maanantai 4. toukokuuta 2015

IsaDora Beach Club kesämeikki; Luonnollisen heleä kesälook

IsaDoralla ilmestyi kaksi erilaista kokonaisuutta kesäksi 2015; Beach Club ja Summer Lips & Nails. Kokoelmat ovat jo myynnissä. Tuntuu hassulta kirjoittaa kesäkokoelmista kun vappuna vielä saatiin kymmenisen senttiä lunta ja minä vaan meikkasin kesämeikeillä rantahiekan ja cocktailien pyöriessä mielessä :D tänään palaan töihin ja olen kaksi viikkoa töissä; sitten alkaa kesäloma! Ei kyllä hoksota kelien puolesta mutta loma on aina loma. Paahdunpa sitten helteet töissä kun työ vaan lomailette helteessä ;)
Sain tuotteita blogin kautta ja ajattelin postata tuotteista kolmena päivänä, muuten tästä jutusta tulee tuhottoman pitkä. Tässä IsaDora kesämeikki postauksien ensimmäisessä osassa esittelen luomiväripaletin, meikkikynät ja huulikiillot.

Beach Club kokoelman Eye Color Bar luomiväripaletti Surf & Sun. Eye Color Barit ovat uusi lisä luomiväripaletteihin. Minä itse pidän näistä eniten, kompaksi koko ja paletit tuntuvat hyvälaatuisilta. Hintakaan ei ole paha ja välillä nämä ovat olleet 12 e tarjoushinnalla Sokos tavarataloissa. 


P4290011.ORF

Surf & Sun sisältää kuusi helmiäishohtoista vaaleaa luomiväriä. Keltaisen, mintun, lilan, vihreän, violetin ja kultaisen.Värejä ei kannata missään nimessä hätkähtää, uskallan luvata näiden kirkkaiden värien olevan sopivia kaikille! Vaikka et olisi tottunut keltaiseen luomiväriin, tätä uskallat lähestyä. Pigmenttiä kyllä on mutta se ei ole yliampuvan värikästä vaan enemmän heleää ja vaaleaa. 


P4290015.ORF

P4290024.ORF

Pidin kovasti koostumuksesta omilla paksuilla, ryppyisillä luomilla. Käytin mattapintaista pohjustajaa ( MUFE Eye prime + MAC Paint Pot Painterly ). Mattapinta ei korosta helmiäistä vaan meikki näytti luonnollisen hyvältä mutta siinä erottuivat eri värit. Suosittelen aikuisia naisia tutustumaan tähän palettiin, ei ole liian "nuorisoa" vaan yllättävän aikuismainen! Tuplapohjustuksella pysyy aamusta iltaan.

Tämän meikin tein käyttämällä keltaista luomen sisänurkassa, minttua liikkuvalla luomella ja lilaa ulkonurkassa josta nostin sitä vähän kulmaluulle. Rajoja pyyhkäisin häivytyssiveltimellä. Musta eyeliner Lumenelta ja ripsiväri Yves Rocher Volume Vertige. Kulmat meikkasin Dermosilin kulmakynällä ja Make Up Storen kulmapaletilla.


P4300048.ORF

P4300054.ORF

Kokoelmaan kuuluu myös Perfect Contour Kajal Waterproof kynät sävyissä Mint ja Lavender. 


P4290017.ORF

P4290020.ORF

Ylläolevassa meikissä käytin Lavender kynää alaluomen rajauksessa. Rajauksesta sain kestävämmän laittamalla kynärajauksen päälle vielä Surf & Sun paletin violettia luomiväriä. Kynät eivät ärsytä silmiä kuten mulla tahtoo olla tapana. Lisäksi nämä kestävät ja pysyvät. Ovat ihan vedenkestäviä ja ihanan värisiä! Näitä mulla ei ole ollut IsaDoralta mutta nyt kyllä ostaisin jatkossakin!


P4290029.ORF

Colors In Action; Summer Lips & Nails kokoelman Multi Vitamin huulikiillot Pomegranate ja Fruit Cocktail. Tottapuhuen olen joskus vähän ajatellut että IsaDoran huulikiillot ovat kalliita....mutta nyt ymmärrän miksi. Mulla ei ole ollut aikaisemmin juuri näitä kiiltoja mutta nämä ovat tosi hyviä! Sisältävät 90% vitamiineja A, E, C + Q10. Parantavat huulten elastisuutta, edistää ihon solu- ja kollageenituotantoa tehden huulista täyteläisemmät. 

Ovat ihanan mehukkaan tuoksuisia ja tosi kiiltäviä huulilla. Putkilo, suuaukko ja aplikaattori ovat viimeisen päälle suunniteltuja, kiiltoa ei tule ulos kun vedät kiillon auki eikä sitä jää tursumaan suuaukon yli. Oikein mainiota! Olen tarkka tyttö huulikiiltojen siisteyden suhteen, en tykkää yhtään laukussa tai taskun pohjalla yksin sottaavista huulikiilloista ;)


P4300066.ORF

^Pomegranate, vaaleanpunainen hopealla shimmerillä. Luonnollinen huulilla.

P4300078.ORF

^Fruit Cocktail, korallinpunainen aavistuksen mehukasta väriä huulille antava kiilto.

