lauantai 22. elokuuta 2015

Essie Fall 2015 - Leggy Legend Swatches

Essien syksykokoelma Leggy Legend on saanut innoituksensa 70-luvun Rock´n´roll glamourista ja tyylistä. Kokoelmassa nähdään naisellista klassista punaista, hypnoottista indigon sinistä ja rokahtavia metallinsävyjä pronssista harmaaseen. Kokonaisuudesta löydät kuusi lakkaa kolmella eri koostumuksella.

P8210002.ORF


P8210014.ORF

Swatchit, olkaa hyvät :)

leggylegend.ORF

Leggy Legend - Muhkean metallinen pronssi
Peittää kahdella kerroksella. Ei jätä siveltimen raitoja näkyville. Sisältää kaunista vaaleanpunaista shimmeriä joka korostaa metallista pronssin kiiltoa. Ihana lakka ja sopii loistavasti lämpimän sävyiselle iholle.

color binge

Color Binge - Koukuttava oranssinpunainen
Koostumus valuu helposti kynsinauhoille joten ole tarkkana levityksen kanssa. Lyhyille kynsille riittää kaksi kerrosta. Pidemmissä saattaa kuulta kärkiraja joten minulla kolme kerrosta. Nopea kuivumaan ja todella kiiltävä ilman päällyslakkaakin. Lähes yhtä kirkas kuin neonlakka. Jos kaipaat räikeää punaista cremeä niin tämä!


With the band.ORF

With The Band - Mausteisen kuuma viininpunainen
Erittäin laadukas syksynpunainen cremelakka. Huomattavasti pigmenttisempi ja parempi koostumus kuin Color Bingessä. Peittää kynnet kahdella tai kolmella siveltimen vedolla. Kerroksia 1-2 kynsien pituudesta riippuen. Juuri tämä koostumus on se mistä Essien cremelakat ovat kuuluisia.


In the lobby.ORF

In The Lobby - Eksoottinen luumunlila
Tummanpunainen jellylakka. Koostumus tuo vähän mieleen Bordeauxin. Eli tämä vaatii kaksi tasaista paksua kerrosta ollakseen eläväinen hyytelölakka. Anna ensimmäisen kerroksen kuivaa ennenkuin laitat toisen, ei levity muuten siististi. Kovin kaunis on, rakastan tämän värisiä lakkoja. En pidä huonona mutta jellykoostumus eroaa hieman cremestä levitystyyliltään. Ei kuitenkaan jää epätasaiseksi kynnelle kuin Bordeaux.


P8210006.ORF

Bell Bottom Blues - Intensiivinen keskiyön indigo
Sinisten lakkojen ystävät ohoi! Tässä on tarjolla tummansinisellä pohjalla turkoosia kaunista microglitteriä. Häivähtää violettiin, pullossa upea metallinhohtoinen sävy! Koostumus on pettämätön, kaksi siistiä kerrosta riittää. Rakkauslakka, kannattaa hankkia! 


P8210018.ORF

Frock`n`rollKimaltava täyteläinen espresso
Munakoisoon taittava harmaa shimmerlakka. Peittää jo yhdellä kerroksella. Täydellinen lakka tähän syksyyn, erittäin kaunis ja olisiko tämä suosikkini kokoelmasta kun Rock´n´rollista tykkään ;)

P8210007.ORF


P8210012.ORF

Mitä piditte swatcheista? Tuleeko hankittua jotain? Millainen syksykokoelma tämä kokonaisuutena oli? Essie Leggy Legend kokoelma saapuu myyntiin syyskuussa.

Leggy Legend lakat saatu L´orealilta.

40 kommenttia:

  1. Kiitos swatcheista. In the lobby on kuvien perusteella suosikkini. Mutta kaiken kaikkiaan tääkin kokoelma on mulle sitä perusnättiä tylsää Essietä.

    VastaaPoista
  2. On ne kyllä nättejä, ehkä kaksi ekaa punaista ei oo ihan ominta mut muut... <3 ostin elämäni ensimmäisen essien tällä viikolla joten mahtuishan näitä lisääkin lakkalaatikkoon tuon kaveriksi... :)
    Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essien lakat ovat täyttä rakkautta <3 kampaaja kyseli eilen hyvää lakkamerkkiä ja tottakai suosittelen Essietä. Jos pitäisi koostaa oma kokoelma vain parista merkistä niin Essie ja OPI <3 Ihanaa viikonloppua sinulle :)

      Poista
  3. Eniten sykähdyttävät Bell Bottom Blues ja Frock`n`roll, mutta kokeilemattomia kynsilakkoja minulle on tainnut kertyä siinä määrin etten ainakaan ihan heti näitä ole hankkimassa :D

    VastaaPoista
  4. En ole niinkään syksyisten ja tummien lakkojen ystävä, mut täytyy myöntää, että kiinnostus heräsi kun mainittiin sanat 'sininen' ja 'espresso' :D Kokonaisuutena kokoelma on kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokonaisuus on todella kiva. Essie julkaisee punaisia todella usein mutta nyt nämä tummimmat punaiset olivat poikkeuksellisen ihania :)

