keskiviikko 18. marraskuuta 2015

A England To Emily Bronte - Heathcliff

A Englandin uusin kokoelma on nimeltään To Emily Bronte. Emily Bronte oli englantilainen kirjailija ja runoilija. Hänen kuuluisin teoksensa Humiseva harju saattaa ainakin nimenä olla monille tuttu.
Lakkoja saa nyt suomesta ja minä sain valita kokoelmasta pari lakkaa teille esiteltäväksi :) yksi lakka minulla oli himotuslistalla ja ostin sen sitten vielä niin en jää ainakaan ilman :D Myös Heavenly Quotes kokoelmaan tuli muutama sävy lisää, minulla on niistä turkoosi Whispering Waves.


PB170037.ORF

A England lakoissa on hirmu kauniit värit ja kovin ihastuttava lopputulos. Lakat ovat poikkeuksetta todella laadukkaita ja niitä käyttää mielellään. Yksi lempparimerkkejäni ja on tässä vuosien mittaan tullut jokunen A Enkku haalittua :) minä rakastan lakkojen kimmellystä joka on uniikkia ja niin kaunista. Oikeastaan jokaisessa A England kokoelmassa on aina jotain mitä haluan ja luulen että tässä kokoelmassa on myös jotain vähän kaikille.

Minun omat lakkani Emily Bronte kokoelmasta ovat glittermusta Heathcliff ja hätkähdyttävän upea sähkönsininen Spirit Of The Moors. Mutta luulen että ylivaalea harmaanlila eli Cathy on ehkä eniten myyvä lakka kokoelmasta. Syvänpunainen Let Me In on ihana vaikka jouluun tai joululahjaksi. Let Me In tuo myös mieleen OPI DS Extravagancen eli jos se jäi hankkimatta niin...Eikä unohdeta Wuthering Heightsiä, ihana harmaa jossa on kaunis vivahde. Upeita lakkoja jokainen!

PB170053.ORF

Esittelen tänään Heathcliff lakan. Tässä on musta puolipeittävä pohja. Luulen että tätä saa laittaa 2-3 kerrosta jotta se peittää kunnolla. Minä laitoin mustan lakan tämän alle ja Heathcliffiä yhden kerroksen. Lakassa on hopeista, punaista ja sinistä glitteriä. Tuntuu kuivuvan tosi nopeasti ja levittyy hyvin. Päällyslakkana kannattaa käyttää geelimäistä tai hyvin peittävää esim. HK Girl.
Pakko myöntää että kun valitsin minkä lakan haluaisin esiteltäväksi, epäröin Heathcliffin kohdalla. Kaikki muut lakat olivat varmoja valintoja, mutta sellaisia että minulta jo löytyy tai sellaisia että tuleeko sitten käytettyä jatkossa. Heatchliff näytti swatcheissa vähemmän mairittelevalta ja joissakin jopa rumalta glitterlakalta. Mutta ajattelin että minä kun tykkään mustista glitterlakoista ja lakoista joissa on spesiaalia, Heatchcliff saattaa olla mun lakka. Eihän kaikki swatch-kuvat ole aina totuudenmukaisia. Jotkut liian photoshopattuja ja kaunisteltua, lakka saattaa olla sitten livenä pettymys. Joissakin kuvissa saattaa olla ruma tai rumien kynsien takia näyttää luotaantyöntävältä mutta livenä se saattaa ollakin odotettua ihanampi.


PB170010.ORF


PB170071.ORF

Onneksi Heathcliff oli odotuksia ihanampi! Ensin kun lakkasin, oli selvää että se kaipaa jotain koristelua. Heti tuli mieleen tähtitaivas ja galaksit. Etsin tähtikuvioista laattaa ja löysin BCN-033 laatan jonka valikoin joskus tähtikuvion takia. Leimauksessa käytin Color Club On The Rocks lakkaa joka on täydellinen kromihopea leimauslakka. Noin voimakas glitter vaatii voimakkaasti peittävän leimauslakan eikä mitään hiirulaista.
Taas kerran kiittelin mielessäni Messy Mansionin mattoa. On kätevää kun se on pöydällä ja kaikki sen päällä. Ei mene pöytä sotkuun. Mulla on oikea työskentelypiste Messy Mansionin maton ympärillä. Leimauslaatta ei liiku vaan pysyy paikallaan matolla, Clear Jelly Stamper puhdistuu pöytään teipatussa pakkausteipin palassa ja  kaikki päällyslakat yms. on käden ulottuvilla.

PB180008.ORF

PB170004.ORF


PB170088.ORF

Voi vitsit tytöt että minä tykkään näistä kynsistä! Heathcliff heräsi ihan eloon ja täyteen kukoistukseen kun se sai vähän koreutta päälleen. Aloin heti nähdä mielessäni myös pinkkiä, pinkit koristelut olisivat myös olleet jännät!

Emily Bronte kokoelma, tuleeko hankittua mitään vai eikö yksikään lakka iske?

A England To Emily Bronte kokoelma / CesarsShop
Clear Jelly Stamper / CesarsShop, saatu
Messy Mansion matto / CesarsShop, saatu
BCN-033 laatta / CesarsShop, saatu

31 kommenttia:

  1. Whispering Waves on ollut kyllä himotuslistalla siitä asti kun se julkistettiin. :D Ihanat kynnet! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se näyttää makealta kun siinä on vähän pinkkiä seassa, toivottavasti se näkyy hyvin luonnossakin :) kiitos!

