sunnuntai 22. marraskuuta 2015

ABC: M niinkuin Maximillian Strasse Her

Kylläpäs olen nyt ahkera ABC haasteen kanssa! Ehkä siksi että vuorossa on M-lakka joka on Maximillian Strasse Her ja yksi lempiharmaistani.


PB120029.ORF

Tämä Essie-ihanuus on todella laadukas ja kaunis harmaa. Ehkä hieman siniseen taittava, ei ihan puhdas. Vaalea harmaa, peittää parilla kerroksella. Keskisormeen niittejä ja nimettömään Born Pretty Storen decalit joiden alla on valkea lakka. Decalit esittelin tässä, pakkauksessa on siis kaksia erilaisia. Ovat aika huonolaatuisia, repeävät helposti ja päällyslakka turmelee näitä. En varmaan osta toiste :) on mulla näitä vielä toinenkin pakkaus ja pitää nekin testailla. Kuviot on ainakin ihan hyvännäköisiä, sen takia nämä ostinkin.


PB120027.ORF

Nämä olivat tälläiset arkikynnet mutta pidin näistä siltikin. Jos lakka itsessään on todella kaunis niin sitä jaksaa katsella. Onko siellä muista Maximillian-faneja? Harmaa on ainakin ihan loistava lakka tähän harmaaseen vuodenaikaan :) jos ei muuten piristy niin ainakin sillä että saa käyttää lempparilakkoja.

14 kommenttia:

  1. Löytyy maxi tästäkin osoitteesta :). Harmaa-fanille ihan pakollinen! Vielä kun muistaisi joskus lakatakin näillä. Meillä muuten pilkottaa jotain valkoista sälekaihdinten välistä :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun on lunta mutta kyllä kiroilin käsi kipeenä lumia kolatessa :D mutta kyllä tämä voittaa harmauden, ihanaa kun sinnekin on tullut lunta <3

      Poista
  2. Tuo lakka on kyllä niin erikoisen kaunis. <3

    VastaaPoista
  3. Tuo on omalla kohdallakin yksi lempilakoista - pitäisiköhän tänään tuolla taas pitkästä aikaa lakata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopii ainakin vioden aikaan :) vaikka harmaus muuttui valkoiseen ❤️

      Poista
  4. Todella tyylikkäät kynnet mielestäni. On kyllä kaunis sävy.

    VastaaPoista
  5. Mulla on mennyt tällanen kaunotar aivan ohi! Nätti, simppeli lakkaus, tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tämä on niin ihana lakka ettei kannata missata ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3