perjantai 29. toukokuuta 2015

Mopon karkailua ja päivän meikkiä

Kesälomalla on aikaa perehtyä meikkaamaan pitkän kaavan mukaan...ei joka päivä mutta on kiva löytää uusia meikkejä omasta "kaupasta" ja keksiä loputtomia väriyhdistelmiä...

Tässä siis yksi tosi kiva meikki!

Grimas 380, Ben Nye Cosmic Blue ja Make Up For Ever 92. Kulmaluulla Paese mattavalkea. Tämän meikin myötä muistin taas miksi rakastan mattameikkejä. Kun en näytä niissä mummolta ja mattameikit näyttävät aina niin hyvältä kellä vaan!

Kulmat meikkasin Dermosilin kulmakynällä ja Make Up Storen kulmapaletilla. Rajauksena Yves Rocher eyeliner ja ripsivärinä käytin Benecosin Super Long Lashes ripsiväriä.

P5230039.ORF

P5230015.ORF

P5230009.ORF

P5230010.ORF

Nyt kyllä syön sanani mutta kaikkea ei löydy omasta kaupasta vaan tuolta kaupungilta useammasta kaupasta O_o
Eilen oli Hipun rokotus ja kauppareissut. Lomalla ei tosiaan tule käytyä montaa kertaa viikossa kaupungissa ja kun siellä käy ja pääsee irti kaupoissa niin...tässä on lopputulos.

P5280003.ORF

#sannimademedoit. Kiitos TAAS kerran :) kukapa ei lukenut niistä Essencen rajauksista ja rynnännyt niitä ostamaan :) Kuopion Matkuksen Halpa-hallissa niitä oli. Käväisin samalla Piian luona Make Up Storella ja sorruin alennuksien edessä. Luomivärejä iso valikoima 8 e / kpl. Käykää! Nuo on paljon hienompia livenä, kuvassa näyttävät vähän tylsältä ja kuvatessa oli niin ilta ettei aurinko tuo värien väkettä esille. Citymarketista Maybellinen The Nudes paletti, don´t ask :) pakko!

P5280007.ORF

Rimmelin meikkipohjista olen lukenut pelkkää hyvää ja tällä hetkellä ne ovatkin Citymarketissa tarjouksessa 2 kpl / 14 e. Halpaa. Lumenen meikkipuuteri oli myöskin alessa ja sitä olen haikaillut, käytin paljon nuoruusvuosina. Harmi kun pakkaus ei ole enää vanha tuttu pyöreä tummansininen. Essencen poskipunalle ei löydy selitystä, halvalla kun saa? Dermosilin puuterikuulat, muuta ei tällä kertaa tullut tilattua. Toivottavasti nämä ovat kivat, oletko kokeillut?

Mitäs näistä ensin? Kiinnostaako The Nude paletin esittelypostaus? MUSin luomivärit? Kiitos muuten tosi ihanista ja kivoista arvontapostauksen kommenteista. Minusta on niin kiva kuulla miten luette blogiani, rakkaan kissaystävän kanssa tai aamukahvin seurana. Olette niin ihania! Hippu & kissapostauksia on kyllä tulossa, kunhan saa tuota koiraa jahdattua kameran kanssa. Vikkeliä otuksia!

24 kommenttia:

  1. Jaa että mummo.. :D kaukana siitä. Mielettömän upea meikki.
    Voi en uskalla lukea sannin juttua rajausväreistä, mutta kiinnostaa sun mielipide tuosta rimmelin meikkivoiteesta? Vaikka oma juttu kunhan oot kokeillu kunnolla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii ;) kiitokset! Tosiaan en ole vielä kokeillut. Onhan sitä kehuttu peittäväksi ja pysyväksi. Voi olla etten avaa tuota vielä koska mulla on nyt niin monta avattua ja kesää vasten käytän kevyempiä. Että mielipiteeni siitä voi mennä pitkälle..
      Normaalisti nuo on minusta reippaasti yli 10 e ellei jopa 14,90 e joten tämä 2 Rimmelin meikkipohjaa 14 e oli hyvä tarjous koska olen pitkään haaveillut ostaa nuo pohjat :)

