lauantai 1. elokuuta 2015

O´Hara kiinalaisittain

Meillä oli Mallen kanssa leikkimielinen skaba Japaniscenessä. Tässä Mallen versio! Siitä on aikaa, se oli kevättä kun tätä haastetta mietittiin. Se jäi koko ajan kytemään päähän ja ajatuksena oli tehdä juurikin tuollaiset puna-kultaiset Kiinakynnet. Kynsien pääosaan tarvittiin punainen lakka ja Picture Polishin O´Hara oli kokeilematta vielä.


ko

O´Hara ja Bridget kiinnostivat ainakin Solea. Nyt olen lakannut molemmilla ja osaan vähän vertailla. Mielestäni Bridget sopii paremmin kylmälle iholle ja O´Hara lämpimälle. O´Hara on selvästi vadelmanpunaisempi, herkullisempi mutta hieman väärän värinen iholleni. Bridgetissä on taas kullankimallusta mitä O´Harassa ei ole ja siksi Bridgetistä tulee jouluvibat. On tämä hankalaa. Molemmat ovat toki kauniita ja ero on aika pieni mutta silti selkeä. Esim. O´Hara vaatii koristelut ja muuta väriä kaverikseen, muuten vierastan tämän värisiä punaisia. O´Haran koostumus on tuttua PP:tä, kaksi kerrosta ja kynnet olivat täydellisen kauniit.


P7260015.ORF

Joulu on taas, joulu on taas...kivat joulukynnet tuli :)

Eli Kiinakynsissä käytin myös kultaista OPI L.A.M.B lakkaa. Laitoin kynsille punaista ja kultaista foliota. Sitten kerros päällyslakkaa. Annoin vähän kuivaa ja tein leimauksia mustalla ja valkealla MoYou lakoilla, kuviot löytyvät MoYou kolmesta eri Suki laatasta. Päällyslakkana Color Clubin 0-60 joka ei levitä leimauksia ja kuivattaa lakat nopeasti.


P7260019.ORF

MoYou leimauslakat / CesarsShop, saatu
MoYou laatat / CesarsShop
Kynsifoliot / CesarsShop
Picture Polish O`Hara / CesarsShop, saatu
Color Club 0-60 Speedy Top Coat / CesarsShop, saatu


P7260042.ORF

O`Hara faneja? Kiinakynnet, ovatko sinun tyyliäsi?

20 kommenttia:

 1. ÄÄKS! Nää on ihan mielettömät! Sä kyllä osaat tän itämaisen taiteilumuodon, oli se sitten Kiinaa eli Japania :). Mä varman nyt tuijottelen näitä koko päivän. Punainen lakka on jotenkin niin upea koristeltuna tällä tavalla. Kun ei tule vahingossakaan jouluviboja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiina, Japani, Itämaat...en tiedä mitä eroa tyylisuunnaltaan mutta ei kai tässä niin pilkuntarkka tarvitse olla :) Kiitti! O´Hara ei oikein iskenyt pelkästään mutta koristeltuna se on upea <3

   Poista
 2. Aah, miten UPEAT ja o'hara vois olla mun... Todellakin kaunis lakka ja aivan upea kokonaisuus! <3

  VastaaPoista
 3. Vitsit, että on makeet kynnet! Minä yksinkertaisuuden arvostaja diggaan paljon enemmän noista kiinalaisista, kuin tuosta yksikertaisesta pohjasta. ;)

  VastaaPoista
 4. Ihan huikeat kynnet, täydelliset värivalinnat ja koristelut kiinalaislakkaukseen!

  VastaaPoista
 5. Pakko tännekin kehua kun on niin upeet!

  VastaaPoista
 6. Vitsit sentään, aivan mahtavat! Nyt tuli foliohimo, kaapissa möllöttää yksi mitä pitäisi näköjään testata kun näin kaunista jälkeä niillä saa aikaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3