keskiviikko 19. elokuuta 2015

Ensitutustuminen Puhdas+ tuotteisiin

Tällä hetkellä minulla on kiikarissa yksi sarja joka on kovasti kiinnostanut ja houkutellut. Valikoimiin kuuluu niin paljon eri tuotteita tarpeisiini, tuotteet ovat helposti saatavilla ja pidän kovasti sarjan imagosta. Puhdas+ tuotteet ovat puhtaita, ekologisia ja orgaanisia. Tuotteet valmistetaan suomessa ecosertifikoidussa tehtaassa.


P7310005.ORF

Valikoimassa on terveys- ja hyvinvointituotteita eli mm. vitamiineja, vihreä papu painonhallintatuotetta, aurinkosuojia, kapseleita hiuksille/iholle ja erilaisia seerumeita. Tällä hetkellä kuuluisimpia tuotteita ovat kollageenituotteet jotka kiinnostavat minuakin kovasti. Merkillä on valikoimassa kollageenia ja biotiinia sisältävä tuote hiuksille, iholle ja kynsille. Kiinnostaisi kovasti kokeilla kuten myös kollageeni voidetta tai seerumia. Tai mitenkä olisi kollageenivesi?
Puhuttiin juuri kaverin kanssa näistä ja kerroinkin saaneeni näitä blogiini kokeiltavaksi. Meitä molempia kiinnostaa ikääntymisen ennaltaehkäisy ja ennenkaikkea puhtaiden tuotteiden käyttäminen. Lisäksi tuotteet eivät saa maksaa maltaita. 

Puhdas+ tuotteet:
- Ei piilotettuja väriaineita
- Ei säilöntäaineita
- Ei pintakäsittelyaineita
- Ei kainotekoisia väriaineita tai makeutusaineita
- Ei magnesiumstearaattia


P7310008.ORF

Minä sain testattavaksi kaksi uutuustuotetta Beauty Oil-sarjasta. Sarjaan kuuluu 7 erilaista kauneusöljyä jotka pohjautuvat suomalaisiin supermarjoihin kuten tyrniin, puolukkaan ja mustaherukkaan. Kauneusöljyjen pohjana käytetään vain parhaita, luomulaatuisia auringonkukka-, manteli-, oliivi-, ja kookosöljyä.


P7310007.ORF

Puolukansiemenöljy kasvoille
Tykkään puolukasta ja kaikista ihonhoitotuotteista joissa on marjaisa tuoksu tai mielleyhtymä! Puolukkaöljy sisältää omega-3 rasvahappoja jotka kirkastavat ihoa. Mulla on taas aika kuiva iho joka muistuttaa aamuisin siitä jos iltarasva on ollut riittämätön. 
Aloin käyttämään Puolukkasiemenöljyä joko paljaaltaan tai laitoin sen perään vielä kasvovoidetta. Tarkennuksena että laitan tätä illalla jotta yön ajan iho saa nauttia ja levätä. Meikin alle öljyä ei kannata laittaa. Ihoni pitää tästä öljystä ja vanhempana se kiittää kunnollisesta rasvauksesta ja puhtaista tuotteista. Minä uskon näin ja siksi haluan etenkin kasvojen iholla käyttää puhtaita ja laadukkaita tuotteita.

Vartaloöljy 
Kauneusöljy vartalolle joka sisältää puhdasta ja luonnollista kookos-, kaura-, auringonkukka- ja oliisivöljyä sekä rosmariinin lehtiuutetta. Laitoin tätä tipan-pari vartalovoiteen sekaan ja sillä tavalla tämä imeytyy nopeasti. Auttaa mulla ihon kutinaan ja tekee ihosta sileämmän.

Tästä voit tutustua jälleenmyyjiin tai voit ostaa Puhdas+ tuotteita Hyvinvoinnin tavaratalon hyvin laajasta Puhdas+ valikoimasta.

Hyvinvoinnin Tavaratalon linkit mainoslinkkejä. Oletteko tutustuneet Puhdas+ tuotteisiin? Kokeilleet kalakollageeniä :) ? Mitä kannattaisi kokeilla sarjalta?


11 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista. Itselläni on vasta tyrnimarjan makuinen kollageeni jauhe, jota sekoitetaan lasillisen vettä. Maistuu hyvältä. Nyt heräsi kyllä kiinnostus noihinkin
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan mulla vielä K-vitamiinit puhdas+, nyt pitää todellakin tutustua paremmin, jos vaikka saisi koko repertuaarin mitä käytän, tuota sarjaa, tietenkin voi hinta tulla vastaan.

   Poista
  2. Mullakin on aina vähän se "kerää koko sarja" mutta ehkä näissä keskityn niihin kiinnostavimpiin ensin :)

   Poista
 2. Itse tykkään tästä brändistä. Ulkoasu on eleetön. Itse olen juurikin tutustunut sarjan kollageenijauheeseen & muihin sisäisesti nautittaviin tuotteisiin, ulkoiset ihonhoitotuotteet odottelevat vielä testivuoroaan. Kollageenijauhetta taitaa olla itsellä jo kolmas purkki menossa, se on vaan parasta! Parantanut ihan huomattavasti oman ihon pintakuivuusongelmaa, eikä sellaisia kuivia kohoumia kasvoihin pääse syntymään niin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa muuten hyvältä! Pitäisi muistaa hoitaa ihoa myös sisäisesti :)

   Poista
 3. Vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhdas +:lla on kyllä kiitettävän kattava valikoima kaikkea :)

   Poista
 4. Itsellä myös tällä hetkellä testailu meneillään kahden öljy kanssa. Ensivaikutelma on loistava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, mielelläni luen sitten mitä niistä tykkäilet :)

   Poista
 5. On kyllä omastakin mielestäni kiinnostava tuotemerkki. Toistaiseksi olen kokeillut vain D-vitamiinia, mutta eritoten tuo vartaloöljy vaikuttaa mainiolta...

  Puolukasta tuli mieleen, että oletko kokeillut Dermosilin kasvojenpuhdistusöljy puolukkaa? Varsinainen puolukan siemenöljy kylläkin tulee incissä reilun matkaa jopa hajusteen perässä (niin kuin varmaan kaikissa marjoilla ratsastavissa tuotteissa. En pysty edes kuvittelemaan, millainen määrä marjoja tarvitaan tipankaan siemenöljyä tuottamiseen), mutta muutoin kyseessä on varsin toimiva, mielyttävä ja inciltäänkin ihan mukava tuote.
  -Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin joskus tilata Dermon puolukkasarjaa. Ehkä seuraavan kerran jos sitä vielä myydään :) öljyputsarit on etenkin talvella ihanan tuntuisia ja kaksoispuhdistuksessa todella mainioita.

   Poista

Kiitos kommentista <3