      Poista
  2. Ou shit.. luin just karkkipäivän ja voi että miten upeat essescet! <3____<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä...aika paljon on tullut ostettua kaikkea Sannin takia :D

      Poista
  3. Meikin sijasta silmäni nauliutuivat hiustesi väriin, vautsi! Et tarvitse heijastinta. ;)
    Mun mielestä on ihan hyvä, kun mopo välillä lähtee käsistä, siitä kun tulee niin hyvä mieli (jos unohtaa lompakon kevenemisen).
    Nude-postausta kiitos!
    Ja muksaa jatkoa lomalle ja kivaa viikonloppuakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tarvitse :D kaikki varmaan tunnistaa kaukaa...tämä värihän on livahtanut vielä liian tummaksi joten ensi parturikäynnillä kirkastetaan raidoilla ;)
      Vähän on huono omatunto joten pitää nyt pysytellä pois kaupoista. On tullut shopattua vähän liikaa koska tässähän ei ollut loman aikana osteltuja kynsilakkoja ;) mutta hyvä mieli on koska suurin osa oli hyvässä alessa, normihinnoilla ei raaski ostaa noin paljoa. Kiitos :) mukavaa viikonloppua ja tulevaa lomaa!

      Poista
  4. Mahtavasti sopii tuo silmämeikki sulle! Korostaa upeasti hiusten väriä :). Mä olen niin sata kertaa meinannut tilata nuo rajausvärit, mutta aina tiputan ne viime hetkellä pois. Kohta mä itken kun niitä ei enää saa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) nyt kyllä viimeistään kannattaa ne tilata. Minäkin arvoin käynkö Matkuksen vai keskustan Essencellä ja onneksi Matkuksella oli noita :)

      Poista
  5. Oooo, miten ihana meikki! Tulee ihan riikinkukko mieleen ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) vähän enemmän värejä niin sitten olisi ihan oikea riikinkukko!

      Poista
  6. Todella kaunis meikki<3 Ahh, mitä ostoksia!!!

    VastaaPoista
  7. Mielelläni näkisin esittelyn tosta nudepaletista. :)

    VastaaPoista
  8. Kiva kun kävit ja ihan loisto meikki TAAS =DDD

    VastaaPoista
  9. Kaikkeja luomiväri-postauksia on kiva kattoo , toi Maybelline on ihan laadukas paletti , heillä kun yleensä noi luomarit ovat täyttä k*kkaa!
    Aika upeita noi MUSit....iiiks!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maybellinen luomivärejä mulla ei muuten olekaan koska...en vaan tykkää :) kyllä tämä ihan hyvältä vaikuttaa!

      Poista
  10. Multa löytyy myös toinen noista Essencen linereista ^_^ Voi että kun merkkiä alkais kohta saamaan jostain täältäkin päin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä asiassa Kuopion asiat on kyllä hyvin; täällä on kaksi Essencen pistettä!

      Poista
  11. Voi itku miten ihanat värit tuossa meikissä! Tuo violetti jotenkin kohottaa koko yhdistelmän paljon paremmaksi kuin pelkäksi "tavis" sinisävyiseksi meikiksi.

    Ja vähän tekisi mieli noita linereita! Mutta en kuitenkaan käytännössä hirveästi käyttäisi...Voi tietty olla, että ne myydään loppuun ennen kuin ehdin niitä ostamaan, niin ei tarvitse itse tehdä päätöstä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ehkä kannattaa käydä kurkkaamassa, nämä on niin halpoja, oisko olleet 2,40 e...kyllä mä uskon että mulla ainakin on käyttöä :)

      Poista
  12. Sais parantua jo tää silmätulehdus et pääsis meikkaamaan kunnolla! Päätin viikonlopuksi jättää silmämeikit muille ja tämä silmämeikkikuvien katselu lisää tuskaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Mutta kyllä sen silmän pitää antaa parantua kunnolla, tiedän miten ärsyttävä silmätulehdus on. Parempaa vointia silmälle, kyllä sinä pääset pian meikkailemaan ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3