lauantai 15. elokuuta 2015

F.U.N Lacquer - Blue Tears

Blue Tears ihanuus löytyy F.U.N Lacquerin uudesta Holographic Polish Summer 2015 kokoelmasta. Olen sanonut että sininen ei ole turvavärini kynsilakoissa mutta silti jostain syystä tykkään niistä ihan kamalasti. Oikeastaan kaikki eri sinisen sävyt sopivat, erityisesti denimin sävy. Blue Tears onkin ihana ja ihastutti heti ensisipaisulla.

P7290072.ORF

P7290037.ORF

P7290048.ORF

Oikein kaunis farkunsininen, sellainen ihan just oikea, reilu sinisen sävy. Ei liian kirkas muttei liian tummakaan. Ihan täydellinen minulle! Koostumus tässä on hirvittävän hyvä, kaksi kerrosta riittää vallan mainiosti. Päällyslakkana Essie Good To Go joka toi lakan kimallusta kauniisti esille.

P7290030.ORF

P7290085.ORF

F.U.N lakat paitsi levittyvät hyvin niin pysyvät. Mulle ei näiden kanssa tule ikinä tsippailuja toisena/kolmantena päivänä. Tämä oli kyllä todellinen tuijottelulakka, niin ihanan värinen! En itse ostanut tätä tästä kokoelmasta vaan sen oranssin marmeladin. Mutta varmaan olisin hankkinut myös tämäkin koska on tämä vaan ihanampi kuin missään kuvissa mitä silloin ensimmäisenä tuli. Tietyt lakat vaan ihastuttaa enemmän luonnossa, joskus tietysti päinvastoin mutta semmoista se on :)

P7290053.ORF

P7290064.ORF

P7290080.ORF

Jos F.U.N lakat eivät ole sinulle vielä tuttuja niin kyseessä on Singaporelainen merkki ja nämä lakat ovat jokainen käsintehty. Näitä on saatavilla rajattu määrä eikä sävyjä välttämättä tule lisää. Siksi itse kerään kaikki ihanat ettei sitten vaan jää harmittamaan. Lisäksi lakat ovat vähemmän myrkyllisiä ( 5-free ) joten niitä uskaltaa käyttää turvallisin mielin. Suomessa F.U.N lakkoja myy CesarsShop. Tämä lakka on valitettavasti väliaikaisesti loppu mutta sillä välin voit tutustua muihin ihaniin F.U.N lakkoihin :)

Lakka saatu blogin kautta.

20 kommenttia:

 1. Mulla on selkeesti sinisten kanssa tiettyjä kausia että hyväksyn ne kynsille. Itse sinisestä väristä tykkään hurjasti ja haalin sinisiä lakkoja mutta kynsille ne päätyvät harvoin, ihmettelen miksi. Kaunis sävy tässäkin ja näiden laatuhan on huippua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta sininen on sävy joka sopii ympäri vuoden. Keväällä pastellia, kesällä neonia tai kirkkaansinistä, syksyllä tätä ja talvella tummaa. Esim. keltainen on taas pelkkä kesäväri omaan silmään :)

   Poista
 2. Tää on niin kaunis! Mä säästelen tätä edelleen enkä ole vieläkään saanut laitettua kynsille asti. Ihan ihme touhua :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alappa nyt lakat sillä niin nähdään mitä keksit :)

   Poista
 3. Ooh upea kuin tähtitaivas, aivan ihana lakka! <3

  VastaaPoista
 4. Mua niiin harmittaa, että tää oli loppu kun tein tilausta. :/ Niin ihana. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tämän kokoelman lakkoja on muissakin väreissä :) jospa tätäkin tulisi lisää!

   Poista
 5. Nimi sopii hyvin, on niin kaunis että itkettää!

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti tätä lakkaa tulee tarjolle pian lisää, aivan ihanan värinen Funi!

  VastaaPoista
 7. Uskomattoman kaunis<3 Joudun varmaan tilaamaan tän sitte joskus ku tulee lisää.

  VastaaPoista
 8. Ooh mikä kaunokainen ♥ Siniset ei ole suurimpia lemppareitani, mutta tämä on kyllä ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku tietyissä sinisissä aina kiinnostaa...tämäkin niin nätti!

   Poista

Kiitos kommentista <3