maanantai 6. heinäkuuta 2015

Crystalline Nail Veil vs. CTRL - ALT - DEL Latex Berrier

Päätin tehdä teille pienen vertailun eri lateksisuojien välillä koska monille ne ovat ihan uusi juttu. Lateksisuoja on peel-offin tapainen kumimainen liima jota käytetään suojaamassa kynsinauhoja kun tehdään vesimarmorointia, water spotted kynsiä tai liukuvärjäystä.

Color4Nail Crytalline Veil on 8 ml koristelulakan kokoisessa pullossa ja maksaa 10 e postikuluineen tilattuna ulkomailta. Tuotteessa on voimakas, paha tuoksu.

P6140033.ORF

Pienellä siveltimellä tuotetta on helppo levittää kynsinauhojen suojaksi sotkematta. Mutta sivellin on sitten siinä huono että et saa levitettyä isolle alalle kerrallaan. Kuivumisaika on nopeahko. 

P6140029.ORF

Glisten & Glow CTRL - ALT - DEL Latex Berrier on 15 ml kokoisessa normaalissa kynsilakkapullossa. Tuotetta saa tilattua Cesarista 14,80 e hintaan. Tuoksuu melko hyvältä! 

P7030003.ORF

Sivellin on sama tuttu kuin HK Girl Top Coatista mutta vähän jäykempi. Tätä on paljon helpompi levittää tasaiseksi paksuksi kerrokseksi. Kuivuu aika äkkiä. 


P7030005.ORF

P7030011.ORF

On ehkä vähän makuasia kummasta tykkää. Isosta siveltimestä vai pienestä. Itse pidin enemmän Glisten & Glown Latex Berrierista koska iso sivellin. Crystalline lähti myös itsestään pois mutta Latex Berrier pysyi kunnes haluat sen itse irrottaa. Latex Berrier lähtee pois lateksimaisena, venyvänä eikä se mene rikki. Crystalline Veil lähti pois irtonaisina riekaleina mutta ero johtuu varmasti siveltimestä = Crystallinea sai pienelle alueelle kerrallaan. Pidän myös Latex Berrieriä kauniimpana, kriteeri se on sekin ;)

Ps. Tälläisen water spotted manin tein :)

P6140043.ORF

^Käytin Essien Bond With Whomever lakkaa, water spottedissa Korresin Purple Sea Anymonea ja OPI LAMBia :) Muumi Selvityssuihketta kannattaa kokeilla, sillä tulee tuollaiset nätit pikku repeilyt eikä siitä tule niin sitä hiuskiinteen tuoksua ja sotkua :)

Oletteko kokeilleet lateksisuojia, minkä olette havainneet parhaaksi?

34 kommenttia:

  1. En omista vielä lateksi suojaa, mutta kiitos tämän arvostelun taidan hankkia GG:n :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on käytössä El Corazonin lateksisuoja, joka maksaa 6-7 euroa. Sitä saa myös lateksittomana nykyään. En ole kokeillut tätä GG:tä mutta varmaan aika samanlaiset ovat. Ainakin tuo El Corazon lähtee kanssa pois yhtenä venyvänä palana, eikä sitä tarvitse nyppiä tuntia sormesta :). Pinkki väri olis kyllä plussaa! Värillä on väliä <3. Mielettömät nuo waterspotted-kynnet. Mä ehkä tykkään tästä tekniikasta jopa enemmän kuin marmoroinnista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, kuulostaa hyvältä :) minäkin tykkään enemmän water spottedista, marmoroinnissa menee niin hermot kun se on niin hankalaa :D tästä lähtien marmoroin aina vaan yhden tai kaksi kynttä ;)

      Poista
  3. Mää oon täysin vielä mennyt teippien ja Isadoran peel-offilla. Tuon pinkin GG:n varmaan hankin, jos ja kun lateksiin siirryn.
    Noi waterspotted-kynnet on todella hienot! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kovasti :) kyllä minäkin käytän isommilla aloilla teippiä, en halua että lateksipulloni kuluu äkkiä pois :D

      Poista
  4. Ei ole kokemusta,mutta tilasin jonkun hiljattain ebaystä

    VastaaPoista
  5. Tilasin juuri hypnoticista sen El Corazonin version. Oon käyttänyt ihan tavallista nestemäistä lateksia pilailupuodista mutta ajattelin testata kun nyt tehtiin tilausta eikä ollut kovin kallista. En kyllä jaksa kovin usein marmoroida koska hermot :D mutta jos liukuväreihin sun muihin tulisi käytettyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liukuvärissä, mustalla leimatessa tai water spottedissa aion itse käyttää. Marmorointia ei tosiaan viitsi harrastaa usein ;)

      Poista
  6. Apua! Olen ihan tyhmä ihminen, mutta mikä ihme on water spotted tekniikka? :D

