keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Pedal Pushers

Tänään teki mieli jotain nopeaa lakkaa ja ehkä pientä koristelua. En mä tosiaan joka päivä ehdi enkä jaksa mitään monimutkaisia koristeluja. Kaipaan myös välillä jotain helppoa ja nopeaa, kuten arkiruoassa. Helppo ja nopea kynsilakka on yleensä Essie, ne kun eivät oikein ikinä petä.

Flowerista kevätkokoelmaa esittelin tässä ja lupasin lakata lakoilla vielä myöhemminkin. Pedal Pushers sopii mainiosti tähän suomen kesään. Harmaata ja synkkää, eikö ;) harmaat lakat on minusta aina niin kauniita vaikka ne tietysti vähän mieltää syksymmälle. Tämä olikin aika jännä poikkeus kevätkokoelmassa mutta ei aina tarvitse mennä niin kaavan mukaan!

P7070018.ORF

Pedal Pushers on harmaa, voi että kun osaisin vähän avata sävyä tarkemmin. Minä näen tässä häivähdyksen sinistä? Voisiko näin olla? Ajaton, kaunis harmaa lakka ja peittää kahdella kerroksella. Ei mitään valitusta laadusta, Essie on. On se kiva että saatiin Essien lakat ihan marketteihin! Hoitotuotteetkin on niin hyviä :)

Nimettömän lakkasin OPI Put A Coat on valkealla, se peittää kahdella kerroksella. Lepardileimat MoYou Back To The 80´s 04 laatasta, lepran täpliä väritin OPI Color Paints lakoilla.

P7070011.ORF

Yksinkertaista, nopeaa mutta näyttävää vähällä vaivalla ;) tykkään!

Essie lakka saatu L´orealilta.

34 kommenttia:


  1. P.s. Essiet taitavat tällä hetkellä olla tarjouksessa niin Anttilassa kuin Sokoksellakin, jos en aivan väärin katsonut. (Anttilassa hintaa oli 11€ ja risat ja Sokoksella vajaan 10€ - tai näin ainakin täällä meidän "kyläpahasessa" :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos infosta :) meille ei tule Anttilan mainoksia niin en pysy tarjouksissa mukana..

      Poista
  2. Nätti lakkaus ja ihana tuo Pedal pushers :) Itse taisin kuvata sävyä hieman savuiseksi, häivähdys juurikin sellaista sinervää/violettia :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat täplät! Ja ihana harmaa lakka! Mä vielä tän kotiutan joku päivä. Olisi vaan niin kiva tietää löytyykö itseltä jo tätä sävyä. Mulle harmaat ja ruskeat on sellaisia, että ne on jotenkin kaikki pakko saada. Mäkin tein eilen täpliä leimaamalla. Piti ensin kokeilla ihan käsin maalaten, mutta meni pupu pöksyyn. Mulla oli kanssa tää laatta esillä mutta sitten vaihdoinkin Pet'lan Shenanigansiin. Upean yksinkertaiset kynnet <3. Miksen mä kykene tällaisiin, yhyy?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) näihin kykenee koska ei ole aikaa muuhun :D jos mulla olisi aikaa niin mopo karkaisi aina käsistä. Harmaat ja ruskeat on täälläkin sydäntä lähellä <3

      Poista
  4. Ihanat. Ja noi värilliset Leopardin täplät <3

    VastaaPoista
  5. On kyllä ihanat! Ite nään Pedal Pusherissa myös sitä sinistä :)

    VastaaPoista
  6. Tuo Essie on kyllä tosi kaunis lakka! Itsekin tulee tartuttua hyvin usein Essien lakkoihin jos haluaa jotain nopeasti, ne toimii kyllä niin hyvin aina. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essien lakat ovat ihania, olen tykännyt niistä harrastuksen alkuajoista asti :)

      Poista
  7. Mä tilasin itselleni joku aika sitten sen Color Paints mini-setin ja just pari päivää sitten "korkkasin" sen. Leimasin kynsiini kasan perhosia - oli siis sellainen kuvio, missä koko kynnelle tulee pieniä, erikokoisia perhosia. Sitten värittelin niitä käyttäen jokaista väriä (paitsi tietty hopeaa) tuosta setistä. Vähänkö nuo paintsit on hauskoja! Kun pääsi itse kokeilemaan, niin paremmin tajusi sen koostumuksenkin, kun ensin sitä ihmetteli, että miten noi eroaa tavallisista värikkäistä lakoista.

