maanantai 31. elokuuta 2015

Dollish Polish - Ultra Violence

Vielä on esittelemättä Kellopeliappelsiini -elokuvaan perustuva Ultra Violence lakka. Kelle tämä kyseinen elokuva on tuttu? Clockwork Orange - Kellopeliappelsiini? Nauhoitin tämän joskus vhs:lle, se oli sitä aikaa. Ja hyvä ettei kela mennyt puhki, tuli niin paljon kelattua ja katsottua tätä elokuvaa. Yksi elämäni vaikuttavimmista elokuvakokemuksista! Kielletty, kohuttu ja järkyttävä Kellopeliappelsiini. Stanley Kubrickin elokuvat muutenkin ovat niin erikoisia ja todella mieleenpainuvia. 


P8220083.ORF


P8220066.ORF

Ultra Violence on lakkana vähän kiltimpi :) violetti jellypohja. Ladattu täyteen eriväristä glitteriä ja pieniä lastuja. Yksinään tämä ei peitä, huomasin sen heti tikulla. Mallasin muutamaa tummaa violettia ja tällä kerralla shokkivioletti näytti parhaalta. Huomaatte kiekolta miten eri tummuusasteiset lakat tuovat Ultra Violencen glittereitä esille. Ei siis mikään tylsä lakka!


P8220050.ORF


P8220045.ORF

Valitsin alle uuden lakan China Glazen Ghouls Night Out kokoelmasta. Sain muutamia uusia syyslakkoja CesarsShopista ja valitsin tämän violetin Looking Bootiful lakan. Herkullisille neonvioleteille on aina käyttöä mutta harmi että tämän koostumus on vähän kehno. Kolmella kerroksella kuultaa vielä läpi. Toisaalta tämä kyllä sopii näihin kerrostuslakkauksiin. Ainakin Ultra Violencen alla tämä on todellinen namupala kun vielä laittoi kultaiset niitit niin nams!

Onneksi Chinalla on myös laatukkaampia kokoelmia kuten The Giver! Jos haluaa ihania cremelakkoja niin tästä kokoelmasta löytyy. Friends, Forever, Right? on kyllä ollut kovassa käytössä eikä se petä näissäkään kynsissä. Laitoin vielä nuo siirtokuvat jotka sopivat hyvin lakkaukseen. Mietin kyllä jälkeenpäin että olisi voinut lakata vaalealla vain nimettömän mutta nyt meni näin ja ihan kivathan näistä tuli ;)

P8220057.ORF


P8220040.ORF

Miten meni, noinniinku sinun mielestäsi? 

14 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet. Kiitos tuosta Giver vinkistä, China Glazen cremet on usein sellaisia, että joudun pistämään 4-5 kerrosta, et oon tyytyväinen, en vaan kestä, kun siihen menee aikaa, kun jotkut kuivuukin tosi hitaasti. Sit taas kuitenkin esim. China Glazen neonlakat on parhaita maailmassa! <3 Tosi sekalaista laatua siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on taas hyviä ja ihan surkeita Chinan neoneja :) Chinalla on aika paljon vaihtelua laadussa. Mutta Giverin lakat ovat tosi tykättyjä, kannattaa kokeilla. Cremet peittää 1-2 kerroksella :)

   Poista
 2. Ihanan outo tuo DP:n lakka. Ei avaudu ihan heti kaikkine ominaisuuksineen. Tosi kaunis! Harmi, että tuo Chinan Halloween-kokoelma on jotenkin vähän tylsä tänä vuonna. Yleensä olen halunnut kaikki noiden kokoelmien lakat itselleni. Giver oli kyllä todella laadukas kokonaisuus ja se tulikin hankittua kokonaisuudessaan. Varsinkin nuo vaaleat lakat oli ihan mielettömän hyviä. Aina ei viitsisi lakata ihan puhtaalla valkoisella, joten tällaiset off white -sävyt on upeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tuollaiset ylivaaleat sopivat minun mielestäni parhaiten lyhyemmille siisteille kynsille. Ei ollut paras valinta näin pitkille :) niin, en osaa tarkemmin avata Ultra Violencea koska en ole lakkaa suunnitellut. Että kuvastaako se kyseistä elokuvaa. Cry Baby lakka oli minusta osuvampi ;)

   Poista
 3. En ole varma oonko nähnyt kaikkia Kubrickin elokuvia, mutta oon kovastikin tykännyt niistä mitä oon nähnyt. Kubrickilla on hyvin omalaatuinen tyyli tehdä leffoja ja kyllä vaan Kellopeliappelsiinikin varsin erikoinen leffakokemus oli. Herätti aika ristiriitaisia ajatuksia ja tuntemuksia, mutta niinhän ne parhaat elokuvat tekevät. Ultra Violence näyttää aikas jännältä ja monikasvoiselta lakalta, vähän niinkuin sen inspiksenä ollut leffakin :). Hieno lakkaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kubrickin elokuvat ovat hyvin mieleenjääviä ja vaikuttavat vielä vuosikausien jälkeenkin. Siitä on kuitenkin reippaasti yli 10 vuotta kun olen elokuvan nähnyt viimeksi. Haluaisin kyllä katsoa taas :)

   Poista
 4. Kauniit. Mä olen kerran hyvin vastentahtoisesti katsonut Kellopeli Appelsiinin, se missä äijän silmiä pidetään väkisin auki , tekee helvetin pahaa, auuuuuu!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3