lauantai 23. toukokuuta 2015

Sairaus nimeltään meikkifriikkeys

Sairasloma, kesäloma ja lomapalkka. On se kumma kun on aikaa olla nettikaupoissa ja miettiä mihin tuhlaa lomapalkkaansa...ja kun minusta on kyse niin tiet vievät meikkikauppoihin ja aina löytyy jotain :) kynsikaupoista kyllä puhumattakaan...ensinnäkin mitään en tarvitse koska mulla on meikkejä loppuelämän tarpeisiin. Mutta kun haluan...tuollaista mulla ei ole ja varmasti käyttäisin paljon...tekosyitä on paljon! Tällä kertaa ne olivat: tuo on hyvä vihreille silmille ja tuo poistuu kohta, on pakko ostaa!

Iskin silmäni IsaDoran Smoky mauves palettiin joka on ilmestynyt jossain vaiheessa ja lipsahtanut minulta ohitse. Paletin kävin ostamassa Sokokselta alle parin kympin hintaan. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde! Arvostan paljon tälläisiä paletteja joissa on kaikki valmiina. Smoky Mauves yhdistää ruskeaa ja mauvea. Värit ovat kilttejä ja helppokäyttöisiä. Koostumus on helmiäishohtoinen mutta onneksi aika maltillisesti. Pigmenttiä riittää, värit eivät varise ja ne ovat helppoja yhdistää toisiinsa.


P5160024.ORF

P5160022.ORF

P5160046.ORF

Meikissä käytetty:

Make Up For Ever Eye Prime
Clinique Soft Heather voidemainen luomiväri 
IsaDora Smoky Mauves
Maybelline ruskea MasterDrama rajauskynä
Yves Rocher Seby Pulp ripsiväri *
Benecos kulmakynä Gentle Brown *

*-saatu, linkit mainoslinkkejä.


P5160091.ORF

P5160085.ORF

P5160078.ORF

Pretty.fi nettikaupasta tilasin IsaDoran Twist-Up matte kynän. Luulin näiden olevan lopetettu mutta oli näitä Sokoksella. Jotenkin heräsin näihin aika myöhään vaikka onhan näitä blogeissa näkynyt. Otin sävyn Naked joka on minun huulillani jotain vaaleanpunaisen ja nudepersikan väliltä.


P5160026.ORF


P5160065.ORF

Koska ikinä ei voi tilata vain yhtä, piti ottaa jotain muutakin. Otin sitten värittömän NYXin huulia pullistavan kiillon. Nämä on aika hauskoja :) ei ne oikeasti pullista. Joskus oli niitä Too Facedin pullistavia kiiltoja, ne kyllä toimivat ja olivat ärhäkämmän tuntuisia huulilla.

Onko teillä tälläisiä ongelmia? En kai ole ainut josta tuntuu että aina haluaa jotain? Mitä himoitset tällä hetkellä?

23 kommenttia:

  1. Ongelma? :D no voihan sitä sellaiseksi väittää... aina tulee jotain pientä hankittua vaikka ei tarvitse. Himotuksia löytyy aina ja ale laarit on paha ohittaa, ei vaan onnistu! Tällähetkellä huolisin jonkun ruusukultaisen luomivärin esim. Makeup geekiltä, mutta en uskalla mennä niiden netti kauppaan koska tiedän miten siinä käy! :D
    Kosmetiikan lisäksi ostan aika hövelisti kenkiä. En osta tarpeeseen vaan siksi että haluan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MakeUpGeekin nettikauppaan ei TOD uskalla mennä :D siellä on ihanaa...uusia luomivärejä on hankala ohittaa :) tai huulimeikkejä vaikka niitä on kolme meikkipussia...ruusukullasta tuli mieleen Make Up Storen Nox tai MAC pigmentti Rose...mutta Rosen kun saisi pressattuna, en oikein jauhemaisista tykkää. Kertokaa joku jos tiedätte ;)

      Poista
  2. Kiva kun kommentti-osiossa saa tietää uusista kaupoista =))
    Mutta enhän mää niinko mitään koskaan osta....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et niin ja tuskin tuolla on mitään sinua kiinnostavaa ;)

      Poista
  3. Just aamulla keksin, että tarvitsen kesäksi uuden mattapintaisen ja aurinkosuojallisen meikkivoiteen. Se on ainakin perusteltu tarve :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Lumenen Blur on hyvä matta mutta olikohan siinä sk?

