perjantai 14. elokuuta 2015

OPI Venice foliokynnet Sannille!

Saimme Hipun kanssa kivan vieraan; Karkkipäivän Sannin :) Sanni halusi tulla käymään kylässä tervehtimässä neitokaista ja katsomaan millainen se tämä meidän "pieni" koiranpentu on. Hippu on hyvin vieraanvarainen neiti ja ottaa vieraat liiankin innokkaasti vastaan :)


P8130099.ORF

Aiemmin oli puhetta että tekisin foliokynnet Sannille. Tuli mieleen kysyä haluatko testata uutuus OPI Venice lakkoja...hain nämä eilen postissa ja on ne kyllä nättejä. Miten pitkään maltan pitää omat näpit näistä erossa...


P8120091.ORF

Ostin Cesarista itse kaksi sävyä joilla on tosi ihanat nimet; Tiramisu For Two ja Worth A Pretty Penne. Sain mukaan vielä Purple Palazzo Pants lakan. Tiramisu on kerman värinen lakka pienellä tujauksella vaaleanpunaista. Worth taas sekoittaa kauniisti kuparia ja ruusukultaa. Tykkään todella paljon OPIn ihanista lila-pinkki-vaaleanpunaisista joten Purple Palazzo on taas yksi ihanuus lisää kokoelmaani. Venice oli kokonaisuudessaan kaunis kokoelma, huolisin vaikka kaikki lakat. Vielä jäi pari mietityttämään, jospa vaikka alesta joskus bongaisi.


P8120095.ORF

Arvasin etukäteen että Sanni valitsee "My Little Pony" -lakan eli Purple Palazzo Pantsin. Ja arvaukseni meni ihan oikein, Sanni kun tykkää violetista ja pastellista. Lakka on oikein mallikkaasti käyttäytyvä, kaksi kerrosta riittää ja levittyy hyvin tasaisesti. Kiiltokin on super ilman päällyslakkaakin. Mutta koska olin tekemässä koristeluja, laitoin päälle kerroksen HK Girl Top Coatia. HK:n kuivuessa pähkäiltiin mitä foliota laitetaan. Päädyttiin kultaan jonka päälle tulee ripaus pinkkiä. Sannin kynnet ovat tällä hetkellä hyvin lyhyet kuten olette saattaneet lukea.

Töpökynsiä ei saa peittää liiaksi foliolla jotta alla oleva kaunis lakka näkyy. Laitoin kuiviin kynsiin folioliimaa ja näpäytin kultaista foliota hyvin äkkiä pienesti kynnellä. Ja toistin pinkillä foliolla. Ja taas kerros HK:ta :) Sanni tykästyi kynsiin ja ihasteli ponikynsiään :) mukava kuulla että tuli mieluisat, myös OPI lakka herätti paljon ihastuneita huokauksia. Kiva aina tehdäkin näitä kotimanikyyrejä, minähän en ammattilainen ole mutta kiva että tekemäni kelpaavat :)


P8130106.ORF

P8130120.ORF

OPI kynsilakat vielä tämän päivän alessa CesarsShopissa, hinnat alkaen 7 euroa!!! Valitettavasti Venice ei kuulu alennuksiin mutta nehän ovat ihania ostoksia vaikka normaalihinnalla. 


P8130119.ORF


P8130100.ORF

Kiitos Sanni vierailustasi, oli kiva nähdä! Odotamme seuraavaa kertaa :)

34 kommenttia:

