torstai 14. toukokuuta 2015

Ranskis Color Clubin lakoilla

En ole tehnyt aikoihin ihan normaalia ranskalaista manikyyriä ja nyt kun mulla on uusia lakkoja siihen niin ranskis kynsille! Color Clubin Shift Into Neutral näytti ensin tylsältä kokoelmalta mutta toimivalta. Se sisältääkin ihania lakkoja ja muutaman erityisen hyvän ranskikseen. Color Clubilta ei olekaan vähään aikaan tullut kokoelmaa jossa olisi ranskis -lakkoja joten Neutrals oli hyvä kokoelma.

P5070143.ORF

P5070115.ORF

Käytin näissä kynsissä valkeana kärkilakkana Blank Canvas crelly lakkaa. Kaksi ohutta kerrosta riitti kärkiin. Blush Crush on hyvin hento nudelakka joka antaa kynnelle ihan aavistuksen vaaleanpunaista sävyä. Juuri sen verran että kannattaa levittää siististi koska epätasaisuus näkyy valkean päällä.


P5070141.ORF

Laitoin vielä koristeiksi siirtokuvat. Aluslakkana käytin Essencen valkaisevaa aluslakkaa joka siis taittaa keltaisuutta pois kynnen pinnasta. Tosi hyvä ranskalaiseen ja mitä maksaa, jotain 2 e?

Shift Into Neutral lakat saatu CesarsShopista joka maahantuo Color Clubin lakkoja. Helsingissä asioivat voivat käydä Vuorikadun liikkeellä ja me muut voimme ostaa nettikaupasta. Lakat maksavat 10,90 e / 15 ml ja ovat 3-free lakkoja. 

8 kommenttia:

Kiitos kommentista <3