perjantai 7. elokuuta 2015

Elokuun 2015 LivBox

Taas se on LivBox päivä! Joillakin se oli eilen ja aika hyvin pysyin spoilaantumatta. Tiesin vain värin olevan violetti ja sisällön vähän pettymys joillekin...mutta silti minä jaksan aina positiivisesti odottaa että jospa se boxi on minulle mieleinen vaikka joku muu ei siitä tykkäisikään ;)

P8060004.ORF

Elokuun boxin sisältö:

Dermosil matkakokoinen hiuskiinne
Hajusteeton hiuskiinne Structure & Volume superstrong antaa erittäin vahvan pidon. Matkakoolle on aina käyttöä ja on kiva saada uusia hiuslakkoja, niitä kun kuluu. Hyvä tuote boxissa! Minikoko 2,70 e / 50 ml.

Wella EIMI Perfect Me Lightweight BB Lotion
BB-voide hiuksille. Tällä luot luonnollisen tyylin ja saat silkinpehmeät ja kiiltävät hiukset. Suojaa kuumuudelta ja uv-säteilyltä. Ihan outo tuote, tämä on se kauneusvloggaajan Nella Törnroosin suosikkituote. Mutta kiva kokeilla koska Wella EIMI on outo sarja mulle. 21,90 e / 100 ml.

Nivea Invisible for Black & White
TAAS deodorantti...montako dödöä teillä menee vuodessa? Mulla 1 tai 2. Tämä on jo kolmas boxissa tullut dödö ja en varmaan ehdi käyttää taas kuin vuoden päästä. Antiperspirantti joka suojaa 48 tunnin ajan. Kaappiin jemmaan, en mitenkään innostunut tästä. 3,05 e / 50 ml.

Kubiss London kynsilakka
Persikan värinen kynsilakka, näistä on muutenkin tulossa juttua blogissani! 4,95 e / 2 kpl / 8 ml.

Cutrin CARE ISM Shampoo & hoitoaine
Extrahoitoa värikäsitellyille ja vaativille hiuksille. Arktisena tehoaineena pohjoisen luonnon ravitseva karpalosiemenöljy joka hoitaa ja vahvistaa hiuksia, suojaa hiusvärin intensiivisyyttä ja pidentää hiusvärin kestoa. Tuotteissa on UVA ja UVB suoja. Hoitoaineessa on antioksidanttia ja kationista aktiiviainetta joka säilyttää hiusvärin pidempään. Kampaamotuotteita kokeilen aina mielelläni ja nämäkin vaikuttavat mielenkiintoisilta! 12,90 - 14,90 e / 200 - 300 ml / nämä koot 75 ml.

Lumene Arctic Aqua 3D Tehokosteuttava voidegeeli
Kosteuttavan 3D teknologian, suomalaisen lähdeveden ja voidegeelin uudenlaisen koostumuksen ainutlaatuinen yhdistelmä tarjoaa pitkäkestoisen kosteutuksen joka auttaa tekemään ihosta pehmeämmän. Öljytön voidegeeli kosteuttaa tehokkaasti ja kirkastaa ihon sävyä. Se auttaa supistamaan ihohuokosia ja pitää ihon mattapintaisena. Syväkosteuttava ja ravitseva voidegeeli parantaa välittömästi ihon kosteuspitoisuutta ja vähentää kosteuden haihtumista. Lumenen geelivoiteet ovat olleet yllättävän hyviä mutta...Yksi voide taas lisää kappiin seisomaan. Varmasti joskus on kuitenkin käyttöä mutta sain viime kuussa jo sen Acon voiteen niin hei, ei oikeasti koko ajan voiteita :( mulla on vasta nyt käytössä viime kesänä tulleita voiteita ja naamarasvojakaan ei montaa vuodessa mene! 11,90 e / 50 ml.

P8060001.ORF

Mitä te tykkäsitte boxista? Mulle oli vähän njääh...Lumenea ja Niveaa taas...mutta nuo kampaamotuotteet pelastivat ja ovat ihan mielenkiintoisia.