Miltä kokoelma vaikutti näin ensivilkaisulla? Oletteko jo hankkineet kesämeikkejä? Tuotteet saatu blogin kautta. Luomiväripaletin suositushinta 19,90 e, kynät 10,90 e ja huulikiillot 16,20 e.

22 kommenttia:

  1. oi mä taisin rakastua noihin huulikiiltoihin. :) ihanan luonnolliset ja kesään sopivat. Pakko hakea itselleen tuollaiset kans!

    jennikarajamies.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ne ovat huulilla kivan tuntuisia, tämän päivän huulimeikissä oli tuota Pomegranatea :)

      Poista
  2. Nätti meikki! En ole oikeastaan kovinkaan paljon hankkinut kesämeikkejä. Jotenkin tämä pitkittynyt kylmä on saanut mielen siihen, että kesään olisi vielä jotenkin pitkä aika, mutta eihän siihen ole! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ei tosiaan ole pitkä aika, toivottavasti lomalla olis edes vähän lämmintä :)

      Poista
  3. Toi paletti on kyllä tosi nätti, sitä on tullut tutkailtua Sokoksella pariin kertaan jo. :) Ihanan kesämeikin oot tehnyt, värit sopii yhteen niin hyvin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) jos kaipaa välillä kevyempää mutta värillistä meikkiä niin Surf&Sand on siihen täydellinen!

      Poista
  4. Huulikiillot wau, kynät myös. Luomiväripaletissa on todella herkut värit ja sitäkin kyllä himoitsen, tosin voi olla että en käyttäisi kun olen niin jumissa luomivärien kanssa.

    Työniloa ja eipä aikaakaan kun kesälomasi koittaa.<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) huulimeikit on ainakin varmoja valintoja, niitä tulee aina käytettyä!

      Poista
  5. Nuo kynät kiinnostaisivat kyllä ehdottomasti. Pitääpä käydä kaupassa vähän tutkiskelemassa :). Mulla on naamalla satunnaisia kirkkaita värejä kesät talvet, enkä paljon vuodenaikoja katsele vaatetuksessakaan. Kerroksia vaan lisää, kun kylmä iskee :). Onko se sun tassu parantunut jo työkuntoon ja auttoiko leikkaus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynät on tosi kivoja, pehmeitä eivätkä raavi. Ja pysyvät hyvin! Tassu on vielä kipeä eikä kestä äkkiliikkeitä/nostamista/tiettyä jänneliikettä. Kyllä mä uskon että leikkaus auttoi koska viikko viikolta tämä paranee ja oli puhetta että kivut voi kestää pitkään. Ei se hetkessä parannu mutta yritän vasemmalla tehdä enemmän :)

      Poista
  6. Lääh, pakko saada noi kaikki! <3__<3 :D

    VastaaPoista
  7. Voi että kun teit vielä tuollaisen ihanan krookus-väriyhdistelmän. Hiplasin siis tätä palettia jo kaupassa ja hirveästi houkuttelisi, vaikka en todellakaan tarvitse. Ja mulla on noita kaikkia värejä jo jossain olemassakin, mutta ei SAMASSA.

    Tuo violetti kynä voisi ehkä olla perusteltavissa, jos sortuminen iskee:D Violetteja kuitenkin kuluu tasaista tahtia ja juuri tuota sävyä ei vielä löydy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän se just on. Kun ne on samassa niin kokonaisuus houkuttelee! Se on jännä tämä naisen mieli ;) violetteja kuluu aina ja tämä kynä on hyvä...hyvä syy sortua ;)

      Poista
  8. Mä oon käynyt Sokoksella hipeltämässä tätä palettia varmaan jo kymmeniä kertoja, enkä vieläkään oo ostanut... swatchaillessa tuntuu, että pigmenttiä ei sit kuitenkaan ois ihan kauheesti, mutta noi väriyhdistelmät on jotain aivan mahtavaa! Ja varsinkin tää, kuinka yhdistelit noita tähän meikkiin ♥__♥

    Kaavailin jo, että kaivaisin 88-paleteista samoja yhdistelmiä, mutta eivät ne ole kuitenkaan aivan sama asia :'D Noi meikkikynät kyllä tulee ostettua piankin, kun laatukin vaikuttaa hyvältä. Löövlöövlööv ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) pigmentti ei ole kovin voimakasta tyyliin Sugarpill. Sellaista eteerisen herkkää ennemmin. Sanotaanko että olisin varmaan itse ostanut tämän paletin ja ollut tyytyväinen ;) joskus on kiva käyttää kevyempiä meikkejä. En tiedä miten voit tätä vastustaa etenkin jos menet niitä kyniä katsomaan :D ei se ole sama asia yhdistellä muista :D

      Poista
  9. No nyt on kyllä niin herkullinen paletti että apua! :D

    VastaaPoista
  10. Ostin tuon aquan värisen kynän, aivan ihana! Palettia olen monet kerrat tuijotellut ja hienoja meikkejähän tuolla tekee , mut mieluummin ostaisin alesta , silloin syy olis oikea =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin joo, voihan sen noinkin ajatella :) nämä muuten olivat tarjouksessa 12 e ihan vähän aikaa sitten! Toivotaan että tulee uusi tarjous tai löytyy alesta :)

      Poista

Kiitos kommentista <3