perjantai 22. toukokuuta 2015

Dedicated To Brigitte

Mulla on ollut seuraavana pakkomielteenä onnistua haituva -leimoissa jotka löytyvät MoYou laatasta Pro 04. Olen pitänyt kuviota ärsyttävän hankalana mutta oli kiva lopultakin huomata että ei se sitä olekaan ;)

Olen nähnyt kivoja haituva leimoja ja halusin pinkin lakan päälle musta-valkeat leimaukset. Vaaleanpunaisena lakkana Faby Dedicated To Brigitte, nätti karkkipinkki. Kahdella kerroksella peittävä creme. Koostumus on paksua ja saattaa jäädä vähän epätasaiseksi jos levityksen kanssa ei ole tarkkana. Mutta Faby Top Coat kyllä silottaa pinnan eikä lopulta epätasaisuudesta ole tietoakaan. Fabyn päällyslakka ei sotke mustiakaan leimoja kunhan annat leiman kuivua kunnolla ja varot koskettamasta siveltimellä kynnen pintaa. Itse laitan ihan suoraan paksun kerroksen ja levitän varovasti, ei ole musta leima sotkeentunut.


P5170007.ORF

P5160014.ORF

Haituvat leimasin MagnoNailsin löllöllä ja hyvin pelitti. Tuo kuvio on tosi kiva, sen takia laatan ostinkin. Onneksi onnistuin nyt viimein sen kanssa niin ei jäänyt paha maku suuhun kyseisestä laatasta. Välillä tosiaan inhosin tuota laattaa ja olin jo heittämässä kankkulan kaivoon mutta onneksi en hylännyt sitä :)


P5170014.ORF

Alekoodi Kauneutta.com verkkokauppaan on vielä voimassa kesäkuun loppuun. Saat -15% alennuksen tilauksestasi koodilla FABY. Yli 40 e tilaukset toimitetaan ilmaiseksi mutta muuten postikulut ovat edulliset 3,90 e. Tästä klikkaamalla Faby lakat Kauneutta.comissa. 

Tästä löydät myös listan Faby jälleenmyyjistä suomessa jos haluat valita lakkoja ihan livenä tai vaikka tilata toivomiasi sävyjä! Fabyn suomenkielisillä sivuilla kivasti infoa ja Fabystä kannattaa tykätä myös Facebookissa ;)

18 kommenttia:

 1. Mieletöntä, että tuo laatta toimii sittenkin! Siis mähän ostin myös kyseisen laatan juuri tämän puhalluskukan takia enkä ole uskaltanut edes testata sitä, kun työ tytöt pelottelitte, ettei kuva nouse :). Upeat kynnet ja puhalluskukat <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 mulla on ollut tämän laatan kanssa ongelmia muidenkin kuvioiden kohdalla. Meinasin jo luopua mutta onneksi sain löllöllä nousemaan. Laatta on kuitenkin kiva ja sisältää monta hienoa kuvaa :)

   Poista
 2. Tuo on ollut mullekkin haastava kuvio leimata, tiedä sitten miksi se välillä onnistuu ja välillä ei. Tai ylipäätänsä miksei aina vaan vois onnistua? Tosi kauniit lakkaukset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) välillä onnistuu täydellisesti ja välillä ei tartu millään. Voihan haituva sentään ;)

   Poista
 3. siis wau, tajuttoman ihanat kynnet <3 kokonaisuus on niin kauniin herkkä oiettä..

  VastaaPoista
 4. Nää on ihanat<3 Siis niin mahtavat, että huhu <3 Pakko ehkä apinoida. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apinoin ihan vapaasti, otin itsekin idean muualta. Kiitos :)

   Poista
 5. Tää kuvio on ihana ja upeet kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tässä laatassa on pari tosi ihanaa kuviota mutta tämä on ehkä paras :)

   Poista
 6. Ihanat! Mullahan se nousi MoYoun omalla superlöllöllä ilman ongelmia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) millainen lie verrattuna Magnon löllöön, mulla ei siis ole tuota MoYoun löllyskää :)

   Poista

Kiitos kommentista <3