    Ja tosiaan, ei näemmä haittaa, vaikka värittelisi vähän sinne päin eli vasemmasta kädestäkin tuli ihan järkevän näköinen, vaikka olen umpivasuri ja tähtäilin kieli keskelllä suuta, jotta sain tökättyä väriä suunnilleen perhoskuvion sisäpuolelle. Äkkiä se kuivuu eli ei tosiaan kannata laittaa purkin kannelle kuin yhtä väriä kerrallaan ja siltikin kantsii toimia kohtuu rivakasti.

    Seuraavaksi voisikin tehdä leopardeja... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ihan totta! Vasta sitten kun itse kokeilee niin huomaa että nämähän on tosi kivoja ja värittely yhtä kivaa kuin silloin lapsena :) on vähän hankala selittää ja koettaa välittää lukijoille sitä millaisia Color paintsit tai vesivärilakat ylipäätään ovat. Niitä pitäisi itse kokeilla...ja jäädä koukkuun ;)
      Minäkin otan vielä varman päälle eli vähän lakkaa kerrassaan ja vaikka aloittelee vanupuikolla jos haluaa töpöttää väriä kuten näihin pilkkuihin. Toki voi myös käyttää dotting toolia ja omaa sivellintä mutta ehkä se OPIn isojen pullojen sivellin on liian iso värittelyihin, minilakoissa varmaan just hyvä :)

      Poista
    2. Kyllä se noissa minilakoissakin on liian suuri mun mielestä. Tai no, ei käynyt edes mielessä, että olisin sillä yrittänyt suoraan väritellä eli sen avulla ainoastaan tökkäsin lakkapisaran semmoisen säilykepurkin kannelle ja otin sit ohuemmalla erillisellä siveltimellä siitä väriä.

      Hmm... Mä ainakin luulisin, että jos sillä paintsin omalla siveltimellä yrittäisi värittää suoraan kynnelle, niin melko todennäköisesti tulisi yhteen kohtaan liikaa väriä. Tosin se voi olla taitolajikin eli osaavampi voi sillä pärjätä - minä en edes yritä. :D

      Poista
    3. Minäkin tökkäsin väriä paperille ja siitä otin vanupuikolla. Ja just tuli mieleen että sotkeeko se leimoja jos tökkää vaikka liikaa. Taitolaji, opetellaan koko ajan ja jaetaan vinkkejä :)

      Poista
  8. Heips!

    Olisin tilannut uuden HK girlin kun se edellinen tosiaan hajosi sinne pussiini, mutta huomasin että kyseistä lakkaa ei enää cesarsshopista saa. Onko sitä sinne tulossa? Epätoivossani käppäilin lähimpään Anttilaan ja ostin sieltä Essien Good to go:n. Onko kokemuksia siitä? Nätit kynnet (eihän sinulta nyt voi muuta odottaakaan)

    Hippuli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HK Girliä ei saa myydä enää :( mutta onneksi Cesarilta löytyy Inm Out The Dooria joka on ihan HK:n veroinen. Sieltä saa myös Essien Good To Gota jota olisin seuraavana suositellut. Kuivattaa hyvin nopsaan, antaa ihanan kiillon, on edullinen Cesarissa ( en muista paljonko kaupassa ) ja tosiaan helposti saatavilla. Se ei käy leimojen päälle, ne se levittää ;)

      Poista
  9. Oi että, todella kaunista! Ihana harmaan sävy, ja tuo nimetön istuu sen kanssa nätisti yhteen :)

    VastaaPoista
  10. Pedal Pushers on niin kauniin värinen harmaa, jossa on tosiaan häivähdys sinistä. Lakkaus on niin ihana että tekis kovasti mieli hankkia tuo lakka omaankin varastoon :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) suosittelen, on ajaton väri ja niin hyvin toimiva koostumus!

      Poista
  11. Nätit! Mulla on monesti ollut mielessä tehdä lepardin pilkkuja, mutten ole vielä kehdannut alkaa sotkemaan =D
    Tässä näkee kivasti noitten Opien käyttö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) enhän minäkään niitä vapaalla kädellä osaa tehdä, turvaudun leimauksiin :D

      Poista
  12. Tämä on niin vaan meikäläisen suosikki! Olen käyttänyt tätä lakkaa todella paljon kevään ja kesän aikana. Se on vaan niin kaunis.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3