Eniten minua nyt kiinnostaa se ensi kuun bloggaajaboxi!! Se nimittäin kannattaa laittaa tilaukseen vaikka tästä! Ei kannata miettiä, niitä on rajattu määrä. Viime vuoden parhaita LivBoxeja oli se bloggaajaboxi ja se varmasti tulee olemaan hyvä tänäkin vuonna! Ketähän siellä mahtaa olla Nude-Erikan lisäksi mukana? Se selviää seuraamalla LivBoxin blogia!

19 kommenttia:

  1. Minä veikkaan (ja toivon), että sinä olet mukana! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos näin olisi niin olisin valinnut huippuhyvän tuotteen tottakai ;))

      Poista
  2. Minäkin olin vähän pettynyt, mutta Lumenen voide pelasti boksin (tuli just oikeaan aikaan, kun edellinen boksin Lumene-voide loppui). Ja ihanan värinen Kubissin kynsilakka.

    Livboxin tilaajana ei kyllä oikeasti IKINÄ tartte ostaa itse kasvorasvaa. :D Edelleenkin se joku aika sitten tullut Bernard Cassieren mattavoide kokeilematta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on se Bernard nyt käytössä mutta en tykkää. Ei oikein sovi meikin alle. Lumenen voiteet on ihan hyviä ja tämäkin ihan ok mutta ei_koko_ajan voiteita...

      Poista
  3. Mullekin boksi oli tylsä. En oikein ymmärrä miksi rasvoja pitää laittaa niin usein, ei niitä ehdi mitenkään käyttää niin paljoa! Toivotaan, että se ensi kuun boksi olisi pitkästä aikaa kiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kestää yksi voide kuukausia ja tuhdimmat vuosia! Siksi en halua synteettisia voiteita boxiin koska en voi kaikkia käyttää. Saahan niitä annettua pois mutta en nyt sen takia boxia tilaa että kaiken antaa pois. Jospa bloggariboxi pelastaa ;)

      Poista
  4. No aina ei kaikki tuotteet niin innosta,mut tästä boxista mulla tulee ainakin testattua kynsilakka,shampoo/hoitoainenäytteet ja mahdollisesti tuo bb-hiusjuttu.Hiuslakkaa ei ole tullu käytettyä viimeeksi kun yläasteella eli kauan sitten,mut onneksi puolisolle kelpaa käyttöön.Katotaan mitä lopuille sit tapahtuu aluksi ainakin kaappiin säilöön muiden joukkoon.Huomasin muuten et mun hoitoaine/shampoo oli hiukan eri kuin sulla ja kynsilakoissa olikin sävyeroja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä onkin erilaiset! Jos on hyväntuntuisia tuotteita niin miksei sarjaan tutustuisi laajemminkin. Kiva kun on suunnattu eri hiustyypeille; sulla värjätyille ja mulla kuiville hiuksille?

      Poista
  5. Mulla onneksi kuluu deodorantteja ja kasvovoiteita, joten nuo tuotteet kelpasi tämän kuun boksista. Mutta olihan tämä aika floppi, mutta ensi kuussa odottelen laatua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta ei ihan floppi muttei huippukaan, en sinällään jaksanut innostua mistään. Ensi kuussa on odotukset korkealla!!

      Poista
  6. Ei tämä ollut floppi! Itse peseydyn ja laittaudun oman kylppärin lisäksi myös salilla. Perusjuttuja saa olla aina tuplat, niin ei tarvitse tavaroita tyhjentää joka toiseksi aamuksi kylppäriin ja pakata taas seuraavan aamun salireissua varten. Minidödö, menee käyttöön. Shampoot ja hoitikset, sama juttu. Pitkä, latvoista kuiva kuontalo ilahtui BB-lotionista (tuntuikin hyvältä käytössä). Mitä muuta... Hiuskiinnettä menee niin vähän, että noi on hyviä boxissa, ei tarvitse ostaa itse. Niin, ja se kasvorasvapurkki. Onhan niitä tullut. Edellisen boxin Clarins sujahti jumppakassiin ja näin syksyn tullen tuo uusi Lumene on hyvä vaihtoehto keväällä tulleelle Lumene-purkille. Kynsilakan sävyt puolestaan ovat melkein aina menneet Livboxissa syteen...

