perjantai 15. toukokuuta 2015

Faby Soundcheck

Tänään vuorossa jo kolmas lakka hienosta Faby Music kokoelmasta. Soundcheck on mahtava violetti rokkilakka eikä ihme että rakastuin tähän!


P5040063.ORF

Olin aiemmin lakannut tällä varpaankynnet ja huomasin silloin miten ihana syvä violetti lakka tämä on. Nyt Soundcheck pääsi käsien kynsille. Värinä luumuinen violetti täynnä pinkkiä ja sinistä shimmeriä. Tykkään violeteista ja juuri tälläiset sävyt ihastuttavat. Tämä ei ole ennennäkemättömän uniikki mutta...en voi vastustaa. Tälle löytyy paikka kokoelmassani. 

Oltiin Hippulaisen kanssa ulkona ja nautittiin kevätauringosta. Tiirailin kynsiäni ja oli kyllä pakko hakea kamera sisältä! Halusin yrittää vangita tämän lakan ihanan hehkun joka tulee esiin auringonvalossa. Todella kaunis tuijottelulakka! En löytänyt koostumuksesta moitetta, kaksi kerrosta riittää ja on niin hyvä levittymään!


P5040041.ORF



Violettiin sopii monenlaiset ja monenväriset koristelut. Mulla on pyörinyt yhdet siirtokuvat ja ajattelin että nyt ne käytetään pois! Hopea ja violetti ovat hyvä väripari, pientä höystettä nimettömään ja peukaloon Zoyan Lux tekstuurilakalla ( saatu NailCitystä ).


P5090007.ORF

Jos Faby lakat ovat menneet vähän ohi niin lyhyesti: Italiasta tuleva merkki joka on tunnettu huikeasta pigmentistään ja laajasta väriskaalasta. Ihania kokoelmia joissa ajankohtaisia sekä yllättäviä värivalintoja. Kekseliäät ja värikkäät kokoelmat jotka houkuttelevat! Mullekin merkki oli ihan outo ja sain näitä kokeiltavaksi. Ensimmäisestä lakasta saakka olen fanittanut Fabya, laatu on niin hyvä ja minulle mieleinen. Ja voitte uskoa miten monet merkit olen kokeillut. On ilo saada esitellä näitä lakkoja blogissani. Plussaa hyvästä saatavuudesta suomesta, kohtuuhinnasta ja vähemmistä myrkyistä ( lakat ovat 5-free ja eläinkokeettomia ). 

P5090012.ORF


P5040066.ORF

Minulla on tarjolla myös alekoodia Kauneutta.com verkkokauppaan. Saat -15% alennuksen tilauksestasi koodilla FABY. Yli 40 e tilaukset toimitetaan ilmaiseksi mutta muuten postikulut ovat edulliset 3,90 e. Ja koodi on voimassa 30.6.2015 asti joten nyt jos koskaan kannattaa Fabya testailla. Tästä klikkaamalla Faby lakat Kauneutta.comissa. Tästä löydät myös listan Faby jälleenmyyjistä suomessa jos haluat valita lakkoja ihan livenä tai vaikka tilata toivomiasi sävyjä!

18 kommenttia:

  1. Onpa kyllä ihanan sävyinen violetti :) just passelit koristelutkin. Ja ihana Hippu, se kasvaa kuvissakin ihan supernopeasti ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen taas katsoin miten iso siitä on tullut :) Kiitos, tälläiset violetit on ihan parhaita <3

      Poista
  2. Ihana Hippu ja miten on jo kasvanut. Tuo Faby on niin upea, siitä tuli suosikki vaikka en ole edes niin lilan ystävä, vaan kuljen kynsissä perinteisimmillä poluilla. Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hippu on kasvanut tosi paljon, ihan silmissä! Alkaa olla jo iso sylivauva <3 tämä on kyllä nätti lakka, minä olen violettien ystävä. Aurinkoista viikonloppua <3

      Poista
  3. Vitsit miten nopeesti Hippu kasvaa! Ihana! :3

    Kynnetkin on oikeen mun mieleen, tykkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) aika yksinkertaiset mutta kivat! Joskus hieno lakka paikkaa nopeita koristeluja :) en tiedä miten iso siitä tulee, kai Sheltin kokoinen mutta miten se kasvaa tuota vauhtia?

      Poista
  4. Pikkaisen enemmän söpö on koira , vaikka kynnet ovatkin kauniit! (;

    VastaaPoista
  5. Siis apua nämä kynnet on upeat! Mielettömän tyylikkäät ja majesteetilliset <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti <3 varmasti tuo ihanan värinen lakka tekee tyylikkäät ilmeen :)

      Poista

Kiitos kommentista <3