perjantai 24. heinäkuuta 2015

Sleek Del Mar Volume 1

Toinen hankkimani Sleekin paletti oli Del Mar Vol 1. Ihastuin paletissa oleviin väriyhdistelmiin ja arvostan matta- ja satiinikoostumusta. Tässä hyvät swatchit Del Marista.


P7110008.ORF

Mun mielestä Rio Rio on kuitenkin monipuolisempi jos hakee tosi värikkäitä. Rion kanssa tuli heti "apua kun tekisi mieli laittaa kaikkea" -olo mutta Del Marin kanssa piti miettiä mikä sopii toisen kanssa. Nättejä värejä tässä on mutta ehkä sellaisiin kahden värin päivämeikkeihin hyviä. Toisaalta sellaisia minä enemmän teen mutta nyt tätä postausta varten halusin vähän meikkileikkeillä.

Ensimmäisessä meikissä persikkaa ja sinistä; On The Rocks ja Poolside.


P7120019.ORF

P7120003.ORF

Toisessa meikissä vaaleanvioletti Paradise, lime Balearic Beat ja petrooli Blue Barlin. Lisäksi Natural Coden Taupe rajauskynää.


P7180001.ORF

P7180003.ORF

Ja vielä kolmas..Lounge Lovers joka näytti hopealta mutta on sellainen beige. Laitoin myös Opening Partyä ja Ambienceä. Nämä värit yllättivät ja ovat vähän erilaisia kuin napissa näyttivät. Positiivisesti tottakai, tykkäsin tästä meikistä aika lailla.


P7190098.ORF

P7190105.ORF

P7190116.ORF

Kaikissa meikeissä ripsissä Yves Rocher Sexy Pulp ja rajaus Lumenen Blueberry eyeliner. Kulmissa Dermosilin kulmakynä ja Make Up Storen kulmapaletti. En muuten osaa enää puuterisesta kulmaväristä luopua kun niiden käytön aloitti. Tulee paljon luonnollisemmat kulmat kuin jos vaan kynällä piirtelee ;)

Kaikki kokeilemani värit ovat pigmenttisiä, hyvin pysyviä eivätkä ne varise. Sleekillä on selkeästi parempaa mattalaatua kuin esim. shimmerlaadut. Tykkään kyllä, paljon värejä edullisella hinnalla. Valittamista en keksi, mukavaa löytää pigmenttisiä mattavärejä halvalla kun ne eivät kalliimmilla merkeillä aina vastaa hintaansa ;) 

Loppuun vielä pieni ilmoitusluontoinen asia :) älkää ihmetelkö jos postausta ei tule huomenna tai ihan joka päivä. Otan välillä vähän rennommin eikä nyt ole ollut niin aikaa tälle bloggaamiselle :) välillä pitää vähän hengähtää, se tekee vaan hyvää. Kivaa viikonloppua ihanat :)


12 kommenttia:

  1. Ihania meikkejä! En osaa edes valita lempparia, molemmat on niin kivoja. Mäkin rakastan Sleekin mattasävyjä niiden laadun takia. Siksi mulla varmaan onkin just ne molemmat mattapaletit :). Kivaa viikonloppua sinnekin kaikenkarvaisille <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kovasti <3 minua himottaa nyt joku ihan kunnon neonmattapaletti, sen yhden sun ihanan meikin takia ;D

      Poista
  2. Jälleen ihania meikkejä :)

    P.s. Saatoin innostua tilaamaan pari Sleekin palettia lisää - ihan niinku noita luomivärejä ei jo valmiiksi tarpeeksi (=liikaa) olisi :D

    VastaaPoista
  3. Hienoja meikkejä :)
    Oon samaa mieltä kulmavärien kanssa. Mulla on Gosh.n kulmaväri paletti käytössä ja kynät ovat tyystin jääneet! Toisaalta Anastasia BH oottelee avaamattomana vielä. Luulen että se tulee viemään sydämen täysin.
    Hyvää viikonloppua sulle myös. Rentoudu. <3 itselläni on edessä muuton loppurutistus, mattojen pesua jne... onneksi lauantaina paistaa aurinko :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) joo ne Anastasiat...varmasti tykkäsini. Mutta en nyt ainakaan vielä ole niin innostunut tilaamaan sokkona netistä. Nyt on tullut aikalailla osteltua kynsilakkoja ja meikit on vähän jääneet..rentoudun kyllä, väsyttää niin paljon että olisin jo valmis yöpuulle. Mukavaa muuttoa, toivotaan että säät suosii :)

      Poista
  4. Oi mä tykkään tosta ekasta ja vikasta tosi paljon! Paletissa on muutama tosi makea sävy, varsinkin korallinen alhaalta toinen vasemmalta ja petrooli oikeassa ylänurkassa. <3

    VastaaPoista
  5. Onpas kivoja yhdistelmiä! :) Sleekin meikit todella on hintaisikseen hyvälaatuisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ehkä vähän tavallisia meikkejä mutta toimivia arkeen. Kyllä, todella hyvälaatuisia hintaan nähden :)

      Poista
  6. En osta Sleekiä , nyt lopeta =D !

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3