maanantai 17. elokuuta 2015

Zoya Ocena

Vielä olisi viimeinen lakka esiteltävänä Zoyan kesäkokoelmasta. Tämä ihanuus löytyy Paradise Sun kokoelman puolelta. Oceana on mahtava metallinhohtoinen turkoosi, oikea kesälakka! Toisaalta on muuten kiva puhuakin kesälakoista kun se kesä sittenkin saapui :)


P8010032.ORF

Turkoosi on siitä ihana väri että sille löytyy paljon kavereita. Minusta on niin hauska leikkiä väreillä ja miettiä sopivia yhdistelmiä. Tämä turkoosi on kylmän sorttinen joten hopeaa. Turkoosin kanssa kannattaa kokeilla myös kultaa tai violettia! Mutta minä valitsin nyt hopean sekä hyvin vaalean vaaleansinisen, seesteisen lakan.


P8010005.ORF

P8010008.ORF

Aiemmin saatu Zoyan Lillian on mun lemppareita vaaleansinisissä. Se on astetta vaaleampi kuin perinteinen "baby blue" joten siksi se on niin kivan erilainen lakka ja tällä kertaa se oli ainoa oikea väri Oceanen kaveriksi. Hopeana glitterinä Color Clubin Platinum Records. Glitterin päälle laitoin siniset siirtokuvat. Ja keskisormeen hopeiset niitit!


P8010042.ORF

Platinum Records on aika vanha Color Clubin lakka joka ilmestyi Back Stage Pass kokoelmassa. Kokoelmassa on glitterlakkoja ja olen käyttänyt tätä hopeaa sekä kokoelman kultaista glitteriä todella paljon. Olen huomannut että nämä eivät jankkiinnu yhtään vaikka glitterlakat yleensä ovat aika herkkiä. Näille annankin sellaiset extrasuositukset jos etsii perusglittereitä kultaisena ja hopeana.


P8010036.ORF

Oceana saatu maahantuojalta NailCityltä. Jos haluat tilata lakkoja, voit rekisteröityä ilman y-tunnuksia NailCityn verkkokauppaan. Sieltä löydät monenhintaisia Zoyan 5-free lakkoja. Nämä lakat eivät haise yhtä pahalle kuin normaalit lakat ja sisältävät vähiten myrkkyjä. Zoyan lakat ovat todella laadukkaita ja voit ostaakin lakkoja useilta jälleenmyyjiltä ympäri suomen, kurkkaa tästä. Myös CesarsShop myy Zoyaa ja tämän postauksen Lilliania ja Oceana löytyy sieltä :)

19 kommenttia:

  1. Ooh, todella kaunis lakkaus ♥ Myös Ocena on upea, täydellisen sävyinen kesäturkoosi :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat lakat yhdessä ja rakastuin tohon vaaleansiniseen kynteen koristeluineen. Kauniit!

    VastaaPoista
  3. Tänä aamuna ei muutoin ainakaan täällä kovinkaan kesäiseltä tuntunut kun pyörällä lähti töihin polkemaan, hrrr. Pitäisi melkein hanskat kaivella käyttöönsä o.O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mullakin on takki päällä aamuisin. Mutta ei enää päivällä :D

      Poista
  4. Todella hyvin sopii vaaleansininen aksenttikynsi tähän! En olisi itse ikinä hiffannut moista! Kaunis lakkaus ja uskoisin itsekkin viihtyväni näissä <3

    VastaaPoista
  5. Ihanat kynnet! Turkosia tulee käytettyä ihan liian harvoin varsinkin tällaisena kimaltelevana. Aina vaan ostan näitä herkkuja, mutta käyttö jääkin sitten vähemmälle. Olen muuten ihan samaa mieltä noista Color Clubin glittereistä. Ne on ihan parhaat perusglitterit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) perusglittereitä tarvii aina. Tulee kyllä ostettua muunlaisiakin mutta ne jäävät vähän vähemmälle käytölle :/

      Poista
  6. Upeat kynnet, Oceana on ihan mahtava. Itse en ajattele edes syksyä, hitsi pakko nauttia tästä kesästä, kun se vihdoin tuli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) ihan kivat ilmat on mutta ärsyttää olla töissä :D

      Poista
  7. Kaunis sävy, sopii sulle hyvin :)

    VastaaPoista
  8. Voi miten ihana sininen lakkaus! Sinisen lakan ja vaaleansinisen aksenttikynnen yhdistelmä toimii tosi hyvin :).

    VastaaPoista
  9. Nätti, ostamani uusi holo-Essence näyttää samanlaiselta, pitääkin laittaa kun vielä on kesää jäljellä....(:

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3