      Poista
  4. Apua, minä poistin vahingossa tuoreimmat kommentit :/ kehtaatteko näpytellä uudelleen? Kiitos :)

    VastaaPoista
  5. Mä olen myös sellainen, että aina keksin jotain mitä "tarvitsen". Kynsilakkoja tulee varmaan hamstrattua eniten ja The Body Shop on sellainen kauppa, josta en ikinä pääse ulos ostamatta jotain. :D
    Tällä hetkellä mä odotan, että Essencen hyllyt saadaan Turkuun. Sieltä varmasti löytyy taas jotain, mitä on pakko hankkia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynsilakat...niissä tulee ihanuuksia loputtomasti :) Essence hylly on paha kun ne ovat niin superhalpoja, sieltä ei pääse ostamatta vähän kaikkea ;)

      Poista
  6. Mulla ei shoppailu karkaa käsistä, kun mietin tarpeeni tarkkaan ja seuraan hyviä suosituksia esim. täältä! Kiva, kun esittelet esim. Isadoraa, se on juuri sopivan hintainen merkki.
    Tuo mauve on muuten suomeksi malva tai malvanvärinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli mulle tuttu tuo mauve, malva jo ihan kynsilakoissakin, niissäkin on ihania malvan eri sävyjä :) IsaDora on hyvä ja kohtuuhintainen merkki jolla on erittäin kivat kausikokoelmat ja jatkuvasti ajan hermoilla oleva tuotekehittely :) tämä malvapaletti on hyvä, saa tälläistä nudempaa rusehtavaa meikkiä mutta ihan violetimpaakin jos laittaa alle violettia voidemaista luomiväriä.

      Poista
  7. Kyllä vain,koko ajan on jotakin tarpeita. Tänään lähti matkaan taas kolme kynsilakkaa vaikka menin vain hoitoainetta hakemaan. Toi huulipunasävy on hyvä. Mulla on ongelmana etten tiedä mikä sävy sopii. Iho on kalpea ja huulet kapeat. Joskus sokoksella myyjä laitto kirkkaan korallin huuliin mutta tuntu tosi räikeeltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sokoksella myyjät kyllä osaavat neuvoa mutta itse annan kuitenkin vähän suuntaa onko esim. nude tai sitten kirkkaampi väri. IsaDoralla juurikin on kivoja Twist huulimeikkikyniä joissa on kirkkaampia sävyjä mutta huulilla ne ovat hillitympiä ;) kannattaa vaikka tutustua niihin! Vähän voi soveltaa hiusten väriä siihen millainen huulimeikki sopii :)

      Poista
    2. Kiitti vinkeistä :) Tukkaväri on nyt kupari tai semmonen porkkanan punainen.

      Poista
    3. Kokeilisin pehmeää nudekorallia tai punaista, ei sellaista räikeää vaan esim. jotain huulikynää jolla värin voimakkuutta saa säädeltyä. Max Factorilla ja IsaDoralla on tälläisiä kyniä, ehkä myös Rimmelillä?

      Poista
  8. Kauheesti kaikkea turhaa selitystä.. Kuvat ja "Sairasloma, kesäloma ja lomapalkka" olis riittäneet. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minä tykkään kirjoittaa vähän tekstiäkin, uskon että valtaosa kuitenkin tykkää lukea. Pelkät kuvat tuntuu liian töksähtältä ;) kiva kun kävin jättämässä kommentin uudelleen kun vahingossa poistin sen ;)

      Poista
    2. Ihan kieli poskessa kirjoitin, olin olevinani hauska. :D

      Poista
    3. Ai mitä kirjoitusvirheitä on tullut tuossa ylhäällä ( kännykällä ) :)) joo en minä loukkaantunut, ehkä ruudun välityksellä on joskus hankala nähdä mitä toinen tarkoittaa :)

      Poista
  9. Muistan miten teininä "pureskeltiin" huulia, että ne vähän turpoaisivat ja näyttäisivät punaisilta.
    Taatusti ei huulipunassa ole samoja tehoja. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyi :) kuulostaa pahalta :D en muista tehtiinkö me noin? Ehkä nykyään on enemmän pinnalla tämä duck lips -buumi :)

      Poista
  10. Tällä hetkellä mun "sit kun on rahaa -meikkiostoslista" alkaa olla venyny aika pitkäksi. Urban Decayn Electric, UD:n Smoky jahka se ehtii ilmestyä, lisäksi Loracin Pro -paletti ja Loracin Unzipped on henganneet listallani jo kohta vuosia. Että joo, et ole ainut. Aina on ostoslisalla jotain. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loracia haluaisin mutta mistä? eBayssä niin kalliita! UD Smoky tulee kyllä hankittua ja kyllä se Electric on nätti myös :D

      Poista

Kiitos kommentista <3