      Poista
  5. Frock`n`roll on myös mun suosikki tästä kokoelmasta, mutta luulen, etten kuitenkaan taida kotiuttaa ainoatakaan näistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on minunkin suosikkini, sen pään menoksi onkin ihana lakkaus rakenteilla ;)

      Poista
  6. Ennakkoajatukseni syksyn kuningatarväristä tummansinisestä sen kuin vahvistuu! :)

    VastaaPoista
  7. Mä en yleensä hirveästi innostu syyskokoelmista ja sama juttu tämänkin kanssa. Mutta Frock`n`roll näyttää hienolta ja vähän erilaiselta lakalta. Täytyy käydä katsomassa livenä, josko tulisi hankittua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en taas innostu keväästä ( poikkeuksena Essie ) tai kesästä. Mutta syksy ja talvi <3 <3

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Se on kaunis mutta hiukan riitelee ihonvärini kanssa. Kuten pronssit tahtovat tehdä. Mun pitää yhdistää siihen esim musta aksentti tai leimauksia niin se sopii minulle paremmin :)

      Poista
  9. Frock`n`roll on kyllä pakko saada ja heti. Olen aivan koukussa tähän Essien glass fleck koostumukseen. Muuten Essien lakat eivät ole oikein koskaan napanneet, vaikka hyvälaatuisia ovatkin. Smooth Sailing ja Mochachino on vaan niin upeita, että en usko kenenkään osaavan tehdä tätä koostumusta paremmin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitää saada Frock´n´roll pian uudestaan kynsille. se on niin koska vivahtaa luumuun mutta on harmaa kimalteilla. Hieno pohja koristeluille, tykkäisit :)

      Poista
  10. Kauniita lakkoja etenki toi kultainen

    VastaaPoista
  11. Ooh, Frock`n ` roll<3 Ikinä ennen en ole lakkoja tilannut pelkän pullokuvan perusteella, nyt tilasin ;) On se vaan ihana.
    Vaikka vielä on täysi kesä, tummat lakat vetää puoleensa. Toisaalta, viime talvena tuli useinkin lakattua neonlakoilla. Täytyyhän ihmisen jollaintavalla kapinoida totuttuja tapoja vastaan, eikö :D
    -Tarabel

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain :) eilen tätä syyskokoelmaa, tänään lakkaan neonvioletilla :) melkein on jo syksy mutta arska paistaa. Välillä täytyy pitää vuodenaikaan sopimattomia kynsiä ;)

      Poista
  12. Waude mikä kokoelma, melkein kaikki osui ja upposi! Etenkin Frock'n Roll on kyllä pakko saada ♥

    Kiitos hyvistä swatcheista, nyt on taas jotain uutta kuolattavaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan paras! Color Clubin Alter Ego on samantyyppinen mutta muuten ei vastaavaa satu mieleen :)

      Poista
  13. Oi että tuo Frock`n`roll on upea lakka, joten se on kyllä pakko saada tästä kokoelmasta. Kiitos hyvistä swatch-kuvista :)!

    VastaaPoista
  14. Ihan älyttömän nätti kokoelma, tosi onnistunut värimaailmaltaan. ♥ Jostain syystä eivät kuitenkaan tunnu mun lakoiltani, ainoastaan tuo tummempi punainen houkuttelee ruskanpunaisuudellaan. Luulen, että mulla tökkii vähän noi koostumukset, kun aika vähän ostan mitään muuta kuin cremejä. :) Mutta tuo punainen, oih.. saatan joutua ostamaan! Kauniit swatchit olet lakannut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotinkin mitä tuumit kokoelmasta :) muista cremeistä tykkäisit satavarmasti muttet Color Bingestä. Cremet ovat kyllä klassikkoja mutta tykkäänkö itse enemmän glass fleck/shimmereistä? Ehkä! Kiitos :)

      Poista
  15. Kiitos! Aah, kyllä vaan ne samat kolme oli kuvienkin jälkeen samat, mitä Instassa ihailin. ;) Viininpunainen oli lisäksi nätti. <3

    VastaaPoista
  16. sininen on paras! aivan ihana <3

    VastaaPoista
  17. Olen tylsä ja komppaan valtaväestöä - Frock 'n Roll on upeutta!..on toi Leggy Legendkin jotenkin aikas herkku :) Ihanuuksia <3

    VastaaPoista
  18. Hmm, ei mitenkään kovin kiinnostava kokoelma. :) Kaksi lakkaa tulee varmasti hankittua eli kokoelman upein Frock 'n Roll ja Color Binge <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Frock´n´roll on upea :) kyllä kaikkia lakkoja tulee käytettyä, ajattoman ihania värejä :)

      Poista
  19. Ihania! Oliko muuten nuo shimmer-lakat helppo poistaa, vai takertuuko glitter kynsiin? Mua himottaisi tuo Leggy Legend, mutta glitterin poistaminen vaatiin kärsivällisyyttä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole paha poistaa, shimmerit ovat ihan iisejä glittereihin verrattuna :) tätä kokoelmaa alkaa nyt näkyä kaupoissa, äsken myyjä laitteli Cittariin :)

      Poista

Kiitos kommentista <3