    Ostin tuossa yhtenä päivänä sen HK Girl top coatin (suositukset löysin täältä) ja hyvin toimi. Kunnes päätin ottaa sen pikku pussissa mökille mukaan lakatakseni kynnet. Pullon "kaula" oli lähtenyt kokonaan irti ja lakka oli levinnyt pussiin ja sotkenut sen totaalisesti. Onko sulla käynyt näin minkään lakan kanssa, ja jos on, millä olet yrittänyt poistaa sitä?
    Hienot kynnet ja terkkuja Hipulle!
    T. Hippuli
    P.S mitä cremevalkoista käytät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et ole ollenkaan tyhmä :) tässä tutorial water spottediin, näet mistä on kyse :)

      http://charmingnails.blogspot.fi/2015/06/water-spotted-nail-art-tutorial.html

      Voi ei...on mulle käynyt mutta taisi kaikki lentää roskiin...yritän välttää etten kierrä pulloa kiinni liian tiukkaan kun sitten just pelottaa että kaula katkeaa. Tai mistä sitä tietää onko viallinen pullo mutta joidenkin muiden lakkojen kanssa mulle on joskus käynyt noin :/
      Mulla on tosi monta cremevalkoista nyt käytössä...halpa ja monien tykkäämä on Gina Tricotin White. Itse tykkään OPI Put A Coat Onista tai Alpine Snowsta koska ne peittävät kahdella kerroksella. Essie Blanc on myös tosi hyvä :)

      Hippu kiittää Hippulia :))

      Poista
  7. Oi miten kauniit nuo water spotted -kynnet on! :3

    VastaaPoista
  8. Latex Berrie on mulla mutta en oo vielä kerinnyt testailemaan sitä kunolla. Ei onneks tuoksu pahalle :) water spotted- lakkaus on <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) onneksi tuo tuoksuu ihan hyvältä niin on kivempi käyttää :)

      Poista
  9. Mulla ei ole mitään lateksisuojaa vielä, mutta tuota Glisten & Glow:n versiota olen ajatellut testata :) Onpa kaunis lakkaus! ♥

    VastaaPoista
  10. Born Pretty Storelta otin testiin jonkun vastaanvanlaisen lateksi/peel off mömmön. Kuivumisaika on melko pitkä jos haluaa ihan läpikuivaksi ja tuote irtoaa riekaleina.. mutta ainakaan ei tarvitse siistiä kynsinauhoja ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kyllä sanoa että Glisten & Glow on sata kertaa parempaa :) suosittelen testaamaan ;)

      Poista
  11. Multa löytyy myös tuo GG ja pakko sanoa, ettei kyllä oo tarvetta ees muita kokeillakaan, sen verran hyväks sen totesin. :)

    Ihan hurjan nätit kynnet oot tehny!

    VastaaPoista
  12. Kokeilin muuten water spottedia tuossa pari viikkoa sitten ja se meni ihan totaalisesti, suoraan sanottuna, päin helvettiä :D En tiiä mikä mätti, vesi oli oikean lämpöistä, käytin muumisuihketta, mut silti sain vaan epämääräistä klimppiä aikaiseksi :D Ehkä suihkutin väärällä etäisyydellä tai jotain.
    Oon harkinnu kynsilateksin hankkimista, mut se on jäänyt vähän vaiheeseen ku en tee sottaavia maneja kauheen usein :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikea etäisyys on tärkeä, se joku kymmenisen senttiä niin muumisuihkeella tulee just tälläisiä nättejä kuvioita. Toivottavasti jaksat yrittää toisenkin kerran kun kivoja kynsiä sillä saa aikaa :)

      Poista
    2. Aaaa, sehän siinä sit mätti, suihkutin liian läheltä. Kiitos vinkistä ^_^ Voiskin tällä viikolla taas yrittää, mun mielestä water spottedilla saa niin nättejä maneja aikaiseksi. Kuhan vaan saa tekniikan onnistumaan :D

      Poista
    3. Harjoittelua se vaatii mutta onnistumisen tunne on sitten mahtava ja kynsistä jaksaa nauttia :) tsemppiä hommaan!

      Poista
  13. Pitää tuommoinen GG hankkia , näyttääkin hyvälle suojalle. Ihana lakkaus , pitää itsekin taas spottaillla , taidan ostaa pienen lakkapullon jotta saan tasaisemman jäljen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilehan ja laita kuvia. Ne viimekertaset oli tos hienot :))

      Poista
  14. Iihanat kynnet! <3 Tuo lateksimössö on kyllä viisas keksintö, vaan melko kallista mun makuun. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) on näissäkin varmasti halpoja vaihtoehtoja mutta toimivatko hyvin, se on eri asia :)

      Poista
  15. Onpa upeat water spotted -kynnet! Mulla onkin jo toi niiskuneidin selvityssuihke ostoslistalla, kun Malle kehui sitä aiemmin. Mulla on kaapissa minimanimoon mess no more -lateksisuojaa, mutta en tykkää siitä. Siinä on sellainen ärsyttävä ominaisuus että jos sormet osuu yhteen kun niissä on ainetta, niin se lateksi lähtee repeilemään irti jommastakummasta sormesta. Siispä käytän mieluummin Isadoran peeloff aluslakkaa, joka pysyy hyvin paikallaan lakkauksen loppuun saakka :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. IsaDoran peel-off toimii varmasti myös hyvin mutta en ole halunnut tuhlata sitä :) jäikö se muuten vakiovalikoimaan? Siinä tapauksessa sitäkin voisi käyttää suojauksessa ;)

      Poista
    2. Mä en yhtään tiedä jäikö vakiovalikoimaan, mutta kyllä sitä ainakin vielä näytti Sokoksen hyllyllä olevan. Se on kyllä harmillisen pieni puteli, joten ei kestä kovin kauaa ahkerassa käytössä.

      Poista
    3. Niinpä, se kuluu tosi äkkiä jos alkaa läträämään :)

      Poista

Kiitos kommentista <3