keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Pitkästä aikaa foil -hommia

Olen ottanut kesälomalla tavoitteeksi kokeilla uusia juttuja kynsien koristelussa koska arkena turvautuu harmittavan usein niihin vanhoihin tuttuihin kuvioihin. Kynsien foilaamista on pitänyt kokeilla ainakin sata vuotta mutta nyt sitten innostuin enemmän kun Born Pretty Storen testipaketissa tuli kultaista foil nauhaa.

Violettina lakkana Korresin Purple Sea Anemone, kahdella kerroksella peittävä pigmenttinen violetti cremelakka. Kokeilemani Korresin lakat ovat hirmu hyvänlaatuisia, kannattaa tutustua! Nimettömän ja peukalon lakkasin Color Clubin Seitsemän kuolemansyntiä -kokoelman tekstuurilla Under Your Spell joka hieman toistaa samaa värimaailmaa. On sinisempi mutta ihan hyvin kuitenkin sopi kokonaisuuteen.


P5180046.ORF

Annoin Korresin kuivaa ja laitoin kerroksen top coatia. Annoin kuivaa, sitten laitoin lisää Fabyn Top Coatia ja painoin foliota kultapuoli ylöspäin kynnelle. Sivelin hieman sormella ja kultafoliota tarttuukin hyvin päällyslakan päälle. Nostin folion kevyesti pois ja toisin muihin kynsiin yksi kynsi kerrallaan.


P5180052.ORF

En tiedä onko tässä jotain erityistä niksiä päällyslakan suhteen mutta Fabyn Top Coat toimi parhaiten. Kokeilin myös Color Clubin 0-60 Speedy Top Coatia mutta koska se on pikakuivattaja, se kuivui liian nopeasti eikä folio tarttunut siihen. Faby Top Coat on hieman tahmeampaa ja liimaisempaa ( vaikka ei ole ) joten se oli ihan täydellinen folion kanssa. Se ei kuivu niin nopeasti kuin pikakuivattaja joten folio ehti tarttua siihen. Näissäkin varmasti pitää kokeilla ja löytää sopivin, erot päällyslakkaojen välillä ovat kuitenkin pieniä mutta esimerkiksi näissä hommissa merkitseviä.


P5180035.ORF

Oletteko kokeilleet folion kiinnittämistä päällyslakalla, mikä toimii parhaiten?

Käytetyt tuotteet:
Korres Purple Sea Anemone / www.korres.fi, saatu
Color Club Under Your Spell / CesarsShop, saatu
Kultainen folio / BornPrettyStore, saatu / koodillani UML91 10% alennus tilauksesta!
Faby Top Coat / Kauneutta.com, saatu12 kommenttia:

 1. Foliot on niin kauniita! Tykkään just tällaisista töpötellyistä, joissa foliota tulee sinne minne se itse haluaa tulla. Mä käytän nykyään vaan folioliimaa kun se on niin paljon helpompaa kuin lakan päälle töpöttely. Jos laitan lakan päälle niin vedän vaan suoraan värilakan päälle ennen kuin se on liiaksi kuivunut. Ihanat väriyhdistelmät näissä kynsissä. Jotenkin kuninkaalliset :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kyllähän sieltä eBaystä on tulossa iso satsi folioita. Kun olen sen entisen liiman johonkin kadottanut ja se varmaan oli jo pilallakin. Foliointi on kivaa kun ei voi etukäteen tietää mitä tulee :)

   Poista
 2. Pitäisi taas itsekin aktivoitua tuon folion käytössä, se on kyllä kaunista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, kiva että tuli kokeiltua :) sitä aina jämähtää liiaksi tuttuihin tapoihin..

   Poista
 3. Ihanat värit! Olen toisissakin blogeissa ihaillut tämäntapaisia foliokynsiä, joten tekee mieli itekin kokeilla, jos onnistuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Foliointi on yllättävän helppoa kun sen tekniikan löytää :) suosittelen kokeilemaan, tykkäsin tosi paljon näistä kynsistä :)

   Poista
 4. En oo foilaillu , mutta upeelta näyttää!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3