    Summa summarun - minua ilahdutti suuresti avata pitkästäaikaa boxi, josta tiedän jo etukäteen, että tulen käyttämään tuotteet lakkaa lukuunottamatta loppuun asti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei minustakaan varsinainen floppi mutta ei vaan ilahduttanut niin että hyppisin kattoon. Tosi kiva lukea että jollekin boxi oli hirmu mieluinen. Minikoot on just käteviä kulkemaan mukana ja sopivia testailuun. Sitähän se ei tosiaan tarkoita että jos minä en tykkää, niin joku toinen ei ilahtuisi suunnattomasti :) makuja on monia kuten myös tarpeita. Toivottavasti bloggariboxi yllättää kattoon asti, niin kävi nimittäin viime vuonna.

      Poista
  7. No ei kyllä napannut :/ Cutrinit ja Lumenen jätin itselleni, muut laitoin roskalavaryhmään tarjolle ja niille onkin tulossa uusi omistaja. Lumenen naamarasvaa kyllä kokeilen, kun on kerrankin omalle iholle sopiva ja tykästyin Avonin Nutra Effects geelivoiteeseen (aamu ja yö-voide samassa), että annan Lumenellekin mahdollisuuden :D

    Miulla on kauneusboxeille oma kassi, mihin ne laitan, niin ihan kivasti se on tyhjentynyt, kun varmaan puolet olen laittanut eteenpäin. Ja dödöjä ei miullakaan kulu vuodessa montaa, suihkeita ehkä enemmän, kuin nuita muita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Geelivoiteet on kyllä tosi kivan tuntuisia kesällä että talvella. Mutta illalla haluan vähän paksumpaa voidetta. Lumenella on yllättävän hyviä voiteita ja ihan jees että niitä on saanut boxeissa kokeiltavaksi. Mutta on niin paljon muutakin kosmetiikkatuotetta jota voisi boxissa tulla; ei siis koko ajan dödöjä ja naamarasvoja kun mahdollisuuksia on muitakin :)

      Poista
  8. Ensi kuun boksia odottelen minäkin innolla! Tämän kuun boksi oli kieltämättä aikalailla vanhan toistoa. Taas dödöjä, taas naamavoide, taas shampoota ja hoitista. Oikeastaan kaikki tuotteet menivät kaapin perälle odottamaan edellisten loppumista ja kynsilakan annan äidille. No, käyttötuotteita, mutta vähän plaah.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin rahoilleen sai vastinetta, kyllähän nämä jossain vaiheessa tulee käytettyä :) ehkä se ensi kuu tuo uusia ja yllättäviä tuotteita ;)

      Poista
  9. Oi careism <3 muutama vuosi sitten, opiskellessani kampaajaksi ensimmäistä vuotta, sain jostain messuilta käsiini näyteppuseja noista cutrinin shampoista ja hoitoaineista ja rakastuin juurikin noihin careism-tuotteisiin. Kerran äiti taisi tilata hairstoresta sellaiset isot pesupaikka-koot mulle mutta sen koommin en ole raaskinut ostaa, ovat kumminkin sen verran tyyriitä verrattuna markettituotteisiin :D pitääpäs koittaa ostaa taas joskus ja kokeilla, vieläkö ovat yhtä ihania, pakkaus ainakin on muuttunut..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä kokeillut mutta kiva kuulla että ovat hyviä. BB:tä kokeilin mutten osaa vielä kommentoida sitä. Tuoksuu ainakin hyvältä ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3