  1. Ihana, ihana Hippu! Sannilla ja Hipulla näytti olevan hauskaa! Jännä miten nyt, kun Hippu on alkanut näyttää enemmän sheltiltä nyt kun on kasvanut "isommaksi". OPI:n Venice -kokoelmaa kävin jo Stockalla hipelöimässä, mutta vielä en ole uskaltanut tilata mitään. Vaikka tavallisesti olen tummien lakkojen rakastaja, niin tällä kertaa syljenerityksen kiihtymistä aiheuttivat juurikin nämä vaaleammat lakat. Laatuasiat mietityttää...Miten mahtaa tuo Tiramisu For Two käyttäytyä, miten peittää/levittyy? Entä jääkö Worth A Pretty Pennestä siveltimenjäljet näkyviin? Jään odottamaan tuomiotasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moni tunnistaa Collieksi kun ollaan lenkillä. Kuonosta ja päästä. Lapinkoirakin erotetaan turkista mutta usein myös luullaan pitkäkarvaiseksi Saksanpaimenkoiraksi?! Hipusta on moneksi :D
      Minäpäs yritän lakkailla näillä pian. Purple käyttäytyi kyllä mallikkaasti ja uskon Tiramisun ja Pennenkin olevan laatulakkoja. Harvemmin tarvitsee Opiin pettyä :) siksi uskallan aika sokkona ostaa kaksikin kalliimpaa lakkaa. Mutta tuomiot tulossa :)

      Poista
  2. Ihan tuli Sannin näköiset lakkaukset :)

    VastaaPoista
  3. Voi vitsi toi vika kuva, toinen niin r a k a s t a a ! :D Nahkat hämää aika monia kun niiltä puuttuu toi pehko, mutta osa silti tunnistaa puikkonokasta. En tiedä onko mulla koskaan enää paluuta ruttakuonoisiin molossirotuihin nyt kun olen kaksi hömelöä pitkänokkaista kasvattanut. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hippu rakastaa kaikkia ja Sanni tuntui olevan mieluinen ihminen. Rakastaa myös eritoten minun veljeä ja miehen poikaa. Tulee pissit alle kun ne näkee :) kyllä eläimet on henkireikä mulle ja ihan perheenjäseniä. Koiran ottaminen oli kyllä hyvä juttu, on tuonut paljon iloa elämään ja on kiva harrastuskaveri :)

      Poista
  4. Ihanat kynnet tuli ja voi ei mä en kestä, kun Hippu on vaan niin super söpö <3
    Se hyvä puoli syksyssä kyllä on, että kesän jälkeen sitä taas odottaa innolla uusia syksyn lakkoja ja värejä.
    Venice kokoelma näyttää kyllä kivalta ja odottelen innolla tarkempia testituloksia lakoista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Venice oli kiva kokoelma mutta muillakin on upeita kokoelmia. Essien ja Zoyan syksyt iskee kovasti ja voi vitsit entäs Color Clubit ❤️
      Hippu on tosi söpö, kaikkien kaveri. Liiankin innokas mutta ehkä se siitä asettuu :)

      Poista
  5. Ihanan söpöt kynnet. Ihan parhaat noi Hippukuvat, melkoisen vieraanvaraista, ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postinjakajakin toivotettiin tervetulleeksi: tuo vaan äitille lakkoja mutta huomaa samalla minut :) lähtee ihmisten mukaan, ei vierasta ketään!

      Poista
  6. Kiitos vielä emännälle ja nelijalkaiselle pikkuemännälle, oli tosi kiva päivä :)

    Teidän lähibaarin maisemia ei kyllä monikaan lähikuppila hakkaa...! :D Minusta tulisi varmasti aurinkotuolien kesäinen vakioasiakas jos asuisin niillä nurkilla. :)

    ...ensi kerran vierailulla toivottavasti taas vähän enemmän lakattavaa...! ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kun kävit! Harmittavan vähän on tullut käytyä lähibaarin aurinkotuoleilla. Jospa tässä sattuu hyvät ilmat kun joskus taas kesällä tulet :) toivottavasti poninynnet pysyvät mahdollisimman pitkään ;)

      Poista
  7. Ihana kirjoitus, tästä tuli niin hyvälle mielelle heti aamusta! :)
    Hippu <3 on niin suloinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) eilisestä on hyvä mieli, Sanni on niin mukava ja mielenkiintoinen ihminen. Hippu on välillä vähän rasittava mutta ehkä se aikuistuu joskus ;)

