 ml kokoinen purkki kestää ikuisuuden. Estelle & Thild Body Butter sisältää ravitsevia kasviöljyjä kuten karite- ja illipe-puun voita sekä jojoba- että manteliöljyä. Energisoiva ja raikas sitruksinen tuoksu on yhdistelmä sitruunaa, limeä, minttua ja appelsiininkukkaa.
Tuote on vegaaninen, sopii kaikille ihotyypeille mutta erityisen hyvä kuivalle iholle. Hinta n. 21 e. 

Sparkling Citrus Bloom Body Oil on ravitseva sekoitus kasviöljyjä. Tekee ihosta silkkisen pehmeän ja imeytyy kiitettävän nopeasti. Koostumus on kuin kuivaöljyä eikä sellaista sotkevan juoksevaa joka imeytyy ikuisuuden. Sitruksinen tuoksu täydentää hyvin Body butteria. Citrus vartaloöljyn hinta n. 20 e. 


PA080153.ORF

PA080150.ORF

BioCleanse sarjasta sain Radiance Micro Polish kuorinnan kasvoille. Tämä hehkuva kasvojen kuorinta-aine sisältää pikkuruisia mikrokiteitä. Hellävaraiset mikrokiteet kiihdyttävät ihon mikroverenkeirtoa ja tuloksena on säteilevä iho. Kuorinnan tehoaineena mustaseljankukka joka ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa tuoden samalla esiin silotetun ja täydellisesti ravitun ihon.
Olen käyttänyt aiemmin Estelle & Thildin kasvojen kuorintoja ja poikkeuksetta tykännyt. Ovat hyvin hellävaraisia kuten tämäkin. Tässä ei ole kovin voimakasta tuoksua ja se on neutraalin tuntuinen kasvoilla. Kuorii kuitenkin todella hyvin ja kun ihoa kuorii säännöllisesti niin onhan se tasaisempi ja terveemmän näköinen. Kuorinta sopii kaikille ihotyypeille ja sen hinta on n. 24 e.

PA080149.ORF

Estelle & Thild tuotteita voit ostaa Joliesta, Sokoksista tai Kicks myymälöistä :)

Mikä on Estelle & Thild suosikkisi? Rakastatko sinäkin sitruunan tuoksua vai miellyttääkö joku muu Estelle & Thildin tuoksu enemmän? Muita tuoksuvaihtoehtoja vartalonhoituotteissa ovat vanilja, lilja tai ruusu.

14 kommenttia:

  1. Hihhii... vai et syö vartalovoita : D
    Kuulostaa ihanilta tuotteilta <3

    VastaaPoista
  2. Olen peräti yhden näytteen verran kokeillut tuotteita ja siitä kyllä ainakin tykkäsin! Pitäisi yrittää joskus katsoa jotain kivaa sieltä itselle kokeiltavaksi :) (vartalovoi kuullostaisi herkulliselta, mutta vartalovoiteita minulla on niin hirmuinen määrä, että olen yrittänyt kovasti määrätä itseni ostoslakkoon niiden suhteen :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tykännyt Estelle & Thildin kasvoputsareista ja joskus käytin niitä rasvoja, silloin kun Kicks vielä oli :)

      Poista
  3. Olen jo niin kauan halunnut tutustua Estelle & Thildiin paremmin, mutta aina se on vain jäänyt. Nämäkin tuotteet vaikuttaa ihanilta! Varsinkin tuon öljyn voisin napata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tutustua :) onkohan esim. Kicksissä mitään E&T tarjouksia joulun alla?

      Poista
  4. Estelle & Thildilla on varmaan yhdet kauneummista pakkauksista mitä tiedän. <3 Mä olen käyttänyt sarjan käsivoidetta ja vartalovoidetta ja olen kyllä tykännyt.

    VastaaPoista
  5. Kivoja tuotteita ja itsellä ei kokemusta kyseiseltä merkiltä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos satut törmäämään niin suosittelen tutustumaan :) tuoksut on ihania mutta Estellellä on myös vähemmän tuoksuvia vaihtoehtoja ;)

      Poista
  6. En ole tätä merkkiä kokeillut, mutta kaikki sitrustuoksut ovat mun suosikkeja. Vartaloivoita kuluu talvella, koska olen ahkera rasvaaja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvella tulee käytettyä enemmän vartalotuotteita, kesällä vaan silloin tällöin :)

      Poista
  7. Aivan syötävän ihanat pakkaukset! <3 Rakastan luononkosmetiikkaa, ja paljon sitä olen käyttänytkin, mutta tämä tuotesarja on vielä kokonaan kokeilematta. Vaikuttaa kyllä testaamisen arvoiselta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin suosittelen kokeilemaan! Minulle Estelle & Thild oli enimmäisiä luonnonkosmetiikkasarjoja ja silloin ihastuin puhdistustuotteiden raikkauteen ja siihen miten ihoni niistä nautti. Suosittelen kasvoputsareita ja vartalotuotteita, ne on tutustumisen arvoisia :)

      Poista

Kiitos kommentista <3