      Poista
  2. Mä haluan ehdottomasti harmaan ja sähkönsinisen :). Tää glitter on mullakin ollut sellainen, etten osaa päättää onko se hirmuhieno vai ihan tyhmä. Näissä kuvissa se ainakin on hirmuhieno :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tämä on hirmuhieno, edelleen ihastelen tätä. Hopea välke on tässä voittavana eikä nyt äkkiseltään tulee mitään samista mieleen :) .Pysyykin muuten hyvin vaikka A Englannin lohkeaa mulla päivässä.

      Poista
  3. Oi Wau! Nyt on taas sellaiset kynnet jotka erityisesti miellyttää mun silmää. <3 Todella upeat.
    MM:n matto on kyllä niin hyvä, yks parhaimpia kynsijuttuja mitä tänä vuonna olen hankkinut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tarja <3 MM:n matto on superkätevä. Voi rullata sivuun kun ei tarvitse ja siellä se odottaa seuraavaa käyttöä. Kynsien kanssa askartelevalle must-juttu ;)

      Poista
  4. Minä laitoin juuri tänään tilauksen Cesarille ja nappasin siihen mukaan tämän kokoelman punaisen lakan, Let Me In. Alkoi tehdä mieli jotain joulunpunaista lakkaa ja tuo näytti siltä että sopii joulunaikaan oikein hyvin :) Kauniilta näyttää kyllä muutkin kokoelman sävyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Let Me In on kaunis ja olisin hankkinut sen ellei olisi 3 punaista ennestään A Englannilta :)

      Poista
  5. Kaikki Emily Bronte -lakat oli pakko hankkia ja juurikin kohta tilailen nämä uudet Heavenly Quotes -lakatkin. A Englandia ei vaan voi vastustaa :). Heathcliff näyttää upealta ja chromehopeaiset leimaukset sopii lakan kanssa tosi hienosti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. A Englannilla on kieltämättä upeita lakkoja ja se on merkkinä kiinnostava. Lakoilla on aina joku tarina eivätkä ne ole ihan massatuotantoa :) minustakin chromihopea sopi ihan täydellisesti tähän lakkaukseen leimauslakaksi :)

      Poista
  6. Pah, kirjoitin kommentin ja sit, kun piti painaa "Julkaise", niin jostain käsittämättömästä syystä painoin "Kirjaudu ulos" ja sinne meni viesti bittiavaruuteen.

    Piti vaan sanoa, että ostin tuo Let Me In ja ostaessani luulin tätä paljon punaisemmaksi. Just lakkasin ekan kerran ja ainakin tässä valossa se taittaa violettiin, mikä on mainio asia.

    Lisäksi höpisin siitä, että tämä on minun ensimmäinen A England -lakkani ja olin varsin häkeltynyt tämän laadusta. Yksi kerros on varsin peittävä ja lakan koostumus on mielestäni varsin erilainen kuin muiden lakkojen. Ensimmäiseksi tulee mieleen sanat: "täyteläisen kermainen". Aivan käsittämätön lakka ja tietty tulee mieleen, että oishan näitä voinut aiemminkin ostaa.

    Josko nyt kokeilisin, että osunko "Julkaise" -nappiin... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, minä tiedän miten se turhauttaa...mutta hei, onpa kiva kuulla miten ihastuit merkkiin! Täyteläinen on hyvä sana; väripigmenttiä riittää ja lakkojen kimallus on kaunista. Monissa lakoissa 1-2 kerrosta riittää tosi hyvin. Mun mielestä A Englannin lakat on aina sellaisia ostoksia ettei tarvitse pettyä :) ja niihin jää koukkuun ;)

      Poista
  7. Mustat glitterlakat on kyllä mun heikkous ja pakko lähtä heti tutustumaan näihin A-Englannin uusiin lakkoihin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minunkin, kokoelmani upeimmat lakat ovat glittermustia!

      Poista
  8. Ei voi mitään mutta Kate Bushin Wurthering Hights soi päässä (: Ihan mahottoman upea lakka!

    VastaaPoista
  9. Pakko noita jotain on hommata, sininen himotti heti ja tämä oli toinen. Molemmat jäi vielä mietintään ja onhan se Cathykin kaunis kuin mikä! Nätit koristelut ja lakka on kyllä upeampi kuin luulin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on minustakin upeampi kuin luulin. Ja se sininen ❤️

      Poista
  10. aijai, ihanat nämä ! :) tuo Spirit of the moors houkuttelisi..

    VastaaPoista
  11. IHANAT!<3 Katsoin itsekin tuota lakkaa, mutta päädyin sitten toiseen vaihtoehtoon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minä sinä ostit näistä?

      Poista
    2. Ostin sen punaisen ja vaalean lilan, nyt en muista niiden nimiä juuri. :)

      Poista
  12. Kylläpä nyt tämäkin lakka näyttää siltä, että pitäisi hankkia. Ihanilt anämä A Englandin uutuudet vaikuttavat, vielä en ole sortunut tilaamaan...

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3