      Poista
  8. Sanni sai ainakin lämpimän vastaanoton, söpö Hippu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki vieraat ovat niin ihania, meillä saisi käydä enemmän ihmisiä kylässä :D

      Poista
  9. Hipun kasvohoito ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D :D se on innokas kasvojen hoitaja. Eilen lähdettiin autolla ja se istuu takapenkillä. Sitten se oli niin innokas siitä mihin me mennään ja pusutteli minua koko ajan penkin välistä ja tuli siihen keskelle töröttämään. Ei hirmu turvallista, siksi meillä on suunnitelmissa farmariauto koska eikös se hankita aina kun perheenlisäystä tulee ;)

      Poista
  10. Oi vitsi, kun pääsisi käymään teillä rapsuttelemassa Hippua ja kisuliineja :). Mä en oikeastaan koskaan halua mennä kyläilemään kenenkään ihmisen luokse, mutta jos siellä on elukoita niin "I'm there". Mä odotan innolla lisää postauksia näistä lakoista. Upeita värejä! Mä meen ensi viikolla Cesarsille hiplaan näitä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis niin kiva kun asuttaisiin lähempänä. Minä olisin teillä pupun hoidossa ja täällä olisi Hipsukka ja kisulit :) pitää yrittää äkkiä postata näistä lisää eikä vaan hillota kaapissa :) nyt onneksi tuli "koekaniini" käymään niin sai toiselle tehtyä, itsehän en ole lakannut kynsiä sitten tiistain koska_en_ole_ehtinyt!!

      Poista
  11. Moi! Onkohan Cersarssissa nyt mitään foliotekniikkaan sopivaa liimaa myynnissä? Folio-otsikon alla siellä suositeltiin jotain liimaa, mutta se on ilmeisesti loppuunmyyty/poistunut valikoimasta. Tai osaisitko suositella jostain toisesta nettikaupasta? eBayssa myydään vaikka mitä, mutta en uskalla sokkona tilata jotain viidenkymmenen sentin putelia, joka saattaa sisältää vaikka jotain pikaliimaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi, olisin sitä liimaa juuri suositellut! Tämä mun setti on eBaystä ja liima tuli siinä mukana. Erikeeperin tapaistahan tämä on..
      Mimaxilla näyttää olevan folioliimaa mutta sitä en osaa sanoa millaista se on. Oman liiman levitän, annan kuivua läpinäkyväksi ja sitten laitan folion. Se kuivaa nopeasti. Jos innostut tätä ostamaan niin tule kommentoimaan miten toimi :)

      http://www.mimax.fi/erikoisliima-foliolle-5ml-p-6839.html

      Poista
  12. Hyviä kuvia , ihana Hippu ja tuo ruusukulta OPI on saatava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sun ois pitänyt tulla kans kylään ;)

      Poista
    2. Vanha ei jaksa töitten jälkeen =D Laitan Sannin ajamaan seuraavan kerran.

      Poista
  13. Sannilla on kynsissä pikkuponit n___n ... jotka on jääny autonalle >:D

    (Noku kynnet on malliltaan vähä ku pannukakut...:'D)

    Voi eiiii Hippu on pusumaatti! Ihana erityisesti tuo viimeisen kuvan ilme! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pusumaatti :DD sitä se on! Kaikilla on omat, persoonalliset kynnet. Se on jännä miten rakennekynsi tekee tämän mallisista ihan erilaiset. Molemmat viehättäviä omalla tavallaan :)

      Poista
  14. Oih miten ihana lakkaus! Ja voivoi Hippua, on se vaan niiin suloinen ♥ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hippu on niin kiva kaveri, eilenkin oli synttäreillä mukana :)

      Poista
  15. Voi mitne suloisia kuvia Hipusta ja Sannista! :) Tosi kauniita lakkoja myös ja ihanat kynnetkin Sanni sai!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kiva kun Sanni kävi kylässä :) Hippukin on aina että jeeee vieraitaaa!!

      Poista

Kiitos kommentista <3